انواع روشهای دریافت ویزای گرجستان با هدف اقامت دائم و تابعیت
به عنوان متقاضی مهاجرت به کشورهای خارجی، روشهای متفاوتی برای دریافت ویزا پیش روی شماست. بنابراین باید با توجه به میزان سرمایه، شرایط فعلی، امکانات و هدف خود از مهاجرت، یکی از ویزاهای تحصیلی، کاری یا سرمایه گذاری را انتخاب کنید. این مقاله به نحوه دریافت انواع ویزای گرجستان اختصاص پیدا کرده تا با استفاده از اطلاعات آن بتوانید بهترین روش مهاجرتی را انتخاب کنید.
ویزای گرجستان
ویزای گرجستان به صورت الکترونیکی صادر شده و پس از دریافت آن میتوانید وارد خاک این کشور شده و پس از چند سال برای اخذ اقامت دائم اقدام کنید. اگر به عنوان مهاجر بتوانید دعوتنامهای از یک شهروند گرجستانی دریافت کنید، خیلی راحتتر میتوانید ویزا بگیرید. لازم به ذکر است که دعوتنامه شما باید رسمی و مورد تأیید وزارت امور خارجه گرجستان باشد تا بتوانید ویزای این کشور را اخذ کنید.
مدارک لازم برای دریافت ویزای گرجستان
با توجه به نوع ویزایی که میخواهید دریافت کنید، مدارک لازم برای ارائه به سفارت گرجستان متفاوت خواهد بود. مدارک اولیه لازم برای دریافت ویزای گرجستان به شرح زیر است:
- پاسپورت معتبر
- دو قطعه عکس پاسپورتی جدید
- ارائه مدارک تمکن مالی مانند پرینت حساب بانکی و ترجمه رسمی آن
- فرم تکمیل شده درخواست ویزای گرجستان
- رسید پرداخت هزینه درخواست ویزای گرجستان
- بیمه نامه مسافرتی
- ارائه مدارک محل اقامت شامل رسید رزرو هتل یا اجاره نامه خانه
- مدرک عدم سوء پیشینه کیفری
انواع ویزای کوتاه مدت گرجستان
ویزاهای کوتاه مدت گرجستان به دو دسته کلی زیر تقسیم میشوند:
-
ویزای کوتاه مدت تک جانبه گرجستان
این ویزا برای اقامت بیشتر از 30 روز و با توجه به مدت زمان اعلام شده در فرم درخواست ویزا صادر میشود.
-
ویزای کوتاه مدت چند جانبه گرجستان
ویزای کوتاه مدت چند جانبه گرجستان برای مدت 5 سال صادر شده و متقاضی تنها میتواند به مدت 90 روز در یک دوره 180 روزه در کشور گرجستان اقامت داشته باشد. مهمترین تفاوت ویزای کوتاه مدت چند جانبه با ویزای کوتاه مدت تک جانبه در امکان ورود و خروج به خاک گرجستان برای چندین بار متوالی است. لازم به ذکر است که این ویزا تنها برای کسانی صادر میشود که به مدت حداقل یک سال گذشته را در خاک گرجستان اقامت داشتهاند. از جمله ویزاهای این گروه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ویزای دیپلماتیک یا تیپ A: همانطور که از نامش پیداست به مقامات دولتی، سیاسی و دیپلماتها اعطا میشود. ویزای دیپلماتیک یا تیپ A در 5 نوع زیر صادر میشود:
- ویزای دیپلماتیک نوع A1: این نوع ویزا برای مقامات عالی رتبه دولتی، اجرایی و سیاسی برای سفرهای دیپلماتیک رسمی، غیررسمی و تجاری صادر میشود. لازم به ذکر است که این ویزا برای اعضای خانواده شخص نیز صادر خواهد شد.
- ویزای دیپلماتیک نوع A2: این ویزا برای کارکنان دولتی، مقامات کنسولگریها، سفیران و کارمندان و کارکنان مراکز نمایندگی سازمانهای بینالمللی و خانواده ایشان صادر میشود.
- ویزای دیپلماتیک نوع A3: این ویزا تنها برای افرادی صادر میشود که قصد انجام مأموریتهای خاص دیپلماتیک را دارند.
- ویزای دیپلماتیک نوع A4: این ویزا برای اعضای کنسولگری و خانواده ایشان صادر میشود.
- ویزای دیپلماتیک نوع A5: این ویزا برای کسانی صادر میشود که دارای گذرنامه دیپلماتیک بوده و قصد دیدار کاری در گرجستان را دارند.
- ویزای ویژه یا تیپ B: ویزای ویژه یا تیپ B گرجستان نیز در 4 نوع و با اهداف محتلف صادر میشود.
- ویزای ویژه نوع B1: این ویزا برای اعضای هیئتهای خارجی و افرادی که دارای پاسپورت خدماتی هستند صادر میشود.
- ویزای ویژه نوع B2: این ویزا برای کارمندان کنسولگری، کارکنان بخش خدمات کنسولگریها، کارمندان اداری و فنی و خدماتی در ماموریتهای دیپلماتیک، اعضای خانواده و کارگران خانگی ایشان صادر میشود.
- ویزای ویژه نوع B3: این ویزا طی توافقنامههای دوجانبه بین کشورهای مختلف و گرجستان و برای افراد گروههای صلح طلب و نیروهای نظامی مربوط به توافقنامه مذکور صادر میشود.
- ویزای ویژه نوع B4: این ویزا تنها برای افرادی صادر میشود که زمینه فعالیت آنها در راستای منافع ملی گرجستان است.
- ویزای معمولی یا تیپ C: این ویزا در 4 نوع و برای افرادی صادر میشود که قصد سفر گردشگری یا ملاقات با خانواده و دوستان خود را دارند.
- ویزای معمولی نوع C1: این ویزا تنها برای گردشگران و توریستها صادر میشود.
- ویزای معمولی نوع C2: این ویزا برای دیدار اعضای خانواده و دوستان صادر میشود.
- ویزای معمولی نوع C3: ویزای معمولی نوع C3 برای افرادی صادر میشود که قصد شرکت در دورههای آموزشی، نمایشگاه، کنفرانس، رویداد یا مسابقات علمی و ورزشی را دارند.
- ویزای معمولی نوع C4: این ویزا برای افرادی صادر میشود که قصد پرستاری از یک شهروند گرجستانی را دارند.
- ویزای مهاجرتی یا تیپ D: این ویزا تنها برای کسانی صادر میشود که قصد اقامتی طولانی مدت در گرجستان را دارند که میتواند شامل ویزای کاری، ویزای تحصیلی، پیوستن به اعضای خانواده، ویزای سرمایه گذاری در گرجستان و انجام برخی فعالیتهای فرهنگی، هنری و ورزشی باشد.
- ویزای حمل و نقل یا تیپ T: این ویزا برای کسانی صادر میشود که برای رفتن به مقصد اصلی خود باید از کشور گرجستان عبور کنند. مدت اعتبار این ویزا 10 روزه است.
انواع روشهای دریافت ویزای بلند مدت گرجستان
ویزاهای کاری، تحصیلی و سرمایه گذاری همگی در دسته ویزاهای مهاجرتی یا تیپ D گرجستان قرار میگیرند و با دریافت آنها میتوانید بین 1 تا 5 سال اقامت دریافت کنید. در برخی موارد پس از 6 سال اقامت و زندگی مستمر در گرجستان میتوانید نسبت به دریافت اقامت دائم و سپس تابعیت این کشور اقدام کنید.
-
ویزای کاری گرجستان
برای دریافت ویزای کاری گرجستان باید ابتدا پیشنهاد کاری از یک کارفرمای گرجستانی دریافت کنید. اما متقاضیان ایرانی میتوانند با دریافت یک ویزای 45 روزه وارد خاک کشور گرجستان شده و به جستجوی کار بپردازند. نرخ بیکاری گرجستان (14.5 درصد) بالا است و در نتیجه احتمال یافتن یک شغل مناسب با درآمد خوب برای شما پایین است، بنابراین پیشنهاد میکنیم از روشهای دیگری برای دریافت ویزای گرجستان اقدام کنید.
-
ویزای تحصیلی گرجستان
ویزای تحصیلی گرجستان از نوع ویزای مهاجرتی یا تیپ D است. برای تحصیل در مقاطع مختلف دانشگاههای گرجستان باید پذیرش تحصیلی دریافت کنید. دوره تحصیلات ابتدایی در این کشور از سن 6 سالگی شروع شده و تا 18 سالگی ادامه دارد.
- تحصیل در مقطع کارشناسی: پس از پایان دوره متوسطه میتوانید وارد مقطع کارشناسی شوید. تحصیل در مقطع کارشناسی دانشگاههای گرجستان حدود 4 سال به طول میانجامد. اگر به عنوان دانشجوی این مقطع نمراتی عالی کسب کنید میتوانید با گذراندن یک سال دیگر، گواهینامه تخصصی تحصیلات تکمیلی را دریافت کنید. در اکثر دانشگاههای مقطع کارشناسی به زبان گرجی تدریس میشود اما میتوانید در مرکزی تحصیل کنید که زبان تدریس در آنها انگلیسی است. هزینه تحصیل در این مقطع برای ورود به دانشگاه با توجه به رشته تحصیلی و دانشگاه محل تحصیل میتواند بین 2100 دلار تا 4500 دلار باشد.
- تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد: تحصیل در این مقطع حداقل 2 سال به طول میانجامد. زبان تدریس دانشگاههای گرجستانی در مقطع کارشناسی ارشد به زبانهای گرجی، انگلیسی، روسی، فرانسوی و آلمانی است. هزینه تحصیل در این مقطع با توجه به رشته تحصیلی و دانشگاه محل تحصیل میتواند بین 2 هزار تا 4 هزار یورو باشد.
- تحصیل در مقطع دکتری: برای دریافت پذیرش تحصیلی در این مقطع باید رزومه علمی قوی و مقالات علمی داشته باشید و بتوانید تأییدیه یک استاد راهنما برای انجام پروژه تحقیقاتی خود را دریافت کنید. تحصیل در این مقطع حدود 3 سال به طول میانجامد و میتوانید علاوه بر زبان گرجی، به زبان روسی و انگلیسی نیز تحصیل کنید.
- ویزای سرمایه گذاری گرجستان
سرمایه گذاری در گرجستان یکی از بهترین روشها برای دریافت ویزای این کشور است. البته همه روشهای سرمایهگذاری به اخذ اقامت سریع منجر نمیشوند بنابراین باید روشهای مختلف را بررسی کنید. یکی از مهمترین مواردی که برای سرمایه گذاری در گرجستان باید بررسی کنید، نرخ مصادره اموال در این کشور است. این نرخ نشان دهنده میزان ریسک سرمایه گذاری در یک کشور خارجی است. نرخ مصادره اموال کشور گرجستان 3 است و در نتیجه ریسک متوسطی برای سرمایه گذاری دارد. بنابراین بهتر است قبل از اقدام به دریافت ویزای گرجستان از این طریق، مقاله ویزای سرمایه گذاری گرجستان صبا ویزاپلن را مطالعه کنید.
- ویزای سرمایه گذاری در گرجستان از طریق خرید ملک: برای خرید ملک به حداقل 35 هزار دلار سرمایه اولیه نیاز دارید و بلافاصله نیز میتوانید اقامت یک ساله گرجستان را دریافت کنید.
- ویزای سرمایه گذاری در گرجستان از طریق ثبت شرکت: برای ثبت شرکت در گرجستان به حداقل 300 هزار دلار سرمایه اولیه نیاز دارید و میتوانید اقامت 5 ساله این کشور را دریافت کنید.
- ویزای سرمایه گذاری در گرجستان از طریق خرید اوراق قرضه دولتی: با سرمایه گذاری از این روش در طرحهای عمرانی و ساخت و سازهای کشور گرجستان شرکت خواهید کرد.
برای مهاجرت به گرجستان 3 روش دریافت ویزا معرفی شد که هر کدام شرایط خاص خود را دارند و شما به عنوان متقاضی باید با بررسی این روشها و در نظر گرفتن شرایط فعلی خود بهترین روش را برای دریافت ویزای گرجستان انتخاب کنید. اگر در این مسیر نیازمند مشاوره هستید، کارشناسان و وکلای خبره صبا ویزاپلن میتوانند راهنمای شما باشند. کدامیک از روشهای اخذ ویزای گرجستان را انتخاب کردهاید؟
سلام از راهنمایی شما ممنون عالی بود
سلام وقت تون بخیر باشه میخواستم ویزه گرجستان را بدست بیاورم
سلام، وقت بخیر
لطفا جهت ارتباط با مشاوران مجموعه با شماره 58416-021 تماس بگیرید.