لوگو صبا ویزا
همه چیز در مورد مهاجرت

همه چیز درباره مهاجرت

اگر تمایل دارید اطلاعات بیشتری در زمینه شرایط و مراحل دریافت ویزای مهاجرت برای ایرانیان و جزئیات آن به دست بیاورید، می‌توانید با موسسه مهاجرتی صبا ویزا تماس بگیرید و به کمک مشاوران باتجربه و حرفه‌ای این موسسه، به پاسخ تمام سوالاتتان دست بیابید.
مشاوره رایگان

امروزه تعداد زیادی از افراد ترجیح می‌دهند به کشور دیگری مهاجرت کنند تا به اهدافشان برسند یا صرفا زندگی بهتری داشته باشند. مردم معمولا برای تحصیل، کار، به دست آوردن پول بیشتر یا استفاده از خدمات درمانی بهتر اقدام به مهاجرت می‌کنند. در حقیقت دنیای بیرون آنقدر قشنگ و رنگارنگ است که باعث شده بدون در نظر گرفتن شرایط واقعی، همه به فکر رفتن و مهاجرت باشند. اما متاسفانه تعداد زیادی از مردم اطلاعات زیادی ندارند و ممکن است در این راه شکست بخورند یا تمام سرمایه‌ی خود را از طریق شرکت‌های کلاهبرداری از دست بدهند؛ بدون اینکه حتی پای خود را از مرز بیرون بگذارند.

اما اگر آن‌ها برای مهاجرت اطلاعات کاملی داشته باشند، مطمئنا شرایط لازم را فراهم می‌کنند و دیگر با شکست رو‌به‌رو نمی‌شود و آن‌ها هم می‌توانند با دنیای رنگارنگی که آرزویش را دارند، آشنا شوند.

همه چیز درمورد مهاجرت

بودجه‌ی خود را بررسی کنید

اولین قدم برای مهاجرت به یک کشور خارجی این است که شرایط و ویژگی‌های خود را بررسی کنید. مطمئنا شما نمی‌توانید با جیب خالی یا بدون هیچ مهارت خاصی برای مهاجرت اقدام کنید. متاسفانه برخی از افراد، مهاجرت را با پناهندگی اشتباه می‌گیرند و تصور می‌کنند که با هر شرایطی می‌توانند به کشور دیگری مهاجرت کنند.

ولی برای مهاجرت به اولین چیزی که باید فکر کنید، تمکن مالی است. شما باید بر اساس بودجه‌ی خود کشوری را انتخاب کنید که برای پذیرش شرایط آسان‌تری داشته باشد. برای مثال، اگر سرمایه و بودجه‌ی کمتری دارید، می‌توانید به جای فرانسه و آلمان به کشور ترکیه فکر کنید.

معمولا ارزان‌ترین و آسان‌ترین راه مهاجرت، مهاجرت تحصیلی است. اما حتی اگر بخواهید برای مهاجرت تحصیلی اقدام کنید، باید تمکن مالی خوبی داشته باشید یا اسپانسری را جهت تامین مخارج و مسائل مالی خود معرفی کنید. برای مثال، برای مهاجرت تحصیلی به کشورهای اروپایی حداقل باید 10000 یورو تمکن مالی داشته باشید. ولی خبر خوب این است که تمکن مالی شما بر اساس دلار و یورو دولتی محاسبه می‌شود؛ پس سرمایه‌ی خود را با ارز آزاد حساب نکنید. علاوه بر این، اگر اقوام شما در یکی از کشورهای خارجی زندگی می‌کنند، امتیاز و شانس شما برای مهاجرت بالاتر است. البته برای مهاجرت به هر کشوری باید متکی به خود باشید؛ مگر اینکه پدر و مادرتان در آن کشور زندگی کنند و بعد از مهاجرت، تمام هزینه‌های شما را به عهده بگیرند. (فامیل درجه یک، حتی برادر شما هم ممکن است برای قبول تمام هزینه‌ها با مشکل رو‌به‌رو شوند. چون هزینه‌ها نسبتا سرسام‌آور است).

اگر چنین سرمایه‌ای ندارید، بهتر است ابتدا بودجه‌ی لازم را جمع کنید و سپس به فکر مهاجرت باشید. این نکته را هم به خاطر داشته باشید که بودجه‌ای که از آن حرف می‌زنیم، صرفا شامل پول نقد می‌شود و اگر قرار است مهاجرت کنید؛ باید ملک، ماشین و … را به پول نقد تبدیل کنید. اولین چیزی که باید به خاطر داشته باشید این است که هرگز نباید به برگشتن فکر کنید؛ باید با عزم و اراده‌ای محکم برای مهاجرت اقدام کنید و تمام سرمایه‌ی خود را به پول نقد تبدیل نمایید تا شانس شما بالاتر برود. اگر بخواهیم با عبارات ساده‌تری موضوع را شرح دهیم، باید بگوییم که شما اصطلاحا تمام پل‌های پشت سرتان را در ایران (یا هر کشوری که هستید) خراب می‌کنید. پس به فکر برگشت نباشید و فقط به آینده و مسیر پیش رو (مهاجرت) فکر کنید.

همه چیز درمورد مهاجرت

به‌ این ترتیب، اگر فکر می‌کنید که برای مهاجرت به کشورهای خارجی پشتکار و اراده‌ی قوی‌ ندارید، پس دیگر به آن فکر نکنید و برای پیشرفت در وطن خودتان بکوشید. چون مهاجرت، برخلاف ظاهر زیبایی که دارد شما را در شرایط بسیار سختی قرار می‌دهد و علاوه بر پول، به امکانات دیگری هم نیاز دارد.

تکمیل اطلاعات و آگاهی از تمام شرایط

قبل از هر چیز این نکته را در نظر بگیرید که برای مهاجرت، حتما باید سخت‌کوش باشید. شاید تا سال‌ها نتوانید به شرایط مطلوب دست‌ پیدا کنید و تا مدت‌ها مجبور شوید با سختی امورات خود را بگذرانید. از کیفیت غذا گرفته تا لباس و منزل. علاوه بر‌ این، اگر از طریق تحصیل اقدام می‌کنید، برای اخذ بورسیه تلاش کنید تا برای شهریه، هزینه‌ی اضافی پرداخت نکنید. شهریه‌ی دانشگاه‌های خارجی، معمولا چند برابر دانشگاه‌های ایران است و در برخی از کشورها، به دانشجو اجازه‌ی کار کردن نمی‌دهند. خوشبختانه تحصیل در دانشگاه‌های کشورهایی چون آلمان یا نروژ رایگان است. به عبارت ساده‌تر، برای مهاجرت باید روحیه‌ی جنگ‌طلبی داشته باشید و به شرایط اطرافتان سخت نگیرید.

علاوه بر این‌ها، سعی کنید اطلاعات خود را تا جایی که ممکن است کامل کنید. برای مثال، اگر کارت اقامت ترکیه دارید و می‌خواهید برای اقامت در قبرس جنوبی اقدام کنید،‌ ویزای شما بدون شک رد خواهد شد. چون ترکیه و قبرس جنوبی روابط خوبی با یکدیگر ندارند. یا اگر یکی از اقوام شما در اکراین زندگی می‌کند و برای مهاجرت به روسیه او را اسپانسر خود معرفی کنید، مطمئنا ویزای شما با مشکل برخورد خواهد کرد. جالب است بدانید که اگر پدر، مادر یا یکی از اقوام درجه‌ یک شما در آمریکا زندگی کند و شما برای مهاجرت یا حتی مسافرت به آمریکا درخواست دهید، باز هم ویزای شما رد می‌شود و دیگر باید دور مهاجرت و تحصیل در آمریکا را خط بکشید! سعی کنید تا جایی که ممکن است از روابط، شرایط و قلق‌های هر کشور سردربیاورید و مدارک خود را تمام و کمال تحویل دهید.

خبر خوب اینجاست که اخذ مدارک برای مهاجرت به یک کشور، از جمع‌آوری مدارک برای سفر به کشورهایی چون آمریکا، کانادا یا کشورهای حوزه‌ی شینگن خیلی راحت‌تر است! (ویزای شینگن چیست) کافی است مقالات، مدارک تحصیلی و تمکن مالی خوبی داشته باشید. دیگر نیازی نیست پروانه‌ی کسب به کسی نشان دهید! چون هر چه دارید را باید به پول نقد تبدیل کنید.

همه چیز درمورد مهاجرت

مهارت‌ و تحصیلات کافی

این بخش را حتما جدی بگیرید. اگر قرار است در کشور دیگری زندگی کنید، باید مهارت خاصی داشته باشید. شما باید خودتان را به کشوری که قصد مهاجرت به آن را دارید، ثابت کنید. شخصی که مهارت داشته باشد سربار کشور دیگری نمی‌شود و می‌تواند در سازمانی مشغول به کار شود و هزینه‌هایش را تامین کند. در حقیقت، کشور پذیرنده باید از این نکته مطمئن شود تا بتواند روی تبعه‌ی خارجی سرمایه‌گذاری کند. علاوه‌ بر این، حتما باید تحصیلات بالایی داشته باشید. دیگر هیچ‌جای دنیا افراد بی‌سواد را نمی‌پذیرند و اگر ترک تحصیل کرده‌اید، کار نمی‌کنید یا موجر ( شخصی که خانه‌اش را اجاره می‌دهد) هستید، پس دور این کار را خط بکشید. مهاجرت به کشوری دیگر مستلزم سواد و تحصیلات دانشگاهی است. هرچند روش‌های دیگری برای سرمایه‌گذاری وجود دارد ولی باز هم باید به زبان آن کشور تسلط داشته باشید که خودش جزو مدارک تحصیلی خواهد بود. یادگیری زبان دوم اصلا شوخی نیست و حتی برای یک مسافرت ساده هم باید چند عبارت بلد باشید. حالا تصور کنید که این مهارت در مهاجرت چقدر با اهمیت است. البته اگر تسلط کافی نداشته باشید، پذیرفته نمی‌شوید. چون یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین مدارک لازم جهت مهاجرت، اخذ مدرک آیلتس یا گواهی معتبر سایر آزمون‌هاست. این به کشوری بستگی دارد که به آن مهاجرت خواهید کرد. در ادامه، شرایط لازم برای مهاجرت به کشورهای مختلف را بیان می‌کنیم:‌

انواع مهاجرت

مهاجرت انواع مختلفی دارد که در ادامه به توضیح آن‌ها می‌پردازیم:‌

مهاجرت تحصیلی

مهاجرت تحصیلی از جمله ساده‌ترین روش‌های مهاجرت به یک کشور خارجی است. برای مهاجرت تحصیلی، شما باید رزومه‌ی علمی خوبی داشته باشید، در آزمون‌های بین‌المللی شرکت کنید، معدل خوبی داشته باشید و مقالات ISI بنویسید. البته این در صورتی است که بخواهید بورسیه‌ی تحصیلی بگیرید؛ وگرنه شرایط پذیرش در برخی از دانشگاه‌ها آسان‌تر است. علاوه‌ بر این، بعد از تحصیل تا چند ماه می‌توانید کار کنید و سپس برای اخذ اقامت، اقدام نمایید.

همه چیز درمورد مهاجرت

دقت کنید که برخی از کشورها تک‌ملیتی هستند و حتما از این موضوع اطلاعات کافی به دست بیاورید. برای مثال، برای اخذ اقامت در کشور ژاپن، باید پاسپورت ایرانی خود را تحویل دهید و به این ترتیب، هر وقت که بخواهید به ایران برگردید، باید ویزا بگیرید.

مهاجرت شغلی

مهاجرت شغلی به رزومه‌ی شغلی غنی نیاز دارد. روش‌های مختلفی برای مهاجرت شغلی وجود دارد. در یک نوع، شما از طریق سایت‌های کاریابی شرکت مورد نظر را پیدا می‌کنید، رزومه‌ی خود را برایشان می‌فرستید و از سمت شرکت دعوت‌نامه دریافت می‌کنید. در این صورت می‌توانید با آن دعوت‌نامه به سفارت بروید و به اخذ ویزای کاری بپردازید. این بهترین نوع مهاجرت است، چون شرکت وظیفه دارد محل اقامت شما را نیز مشخص کند.

اما در نوع دیگر، شما باید از دفتر مهاجرتی اقدام کنید تا برایتان یک مجوز شغلی صادر شود. به کمک آن می‌توانید ویزای کاری سه ساله بگیرید و تا وقتی که کاری پیدا کنید، هزینه‌هایتان را اصطلاحا «از جیب» پرداخت کنید.

بعد از اشتغال به کار می‌توانید برای اقامت دائم در همان کشور، اقدام نمایید.

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

اگر از استطاعت مالی خیلی خوبی برخوردار هستید،‌ پس می‌توانید به خرید ملک، تاسیس شرکت، کارخانه یا … اقدام کنید و نهایتا کارت اقامت آن کشور را دریافت نمایید. برای اخذ کارت اقامت باید تا چند ماه مالیات خود را به موقع پرداخت کنید و به عبارتی، شهروند خوبی باشید. سپس با اخذ اقامت دائم، از تمام حقوق شهروندی آن کشور برخوردار می‌شوید.

همه چیز درمورد مهاجرت

ازدواج

یکی دیگر از روش‌های مهاجرت و اخذ اقامت دائم، ازدواج با یکی از بومی‌های آن کشور است. همچنین، اگر می‌خواهید آینده‌ی فرزند خود را رقم بزنید، می‌توانید او را در کشور موردنظر به دنیا بیاورید تا به او «تابعیت» تعلق گیرد. البته قبل از سفر حتما به این نکته دقت کنید که تابعیت آن کشور به «خاک» باشد، نه به «خون».

مهاجرت به کشورهای انگلیسی زبان

معمولا برای مهاجرت به هر کشوری، باید زبان انگلیسی بلد باشید. تسلط به زبان انگلیسی، کلید اصلی شما برای تکمیل مدارک است. خصوصا اگر بخواهید به کشورهای انگلیسی زبان سفر کنید. از کشورهای انگلیسی زبان می‌توان به کشورهای موجود در بریتانیای کبیر، کانادا، استرالیا و آمریکا اشاره کرد.

معمولا برای مهاجرت به کشورهای بریتانیایی، حتما باید مدرک آزمون آیلتس را دریافت کنید. آزمون آیلتس در چهار حالت کلی برگزار می‌شود که بر اساس هدف شما در مهاجرت، باید در یکی از آن‌ها شرکت و نمره‌ی خوبی اخذ کنید:

  • آیلتس جنرال(IELTS General Training)
  • آیلتس آکادمیک(IELTS Academic )
  • آیلتس مهارت‌های زندگی(IELTS Life Skills)
  • آیلتس برای ویزاهای انگلستان(IELTS for UKVI)

آزمون آیلتس جنرال:  معمولا اگر صرفا قرار است برای زندگی به یکی از کشورهای بریتانیایی یا انگلیسی‌زبان مثل کانادا، استرالیا و … مهاجرت کنید و قصد شما از این مهاجرت،

تحصیلی نیست، باید در این آزمون شرکت نمایید. برای مثال، اگر فرزندان شما هنوز کم سن و سال هستند و قرار است در مدارس بریتانیایی مشغول تحصیل شوند، پس به جای آزمون آکادمیک، باید در این آزمون شرکت کنند.

آزمون آیلتس آکادمیک: اگر قرار است برای مهاجرت تحصیلی اقدام کنید و برای تحصیل از یکی از دانشگاه‌های انگلیسی‌زبان پذیرش بگیرید، باید در این آزمون شرکت کنید. به خاطر داشته باشید، این آزمون کاملا تخصصی است و با شرکت در آن، مهارت‌های تخصصی و آکادمیک شما در زبان انگلیسی ثابت می‌شود. چون در هر حال، شما باید ثابت کنید که علاوه بر مکالمات روزمره، می‌توانید درس‌های تخصصی دانشگاهی را هم به این زبان بدون مشکل سپری کنید.

آزمون مهارت‌های زندگی یا «IELTS Life Skills»: اگر قرار است برای مهاجرت به انگلستان یا کشورهای بریتانیایی، به صورت خانوادگی اقدام کنید و ویزای خانوادگی «Family Member» بگیرید، باید در این آزمون شرکت کنید.

آیلتس برای ویزاهای انگلستان:  برای اینکه بتوانید ویزای مهاجرتی انگلستان را اخذ کنید، می‌توانید در آزمون آیلتس شرکت و مدرکی با عنوان «IELTS UKVI» اخذ کنید. این مدرک صرفا جهت مهاجرت به کشور انگلستان ضروری است و اگر قرار است به کشوری چون کانادا، استرالیا و … مهاجرت کنید، باید آزمون جنرال یا آکادمیک را پشت سر بگذارید. برای شرکت در این آزمون، از مراکزی اقدام کنید که توسط دولت انگلستان مورد تایید و پذیرش قرار گرفته‌اند.

همه چیز درمورد مهاجرت

آزمون تافل

اگر صرفا می‌خواهید به کشوری چون کانادا یا آمریکا مهاجرت کنید، می‌توانید به جای آیلتس در آزمون تافل شرکت نمایید. آزمون تافل مورد تایید بیش از ده هزار موسسه در 150 کشور متفاوت است. همچنین، دانشگاه کشورهایی مثل ایالات متحده‌ی آمریکا، کانادا، استرالیا، نیوزلند و حتی 98 درصد دانشگاه‌های اروپا این مدرک را می‌پذیرند.  این آزمون که به صورت اینترنتی و کامپیوتری برگزار می‌شود، مهارت‌های شما در زبان انگلیسی آمریکایی را می‌سنجد و  در تسک‌هایی مختلف، چهار مهارت اصلی شما را مورد بررسی قرار می‌دهد.

خوشبختانه از آگوست سال 2019، این آزمون دستخوش تغییراتی شده است که از آن‌ها می‌توان به کوتاه‌تر شدن مدت برگزاری آزمون و تغییراتی جزئی در نحوه‌ی برگزاری تسک‌ها اشاره کرد.

آزمون GRE

اگر در یکی از رشته‌های فنی تحصیل کرده‌اید و حالا می‌خواهید در دانشگاه‌های خارجی تحصیل در آن رشته را ادامه دهید، باید در آزمون تخصصی‌تری مثل آزمون GRE شرکت کنید. این آزمون در دو نوع مختلف (GRE Subject) و (GRE General) برگزار می‌شود.

آزمون «GRE Subject» مهارت‌های مختلفی چون شیمی، زیست‌، ادبیات انگلیسی، ریاضی، فیزیک و … را مورد سنجش و بررسی قرار می‌دهد. این آزمون بیشتر به شکل کاغذی برگزار می‌شود و صرفا جهت سنجش مهارت‌های شما در رشته‌های تخصصی به زبان انگلیسی است.

آزمون «GRE General» هم در شهرهایی چون تهران،‌ شیراز و اصفهان به صورت کامپیوتری برگزار می‌شود. این آزمون معمولا کامپیوتری برگزار می‌شود و نسبت به آزمون «GRE Subject» آسان‌تر است. شما برای ادامه‌ی تحصیل در دانشگاه‌های آمریکا و کانادا می‌توانید برای اخذ گواهی از این آزمون اقدام کنید. ولی قبل از هر چیز، مدارک مربوط به دانشگاه مورد نظر را حتما چک نمایید. البته علاوه بر آمریکا و کانادا، کشورهایی چون آلمان، انگلیس و فرانسه هم مدرک این آزمون را قبول دارند.

آزمون CAE

آزمون CAE‌ که مخصص «C1 Advanced» است، یکی از آزمون‌های سری Cambridge ESOL است که مهارت شما را در بخش‌های تخصصی‌تری می‌سنجد. این آزمون تخصصی اعتبار بالایی دارد و به کمک آن می‌توانید برای تحصیل یا کار در بسیاری از دانشگاه‌ها، موسسه‌ها، سازمان‌ها و شرکت‌های انگلیسی‌زبان اقدام کنید. اخذ گواهی از این آزمون نشان می‌دهد که شما مهارت بالایی در زبان انگلیسی دارید و در بخش‌های تخصصی‌تر هم می‌توانید به خوبی به این زبان ارتباط برقرار کنید.

آزمون PTE

این آزمون که جهت سنجش مهارت‌های شما به زبان انگلیسی مطرح شده است، با نام اختصاری (PTE) به کار می‌رود. آزمون آکادمیک PTE به صورت کامپیوتری اجرا می شود و برای مهاجرت مدرک معتبری شناخته می‌شود.

البته برخی از کشورها هنوز مدرک اخذ شده از این آزمون را قبول ندارند، ولی چهار سال پیش اداره‌ی مهاجرت استرالیا اعلام کرد که برای مهاجرت تحصیلی یا شغلی به این کشور، می‌توانید در این آزمون شرکت کنید. شاید با خودتان فکر کنید چرا به جای آیلتس که همه‌ی کشورها آن را به رسمیت می‌شناسند، در چنین آزمونی شرکت کنیم؟

اما حقیقت این است که آزمون PTE، نسبت به آزمون آیلتس بسیار ساده‌تر است و نتایج آن طی پنج روز کاری در اختیار شما قرار می‌گیرد.

آزمون FCE

این آزمون صرفا جهت سنجش مهارت‌های شما در مرحله‌ی B2 است و نسبت به آزمون FCE، PTE و آیلتس آسان‌تر خواهد بود. از آنجا که آزمون FCE هم از سری آزمون‌های Cambridge ESOL است، از طرف موسسات و دانشگاه‌های معروف در سراسر دنیا مورد پذیرش قرار گرفته است.

روش‌های یادگیری و تقویت زبان انگلیسی جهت مهاجرت

برای تقویت و یادگیری زبان انگلیسی روش‌های مختلفی وجود دارد. اما زمانی که نیت شما مهاجرت است و زمان زیادی در دسترس ندارید، بهتر است برای یادگیری و تقویت مهارت‌های خود در زبان انگلیسی، روش خود‌خوان را کنار بگذارید و سراغ بهترین آموزشگاه‌ زبان انگلیسی بروید.

در این مورد، شرکت در کلاس‌های فشرده و خصوصی را به شما پیشنهاد می‌کنم. چون در چنین مواقعی، مدرس دقیقا بر اساس نیاز شما اصطلاحات و عبارات مخصوصی آماده می‌کند و طبق برنامه‌ی هدفمند‌تری به آموزش زبان انگلیسی می‌پردازد. معمولا باید بر اساس مهارت خود در آزمون مورد نظر شرکت کنید و اگر هنوز به سطح پیشرفته نرسیده‌اید، در آزمون تخصصی و سختی چون آیلتس شرکت نکنید و به جای آن، به FCE رو بیاورید.

حتما به شرکت، ناشر یا سازمانی که آزمون را طراحی کرده است، دقت نمایید. چون اگر شرکت بریتانیایی باشد، آزمون بر اساس لهجه و قوانین زبان انگلیسی بریتانیایی اجرا می‌شود و باید روی دانش بریتانیایی خود بیشتر کار کنید.

به یاد داشته باشید، از مهم‌ترین بخش‌های شرکت در آزمون‌های بین‌المللی تسلط به مکالمه‌ به زبان انگلیسی است. شما باید در کلاس‌های خصوصی یا گروهی مکالمه به زبان انگلیسی شرکت کنید و حتی‌المقدور مکالمه را در تمام زمینه‌ها تمرین نمایید.

مهاجرت به آلمان و کشورهای آلمانی زبان

معمولا، کشور آلمان یکی از محبوب‌ترین مقاصد برای مهاجرت شغلی و تحصیلی است. چون تحصیل در بیشتر دانشگاه‌های این کشور رایگان است یا شهریه‌ای که برای تحصیل در نظر گرفته شده، بسیار کم است.

برای مهاجرت به کشور آلمان علاوه بر زبان انگلیسی، بهتر است در زبان آلمانی هم مسلط شوید. علاوه بر این، اگر بتوانید در کنار آزمون آیلتس در آزمون‌های مخصوص زبان آلمانی شرکت کنید، شانس خود را برای پذیرش در دانشگاه‌ها یا سازمان‌های اداری این کشور (و سایر کشورهای آلمانی زبان) افزایش می‌دهید. جز آلمان، در کشور اتریش، سوییس، لیختن اشتاین، لوگزامبورگ، بلژیک، جنوب Tyrol(در ایتالیا) و … هم به زبان آلمانی صحبت می‌شود. پس با تسلط به این زبان، شانس خود را برای مهاجرت به سایر کشورهای آلمانی افزایش خواهید داد.

آزمون‌های استاندارد بین‌المللی برای زبان آلمانی

آزمون TestDaf

از معتبرترین مدارک برای پذیرش در دانشگاه‌های آلمانی‌زبان، مدرک آزمون TestDaf‌ است. در این آزمون، میزان مهارت شما برای شرکت در دانشگاه‌های آلمانی‌زبان یا کار به عنوان استاد دانشگاه و پژوهشگر مورد سنجش و بررسی قرار می‌گیرد. این آزمون، در هشتاد کشور دنیا برگزار می‌شود و با مدرک اخذ شده از آن، می‌توانید با رزومه‌ی علمی کاملی برای مهاجرت به کشور آلمان (یا سایر کشورهای آلمانی‌زبان) اقدام کنید.

آزمون DSH

از معتبرترین مدارک زبان آلمانی، مدرک آزمون DSH است. این آزمون صرفا به عنوان آزمون زبان آلمانی برای ورود به دانشگاه‌های آلمانی‌زبان برگزار می‌شود و با شرکت آن، میزان‌ مهارت متقاضی در زبان آلمانی مشخص می‌شود.

آزمون Goethe

یکی از شناخته‌شده‌ترین آزمون‌ها برای اخذ مدرک معتبر زبان آلمانی، آزمون Goethe است. در این آزمون، مهارت‌های شما طبق استانداردهای اروپایی سنجیده می‌شود. آزمون در سطح‌های مختلفی برگزار می‌شود و شما می‌توانید بر اساس میزان مهارتی که دارید، در آن شرکت کنید.

آزمون Goethe test pro

از آزمون‌های معتبر زبان آلمانی که توسط Goethe برگزار می‌شود، می‌توان به آزمونGoethe test pro  اشاره کرد. مدت زمان برگزاری آزمون 60 تا 90 دقیقه است و تنها در یک سطح برگزار می‌شود. معمولا سوالات ابتدایی بسیار ساده هستند و رفته رفته سوالات سخت‌تر می‌شود. البته میزان دشواری سوال بعدی، بر اساس مهارت زبان‌آموز مطرح می‌شود و امکان رد شدن در این آزمون وجود ندارد. جالب این است که نتایج این آزمون، بالافاصله بعد از پایان آن در اختیار زبان‌آموز قرار می‌گیرد و مشخص می‌شود که آیا زبان‌آموز به آموزش بیشتری نیاز دارد یا خیر.

از دیگر آزمون‌های بین‌المللی برای سنجش مهارت‌های شما در زبان آلمانی می‌توان به آزمون Telc، ÖSD،  KDS، ZOP و GDS اشاره کرد.

روش‌های تقویت و یادگیری زبان آلمانی برای مهاجرت

معمولا یادگیری زبان آلمانی پروسه‌ای زمان بر است و بهترین روش در اینجا، روش غوطه‌وری در زبان آلمانی (immersion) است. اما آموزشگاه‌های مختلفی هم برای تعلیم و آموزش زبان آلمانی وجود دارد که در این زمینه از رتبه‌ی بالایی برخوردار هستند. معمولا، از زمانی که برای اخذ ویزای کاری یا تحصیلی درخواست می‌دهید، تا وقتی که نوبت شما برسد، یک الی دو سال طول می‌کشد. پس در این مدت وقت دارید که از طریق اپلیکیشن‌های خود‌خوان، کلاس‌های خصوصی، کلاس‌ های مکالمه و آموزشگاه‌های حرفه‌ای در زمینه‌ی تدریس زبان آلمانی کمک بگیرید.

مهاجرت به فرانسه و کشورهای فرانسوی‌زبان

اگر به غذا، فرهنگ غنی، شعر و ادبیات رمانتیک، اپرا و … علاقه دارید، طبیعتا کشور فرانسه گزینه‌ای مناسب برای مهاجرت است. شما برای مهاجرت به این کشور زیبا، علاوه بر اخذ مدرک آزمون آیلتس، باید به زبان فرانسه مسلط شوید و در یکی از آزمون‌های بین‌المللی آن، نمره‌ی خوبی کسب کنید. به این ترتیب، شانس خود را برای مهاجرت به این کشور افزایش می‌دهید. جالب است بدانید که به غیر از کشور فرانسه، در کانادا، ماداگاسکار، کامرون، ساحل عاج، سنگال، چاد، گینه و … هم به زبان فرانسه صحبت می‌شود. علاوه بر این، زبان فرانسه زبان ملی 13 کشور در پنج قاره است. پس با یادگیری این زبان می‌توانید شانس خود را برای مهاجرت به سایر کشورها افزایش دهید.

در مجموع، برای سنجش مهارت‌های خود در زبان فرانسه، باید در یکی از آزمون‌های بین‌المللی شرکت کنید و مدرک آن را به مدارک خود بی‌افزایید.

همه چیز درمورد مهاجرت

آزمون TEF

آزمون «TEF» آزمون استاندارد زبان فرانسه است. این آزمون سطح مهارت غیر فرانسه‌زبانان را مورد سنجش و بررسی قرار می‌دهد و با اخذ مدرک معتبر از این آزمون، می‌توان برای مهاجرت به کشور کانادا و فرانسه اقدام کرد.

آزمون TCE

آزمون TCE که مخفف کلمه‌ی «Test de Connaissance du Français  » است، از طرف وزارت تحقیقات و آموزش عالی فرانسه مورد تایید قرار گرفته و به کمک آن می‌توان برای پذیرش و مهاجرت به فرانسه یا کشورهای فرانسوی‌زبان اقدام کرد.

آزمون DELF

آزمون DELF که مخفف عبارت «Diplôme d’études en langue français» است، منطبق بر چهارچوب مشترک اروپایی در زبان‌های CECRL طراحی و تنظیم شده است و بر اساس گروه سنی «بزرگسالان، نوجوانان و کودکان» برگزار می‌شود. این آزمون از معتبرترین آزمون‌های بین‌المللی برای سنجش مهارت‌های شما به زبان فرانسه است و کمک می‌کند که به راحتی به کمک آن برای مهاجرت تحصیلی و شغلی، اقدام کنید.

آزمون DALF

این آزمون مخفف عبارت « Diplôme approfondi de langue français» است و مثل آزمون DELF، منطبق بر چهارچوب‌های مشترک اروپایی در زبان‌های CECRL تنظیم شده است و بر اساس گروه سنی «بزرگسالان، نوجوانان و کودکان» برگزار می‌شود. در مجموع این آزمون شباهت زیادی به آزمون DELF دارد، ولی برخلاف‌آن، الزاما به طور همزمان در سراسر دنیا برگزار نمی‌‌شود و برای دو گروه شرکت‌کننده طراحی شده است: «گروه سطح C1» و «گروه سطح C2».

روش‌های تقویت و یادگیری زبان فرانسه

متناوبا، اگر قبلا زبان انگلیسی را یاد گرفته باشید، برای یادگیری زبان فرانسه کمتر سختی می‌کشید. ولی زبان فرانسه زبان جنسیت و حرف تعریف‌های مختلف و قوانین گرامری پیچیده‌ است. بنابراین، علاوه بر غوطه‌وری در زبان فرانسه، استفاده از اپلیکیشن‌های یادگیری مثل دولینگو (Duolingo) و نرم‌افزارهایی مثل رزتا استون (Rosetta Stone)؛ توصیه می‌شود که در یکی از آموزشگاه زبان‌های برتر کشور ثبت نام کنید و با اساتید حرفه‌ای و باتجربه، به یادگیری این زبان بپردازید.

به شما توصیه می‌کنیم برای یادگیری سریع‌تر و موثرتر، در کلاس‌های خصوصی ثبت‌نام کنید و تا جایی که می‌توانید، فیلم‌هایی به زبان فرانسه تماشا کنید. سعی کنید لهجه‌ی فرانسوی‌زبان‌ها را تقلید کنید تا به این زبان مسلط شوید. چون فرانسوی‌زبان‌ها معمولا از انگلیسی‌زبان‌ها سختگیر‌تر هستند. علاوه بر این، حتما با فرهنگ و آداب و رسوم غنی فرانسوی‌زبان‌ها آشنا شوید. کتاب‌های زیادی در این رابطه وجود دارد و در سایت آموزشگاه زبان ایرانمهر هم مقالات مختلفی درباره‌ی این موضوع درج شده است که به شما در درک بیشتر فرهنگ فرانسوی، کمک خواهد کرد.

مهاجرت به اسپانیا و کشورهای اسپانیایی‌زبان

اسپانیایی، دومین زبان بین‌المللی است. چون بیش از 400 میلیون‌نفر در دنیا به این زبان صحبت می‌کنند و کشورهای اسپانیایی‌زبان زیادی هم در این دنیا وجود دارد. از این کشورها می‌توان به اسپانیا و کشورهای واقع در آمریکای مرکزی و جنوبی اشاره کرد. بنابراین، با یادگیری زبان اسپانیایی فرصت مهاجرت به کشورهای زیادی را به دست خواهید آورد.

زبان اسپانیایی نسبتا زبان آسانی است و اصطلاحا همانطور که خوانده می‌شود، نوشته هم می‌شود. علاوه بر این، اگر جزو آن دسته مهاجرانی هستید که ترجیح می‌دهید به کشوری گرم ولی اروپایی سفر کنید، اسپانیا را به شما معرفی می‌کنیم. به طبع کشورهای آمریکای جنوبی و مرکزی هم از آب و هوای گرم و مرطوبی برخوردار هستند.

بنابراین، اگر می‌خواهید به کشور میوه‌های استوایی و خوشمزه مهاجرت کنید یا در یکی از دانشگاه‌های اسپانیایی‌زبان ( اسپانیا یا سایر کشورهای آمریکای لاتین) به تحصیل بپردازید، باید علاوه بر مدرک آیتلس، زبان اسپانیایی را هم یاد بگیرید و در آزمون‌های بین‌المللی و استاندارد زبان اسپانیایی شرکت نمایید.

آزمون بین‌المللی DELE

این آزمون به شکل همزمان در 86 کشور دنیا برگزار می‌شود و طراحی آن توسط موسسه سروانتس صورت گرفته است. در این آزمون، مهارت‌های متقاضی در زبان اسپانیایی سنجیده می‌شود و از 100 نمره محاسبه می‌گردد. این مدرک از اعتبار بسیار زیادی برخوردار است و برای ادامه‌ی تحصیل در کشورهای اسپانیایی‌زبان، به عنوان دیپلم زبان اسپانیایی در نظر گرفته می‌شود.

روش‌های تقویت و یادگیری زبان آلمانی برای مهاجرت

زبان اسپانیایی زبان‌ گویش‌های مختلف است. در حقیقت، تعداد زیادی از مردم به این زبان صحبت می‌کنند و برای صحبت به آن هم گویش‌های مختلفی را به کار می‌گیرند. برای مثال، گویش مردمی که در اسپانیا زندگی می‌کنند، با گویش کسانی که در آمریکای لاتین زندگی می‌کنند متفاوت است. حتی مردمی که در بخش‌های مختلف «اسپانیا» زندگی می‌کنند، گویش‌های مختلفی  دارند. بنابراین شما باید بر اساس دانشگاه یا منطقه‌ی مورد نظر، سعی کنید زبان اسپانیایی مربوط به همان منطقه را یاد بگیرید.

برای یادگیری زبان اسپانیایی روش‌های مختلفی وجود دارد که از آن‌ها می‌توان به اپلیکیشن‌های مختلف، نرم‌افزارهای یادگیری متفاوت و ثبت‌نام در یکی از بهترین آموزشگاه‌‌های زبان در کشور اشاره کرد. خوشبختانه، زبان اسپانیایی زبان نسبتا آسانی است و آن را می‌توان سریع‌تر از سایر زبان‌های رومی یاد گرفت.

مهاجرت به ترکیه و کشورهای ترک‌زبان

جالب است بدانید که با یادگیری زبان ترکی، نه تنها می‌توانید به کشور دوست‌داشتنی ترکیه مهاجرت کنید، بلکه امکان مهاجرت به سایر کشورها هم وجود دارد. چون در دنیا، زبان ملی کشورهای زیادی ترکی است که از آن‌ها می‌توان به ترکمنستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان و جمهوری ترک قبرس شمالی اشاره کرد.

مطمئنا کشور ترکیه به خاطر فاصله، دین، آب‌وهوا و فرهنگ یکی از کشورهایی است که برای هر ایرانی می‌تواند راحت و دوست‌داشتنی باشد. علاوه بر این، کشور ترکیه نسبت به سایر کشورهای اروپایی یا کانادا و آمریکا،‌ مقرون‌به‌صرفه‌تر است و حتی برای رفت‌وآمد و بازدید از خانواده و آشنایان، نیازی نیست 20 میلیون تومان پول بلیط دهید. اقوامتان هم برای دیدن شما، نیازی به اخذ ویزا ندارند.

برای پذیرش تحصیلی یا مهاجرت به کشور ترکیه ( یا سایر کشورهای ترک‌زبان) علاوه بر مدرک آیلتس، باید به زبان ترکی مسلط شوید و برای اثبات آن، در آزمون‌ بین‌المللی استاندارد، شرکت کنید. در این مورد به شما آزمون بین‌المللی  TÖMER اشاره کرد.

همه چیز درمورد مهاجرت

آزمون TÖMER

کسانی که زبان ترکی را به‌عنوان زبان دوم یاد گرفته‌اند و می‌خواهند در یکی از دانشگاه‌های ترکیه پذیرش بگیرند باید در آزمون TÖMER شرکت کنند. مدرک این آزمون توسط تمام دانشگاه‌های ترکیه و سایر کشورهای ترک‌زبان مورد تایید قرار می‌گیرد. این آزمون که برای سنجش مهارت‌های شما در زبان ترکی صورت می‌گیرد، در دو مرحله (کتی و شفاهی) اجرا می‌شود. حداقل نمره‌ای که می‌توانید از این آزمون اخذ کنید، 70 از 100 نمره است.

روش‌های تقویت و یادگیری زبان ترکی استانبولی برای مهاجرت

روش‌های زیادی برای یادگیری این زبان وجود دارد. از روش غوطه‌وری در زبان ترکی گرفته تا استفاده از اپلیکیشن‌ها، کتاب‌ها و نرم‌افزارهای مختلف. اما در مجموع، برای اینکه به خوبی بتوانید در این زبان پیشرفت کنید، به شما شرکت در یکی از آموزشگاه‌های زبان خوب را توصیه می‌کنیم. برای اینکه به مکالمه‌ی زبان ترکی مسلط شوید، به شما تماشای سریال‌های ترکی را هم توصیه می‌کنیم. البته صحبت با بومی‌های ترک زبان یا حتی سفر‌های کوتاه به این کشور به شما کمک می‌کند تا خود را در معرض زبان ترکی قرار دهید و آن را به خوبی یاد بگیرید.

ختم کلام، با وکیل خوبی مشورت کنید

علاوه بر تمام موارد بالا، اگر قرار است به کشور دیگری مهاجرت کنید، یا خودتان مستقیما از طریق سفارت اقدام کنید (که کار سختی است) یا با دفاتر مهاجرتی معتبر قرارداد ببندید. متاسفانه تعداد زیادی از وکلا ممکن است کلاهبرداری یا در تکمیل مدارک متقاضی، کوتاهی کنند. برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است تحقیقات بیشتری انجام دهید یا از دفتر مهاجرتی که اقوام یا دوستانتان استفاده کرده‌اند، کمک بگیرید.

برای امتیاز دهی به این پست کلیک کنید
[امتیاز: 8 میانگین: 3.1]

نظر خود را با ما در میان بزارید

لغو پاسخ

برای مشاوره رایگان کلیک کنید