ترکیه جزء آن دسته از کشورهایی است به دلیل نرخ ارز پایین، فرآیند نسبتا ساده دریافت مجوز کار، کیفیت زندگی بالا و همچنین زیرساختهای مناسب یکی از گزینههای ایدهآل برای اکثر اتباع خارجی به خصوص ایرانیان است. اگر شما هم قصد مهاجرت به ترکیه و دریافت ویزای کار ترکیه را دارید اما نمیدانید که باید چه مراحلی را پشت سر بگذارید، ما را تا انتهای این مقاله همراهی کنید.
انواع ویزای کار ترکیه
در کشور ترکیه انواع ویزای کار وجود دارد. در هر زمینه شغلی یک نوع ویزای مخصوص وجود داشته که قوانین گرفتن این ویزاها و همچنین تاریخ اعتبار آنها با یکدیگر فرق دارد. این ویزاها عبارتند از:
ویزای کار موقت 1 ساله
برای دریافت این نوع ویزای کار نیاز به امضای قرارداد با یک کارفرمای اهل ترکیه خواهید داشت. این ویزا مخصوص ورود اولیه به بازار کار ترکیه است.
ویزای کار دائم
این نوع ویزای کار مخصوص افرادی است که 8 سال سابقه کار و همچنین زندگی در کشور ترکیه از طریق ویزای کار موقت 1 ساله را دارند، است؛ به عبارت دیگر یعنی قبلا اجازه اقامت دائم خود را از سوی دولت ترکیه گرفتهاند.
ویزای کار مستقل ویژهی کسانی است که سابقه 5 سال کار کردن و زندگی در ترکیه را داشته و اکنون قصد افتتاح مغازه، کارگاه و… برای حرفهی خود را در سر دارند.
ویزای کار فیروزهای
ویزای کار فیروزهای مخصوص دارندگان اجازه کار دائم، دارای تحصیلات علمی بالا، سابقه کاری عالی و صاحبان بیزینسهایی که تاثیرات مثبت در اقتصاد ترکیه گذاشتهاند. در ابتدا این کارت را با اعتبار 3 سال به شما میدهند و پس از گذشت این تایم با اعتبار دائم صدور خواهد شد.
ویزای کار ویژه
ویزای کار ویژه مخصوص کارشناسان خبره و همچنین دارای تحصیلات بالا، سرمایهگذاران در حوزه مشاغلی خاص مانند IT، ساکنین قبرس شمالی، افرادی که جد آنها ترک است، کلیه شهروندان اتحادیه اروپا، پناهجویانی که پذیرش اولیه داشته و در نهایت افرادی که با یک شهروند ترک ازدواج کردهاند است.
ویزای کار موقت ویژه
این ویزا مخصوص هنرمندان سینما، فیلمسازان و ورزشکارانی است که به دلایلی نیاز به حضور کوتاهمدت کاری در کشور ترکیه را دارند است.
شرایط ویزای کار ترکیه
یک قانون را برای همیشه به خاطر بسپارید که با داشتن ویزای کار در کشور ترکیه میتوانید اقامت بگیرید ولی با داشتن اقامت ترکیه نمیتوانید در این کشور به کار کردن مشغول شوید. به همین جهت اگر از راههای دیگری هم اقامت کشور ترکیه را بگیرید، باز هم برای اجازه کار در این کشور باید ویزای کار دریافت کنید. ترکیه در حوزه گردشگری و تولید اقتصاد پر رونقی دارد. این کشور در ایجاد موقعیتهای کاری در زمینههای گردشگری و تولید بالاترین آمار را نسبت به دیگر کشورها دارد.
برای دریافت ویزای کار ترکیه باید از سوی یک کارفرمای ترک به کار دعوت شوید؛ به عبارت دیگر این کارفرمای ترک است که به دولت ترکیه میگوید به شما احتیاج دارد؛ بنابراین کارفرما برای شما درخواست ویزای کار میکند، در این شرایط بایستی کارفرما در وزارت کار ترکیه شما را تایید کند یا این که از کنسولگری این کشور به طور مستقیم درخواست اخذ ویزای کار برای شما بکند.
اجازه کار در ترکیه
برای این که اجازه کار در کشور ترکیه را دریافت نمایید، بایستی حتما مدارک لازم را به یکی از نمایندگیهای ترکیه برده و تحویل دهید. از سوی دیگر باید کارفرما یا شخصی که قرار است برای آن کار کنید هم قرارداد پیشنهاد کار یا کلیه مدارکی که ثابت میکنند شما میخواهید برای این فرد کار کنید را به همراه سایر مدارک برای وزارت کار و تامین اجتماعی ترکیه بفرستد. در صورتی که با این کار موافقت شود، به شما اجازه کار در ترکیه را خواهند داد.
برای ویزای ورودی، مجوز کار و اقامت هم هزینههایی را باید پرداخت کنید تا بتوانید این مراحل را پشت سر بگذارید. تعدادی از ویزاهای کار هم برای 90 روز صدور میشوند. همچنین کسانی که در ترکیه مشغول به تحصیل هستند هم میتوانند برای دریافت مجوز کار اقدام کنند. البته نکتهای که باید به آن توجه کنید آن است که تنها دانشجویانی که در مقاطع فوق لیسانس و دکتری مشغول به تحصیل هستند، میتوانند برای این کار اقدام کنند.
نکته مهم آن است که کار کردن در ترکیه بدون داشتن مجوز کار غیرقانونی بوده و جریمه خواهید شد. با همراه داشتن مجوز کار در این کشور فرصتهای شغلی بیشتری در پیش روی شما قرار خواهد گرفت و حقوق بیشتری نیز میتوانید از کارفرما دریافت کنید.
ویزای کار موقت ترکیه
ویزای کار موقت ترکیه فقط از طریق کارفرمای کاری یا موسسات واسطه قابل گرفتن است. این یعنی این که یک کارمند خارجی اجازه گرفتن ویزای کار موقت به تنهایی را نخواهد داشت. در نوبت اول درخواست، امکان دارد حداکثر برای 1 سال ویزای کار معتبر به فرد متقاضی داده شود. بعد از گذشتن یک دوره 1 ساله، شخص میتواند برای تمدید ویزای کار خود به مراکز مربوطه مراجعه کند. در صورتی که درخواست ویزای کار با آن موافقت شود، گاها امکان دارد برای اولین درخواست تمدید تا 2 سال و برای درخواستهای بعدی حداکثر تا 3 سال ویزای کار به شخص بدهند؛ به عبارت دیگر با ویزای کار موقت میتوان تا حداکثر برای 6 سال در ترکیه کار کرد. شایان ذکر است که مجوز کار تنها زمانی قابل تمدید شدن است که شخص متقاضی در طول دوره ویزای کار خود، تنها برای همان کارفرما کار کند.
مدارک لازم برای دریافت ویزای کار ترکیه
- ارائه دفترچه و برگه اقامت، پاسپورت معتبر و همچنین 4 قطعه عکس بیومتریک
- ارائه کپی تمامی صفحات پاسپورت
- ارائه کد ملی اتباع خارجی در کشور ترکیه که از سمت اداره امنیت ترکیه صدور شده است
- ارائه برگه درخواست کار و دریافت پیشنهاد کاری از سمت کارفرما و کلیه مدارکی که صحت آن را اثبات کند
- ارائه برگه درخواست الکترونیکی
- ارائه مدارک شرکتی که درخواست شما برای کار را تایید کرده و همچنین مهر تایید از سوی وزارت کار و امور اجتماعی دولت ترکیه
- ارائه آدرس ایمیل معتبر و کد رمز دولتی شخص کارفرما
- ارائه و داشتن حداقل مدرک دیپلم برای شخص متقاضی
شخص کارفرما نیز در کشور ترکیه باید مدارکی را تحت عنوان درخواست ویزای کار ترکیه ارسال کند که عبارتند از:
- نامه درخواست ویزای کار به همراه فرم پر شده درخواست پرسنل خارجی
- ارائه روزنامه ثبت تجارت کشور ترکیه که ساختار سرمایه فعلی و همچنین جزئیات سهام واحد تجاری را به طور کامل نشان دهد
- ارائه صورتحساب سود و زیان و ترازنامه آخرین سال که از سوی اداره مالیات یا حسابدار رسمی به تاییدیه رسیده است
- ارائه وکالتنامه محضری برای فرد مجاز به ثبت درخواست آنلاین تحت عنوان کاربر برای استخدام فرد خارجی از سوی سازمان یا نهاد
مراحل دریافت ویزای کار ترکیه
پیش از هر چیزی برای کار کردن در کشور ترکیه، ابتدا بایستی مدارک لازم جهت دریافت ویزای کار در ترکیه را جمعآوری کنید. پس از آن درخواست خود را همراه با مدارک لازم برای گرفتن ویزای کار در ترکیه به وزرات کار و امور اجتماعی این کشور ارسال کنید. قانون مصوب 4817 ترکیه، برای صدور ویزای کار برای افراد خارجی صادر شده است. طبق این قانون مدارک شما بایستی توسط وزارت کار و امنیت اجتماعی دولت ترکیه بررسی شود. مراحل دریافت ویزای کار ترکیه به شرح زیر است:
در صورتی که مدارک شما کامل بوده و از شرایط کافی برای کار در کشور ترکیه برخوردار هستید، نتیجه درخواست شما به دو شکل برای شما ارسال خواهد شد. در حالت اول نتیجه درخواست به صورت آنلاین برای شما ارسال شده و دریافت میکنید. در حالت دوم یک فرم مدون دریافت خواهید کرد. با گرفتن پاسخ از سمت دولت ترکیه، شما به مدت 30 روز مهلت دارید تا بار دیگر درخواست اجازه اقامت خود را برای کشور ترکیه ارسال کنید. کلیه پروسه دریافت ویزای کار ترکیه حدودا 90 روز زمان میبرد.
مدت زمان دریافت ویزای کاری ترکیه چقدر است؟
همانگونه که در بالا به آن اشاره کردیم، کل تایم مورد نیاز برای دریافت ویزای کار ترکیه حدودا 90 روز زمان خواهد برد. پس از آن فرد متقاضی با مراجعه به مراکز مربوطه ویزای کاری خود را میتواند دریافت کند.
قوانین کار در ترکیه
پیش از این گفتیم که کشور ترکیه ویزایی تحت عنوان جستجوی کار ندارد و متقاضی باید در این کشور یک پیشنهاد کاری دریافت کند. این پیشنهاد از سوی کارفرما، بایستی تاییدیه اداره کار و مهاجرت کشور ترکیه را بگیرد. این شرایط به هیچ عنوان قابل چشمپوشی نخواهد بود.
پیشنهاد کاری که از سوی یک کارفرما در ترکیه باید صادر شود، لازم است اصول و چارچوب خاصی را رعایت کند. اول این که اگر شخص متقاضی در خاک کشور ترکیه است، شرایط کلی برای او بهتر از سایر افراد خواهد بود. تعداد زیادی از مردم ابتدا با ویزای توریستی وارد خاک ترکیه شده و پس از آن شغل مورد علاقه خود را انتخاب میکنند. اگر از کشور ایران قصد دریافت ویزای کار ترکیه را دارید، شرایط به مراتب برای شما سختتر است؛ زیرا کارفرما باید این را اثبات کند که چرا یک شخص ترک را به جای یک شخص ایرانی برای شغل مورد نظر خود انتخاب نکرده است. از این رو اگر کارفرمای شما، یکی از خویشاوندان شما بوده شرایط ممکن است برای شما بهتر شود.
شایان ذکر است که اگر به صورت غیرقانونی در کشور ترکیه کار میکنید، از سوی اداره و قانون کار دولت ترکیه هیچگونه محافظتی نخواهید داشت.
شرایط جاب آفر در ترکیه
همانگونه که به آن اشاره کردیم، به دلیل آن که داشتن پیشنهاد کاری معتبر از سمت یک کارفرمای ترکی جزء مدارک اصلی برای گرفتن ویزای کاری در ترکیه به حساب میآید، گرفتن ویزای کاری بدون داشتن جاب آفر امکانپذیر نیست. از آن جایی که کارفرمایان ترکیه برای استخدام نیری کار خارجی به مهارت زبان ترکی و انگلیسی و همچنین مدرک تحصیلی شخص توجه میکنند، برخورداری از این دو مهارت یکی از مهمترین شرایط ویزای کاری ترکیه از راه پیشنهاد کاری یا جاب آفر محسوب میشود. لازم به ذکر است که داشتن سابقه کاری درخشان نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر درخواست کار در شرکتی را دارید که مشتریان آنها معمولا افراد خارجی هستند، تسلط داشتن شما به زبان انگلیسی یک امتیاز محسوب شده و تنها با داشتن این مهارت هم امکان استخدام شما وجود دارد. در کنار تمام این مهارتهای گفته شده، تسلط و آشنایی شما با دیگر زبانهای خارجی نظیر آلمانی، عربی و… نیز شانس شما را در پیدا کردن فرصت شغلی عالی در کشور ترکیه بیشتر میکند.
امتیاز بندی ویزای کار ترکیه
براساس گزارش گروه «ایچ اس بی سی» ترکیه در لیست بهترین کشورها برای زندگی و کار افراد خارجی رتبه 7 را به خود اختصاص داده است. طبق یک نظرسنجی، 62 درصد از افراد شاغل خارجی در کشور ترکیه اظهار داشتند که شرایط کار در این کشور نسبت به کشور خودشان بسیار بهتر است. همچنین 69 درصد افراد گفتند که مردمان کشور ترکیه رفتاری دوستانه با مهاجران خارجی دارند.
هزینه ویزای کار ترکیه
قانون ترکیه به صورتی است که فرقی ندارد شما از خارج این کشور یا داخل آن درخواست ویزای کاری خود را ثبت میکنید. نکتهای که در این بین حائز اهمیت بوده، نیاز شما به داشتن یک پیشنهاد یا قرارداد کاری است. حدودا یک بازه زمانی 90 روزه طول خواهد کشید تا بررسی پرونده شما بعد از ارسال مدارک به اداره MLSS ترکیه انجام شود. اگر با درخواست شما موافقت شود، بایستی به صورت حضوری به اداره مربوطه رفته و ویزای کار و همچنین اجازه دریافت گذرنامه خود را مهر و تایید کنید. دقت کنید که شروع کار برای شما پیش از صدور ویزای کار، دریافت مجوز و اقامت در کشور ترکیه امکانپذیر نخواهد بود. طبق قانون حقالزحمه هزینههای مورد نیاز برای درخواست ویزای کار به شرح زیر خواهد بود:
- هزینه ویزای کار موقت با اعتبار 1 سال: هزینه درخواست برای این ویزای کار 13862 لیر خواهد بود.
- هزینه ویزای کار دائم 1 و 2 ساله: هزینه درخواست برای آن 27724 لیر است.
- هزینه ویزای کار دائم 2 یا 3 ساله: هزینه درخواست برای این ویزا 41586 لیر است.
- ویزای کار مستقل با اعتبار 1 سال: هزینه مورد نیاز برای درخواست برای این ویزای کار 51570 لیر است.
- هزینه پرداختی برای کارت اقامت برای تمام ویزاهای کاری 72 لیر است.
- هزینه ویزای کار با مدت نامحدود: 1386740 لیر خواهد بود
تمدید ویزای کار ترکیه به چه صورت است؟
اگر مایل به تمدید اقامت خود در کشور ترکیه هستید، به شما توصیه میشود که برای تمدید ویزای کاری خود از طریق اداره مهاجرت، سفارت یا ایستگاه پلیس در ترکیه درخواست خود را ثبت کنید. مقامات دولت ترکیه دلایل ارائه داده از سوی شما را برای تمدید این ویزا بررسی میکنند و براساس دلایل گفته شده و همچنین ملیت شما، ویزای جدیدی را به شما میدهند. شایان ذکر است که ویزای کاری ترکیه در ابتدا برای یک دوره 1 ساله به شخص متقاضی داده میشود. اگر که نیاز به تمدید کردن مجوز کاری خود دارید، بایستی در مدت زمان 45 روز اقدام کرده و در صورتی که اجازه اقامت کاری شما در آخرین لیست مشاغل مورد نیاز ترکیه قرار گرفته است، میتوانید براساس آن درخواست تمدید ویزای خود را صادر نمایید. به این صورت مجوز کار تمدید شده از سمت دولت ترکیه به مدت 2 سال دیگر برای شما اعتبار خواهد داشت.
اگر باز هم پس از گذشت 2 سال نیاز به تمدید ویزای کاری خود داشتید و شرایط لازم را دارا هستید، این بار برای مدت 3 سال ویزای کار ترکیه برای شما تمدید میشود. لازم است این نکته را نیز یادآوری کنیم که در صورتی که شما برای مدت 8 سال به صورت متوالی در کشور ترکیه اقامت داشته و مجوز کاری شما تمدید شود، میتوانید در نهایت برای گرفتن ویزای کار دائم ترکیه اقدام نمایید و درخواست خود را به دفتر وزارت کار و امور اجتماعی ترکیه واقع در شهر آنکارا ارسال کنید.
تبدیل ویزای توریستی به کاری در ترکیه
با توجه به قوانین و ضوابط هر کشوری نمیتوان به طور قطعی گفت که تبدیل ویزای توریستی به ویزای کاری امکانپذیر است. تحت بعضی از شرایط میشود ویزای کاری گرفته یا این که با ویزای توریستی مشغول به کار شد، اما این باور که تبدیل ویزای توریستی به ویزای کاری امکانپذیر است امری غلط است.
در حالت معمولی این امکان وجود ندارد که شخصی با ویزای توریستی وارد یک کشور شده و در آن جا به کار کردن مشغول شود مگر تحت شرایطی که عبارتند از:
- نامزد یا همسر شخص مهاجر اقامت دائم ترکیه را داشته و با ویزای کار یا ویزای تحصیلی وارد خاک این کشور شده، در این صورت فرد مهاجر با ویزای توریستی نیز میتواند در ترکیه کار کند.
- اگر شخص توانسته است اقامت دائم ترکیه را دریافت کند و تا پشت سر گذاشتن مراحل قانونی قصد کار کردن در ترکیه را دارد مانعی وجود نداشته و با ویزای توریستی نیز میتواند مشغول به کار شود.
تبدیل ویزای تحصیلی به کاری ترکیه
دانشجویانی که به تازگی فارغالتحصیل شدهاند، میتوانند از طریق سایتهای کاریابی در ترکیه به دنبال شغل مورد نظر خود که برای این افراد در نظر گرفته شده است بروند. تعدادی از مشاغل مناسب برای دانشجویان عبارتند از: تدریس، انواع شغلهای تابستانی، کارآموزی و…
کار کردن در تابستان و همچنین دوره کارآموزی یکی از بهترین شرایط برای دانشجویان جویای کار است. از سویی دیگر اگر دانشجو شرایط تدریس در حوزههای مختلف را دارد، این شرایط کار در ترکیه میتواند منجر به کسب درآمد بالایی برای او شود.
تبدیل ویزای کار به اقامت دائم ترکیه
در هنگام بحث در مورد ویزای کار ترکیه نکته دیگری که بسیار حائز اهمیت است، بحث اخذ اقامت دائم ترکیه و تابعیت این کشور از طریق کار است. طبق ماده 43 تا 45 قانون اتباع خارجی، برای افراد خارجی که در کشور ترکیه به مدت 8 سال بدون وقفه زمانی کار کرده و زندگی میکنند، بعد از تایید وزارت خانه، اجازه اقامت بلند مدت آنها صادر میشود. شایان ذکر است که این اقامت بلند مدت بسته به تصمیمات مقامات دولت ترکیه میتواند به صورت محدود یا نامحدود صادر شود. به بیان دیگر افرادی که به ویزای کار وارد ترکیه میشوند در صورت حفظ موقعیت کاری خود پس از 8 سال میتوانند اقامت دائم این کشور را دریافت کنند.
ویزای کار ترکیه بدون مدرک تحصیلی
خوشبختانه برای کار کردن در ترکیه نیاز به مدرک تحصیلی خاصی نخواهید داشت و تنها داشتن مدرک دیپلم کافی است؛ اما باید توجه کنید که پیدا کردن یک موقعیت شغلی خوب بدون مدرک تحصیلی کاری بسیار دشوار است؛ بنابراین پیشنهاد میشود با داشتن مدارک تحصیلی کامل و همچنین تسلط به زبان وارد کشور ترکیه شوید.
ویزای کار ترکیه با مدرک فنی حرفه ای
یکی از راههای ساده برای مهاجرت به ترکیه از طریق گرفتن ویزای کاری این کشور با داشتن مدرک فنی حرفهای است. شما برای مهاجرت به این کشور با مدرک فنی حرفهای باید حداقل مدرک دیپلم و سابقه کاری 3 ساله داشته و ارائه دهید. فردی که قصد رفتن به این کشور با مدرک فنی حرفهای را دارد بایستی یک کارفرما پیشنهاد کار در ترکیه را به او بدهد.
افرادی که در کارهای جوشکاری، تاسیسات، مکانیکی، لولهکشی، برق و نجاری مدرک فنی حرفهای دارند، میتوانند از بازار کار پر رونقی در ترکیه بهرهمند شوند. برای بعضی از کارها علاوه بر ارائه مدرک تحصیلی لازم است که سابقه کاری مرتبط با رشته نیز قبلا داشته و آن را اثبات کنید. تسلط داشتن به زبان ترکی و انگلیسی یکی از الزامات مهاجرت به ترکیه با مدرک فنی حرفهای است.
مشاغل مورد نیاز ترکیه
- رزرو هتل و آپارتمان
- تعمیرات
- دفتر مشاوره تغییرات کسب و کار
- انواع خدمات مشاوره مالی
- شرکت تولید پتروشیمی
- فروشگاههای الکترونیک
- فعالیت کشاورزی و صادرات فندق
- صنعت گردشگری
- مواد شیمیایی
- محیط زیست
- نساجی
- فست فود
- خودروسازی
- فناوری اطلاعات
- ساخت و ساز
- لیدر تور
- نقاشی کاری و کاشی کاری
- بازیگری
- گارسونی
- فروشندگی
- آرایشگری
- خیاطی
- کابینت سازی
- بستهبندی پوشاک
میزان حقوق در ترکیه
میزان حقوق دریافتی در کشور ترکیه برای افراد بینالملل با توجه به نوع کار، سطح تحصیلات و سابقه کاری فرد متغیر است. به طور میانگین این مقدار از 15 هزار دلار تا 105 هزار دلار با توجه به نوع شغل فرد متفاوت خواهد بود. در جدول زیر میانگین درآمد مشاغل مختلف را برای شما آوردیم:
عنوان شغل | میزان درآمد سالانه |
مدیر اجرایی | 105.000 دلار |
مشاور مالی و حسابدار | 75.000 دلار |
کارشناس اقتصادی | 63.000 دلار |
مدیر فروش | 41.000 دلار |
مدیر پروژه | 39.000 دلار |
کارشناس منابع انسانی | 15.000 دلار |
موسسات کاریابی در ترکیه
پیدا کردن کار در ترکیه به جهت اخذ ویزای کار به صورت تنهایی برای استخدام به عنوان نیروی کار، بسیار دشوار است. به همین دلیل بهتر است از موسسات کاریابی برای پیدا کردن کار کمک دریافت کنید تا سریعتر بتوانید با گرفتن ویزای کار در ترکیه مشغول یه کار شوید. در ادامه تعدادی از موسسات کاریابی مطمئن و مشهور کشور ترکیه را به شما معرفی خواهیم کرد.
- موسسه Eleman
- موسسه Kariyer
- موسسه Xing
- موسسه Secretcv
- موسسه Elemanonline
- موسسه Yenibiris
- موسسه Iskur (که تنها سایت دولتی کاریابی در کشور ترکیه است)
سخن پایانی
ویزای کار ترکیه و کلیه نکات ضروری مربوط به دریافت مجوز کار در این کشور، میزان حقوق و مشاغل مورد نیاز در این کشور را مورد بررسی قرار دادیم. شما عزیزان در صورت کسب اطلاعات بیشتر در حوزه مهاجرت کاری و همچنین دریافت مشاوره، میتوانید با همکاران ما در موسسه مهاجرتی صباویزا تماس گرفته یا فرم مشاوره رایگان را پر نمایید.
سوالات متداول
u003cstrongu003eآیا کشور ترکیه برای زندگی و کار مناسب است؟u003c/strongu003e
بله این کشور شرایط مناسبی را در اختیار مهاجران خود میگذارد.
u003cstrongu003eآیا کار در ترکیه با داشتن ویزای توریستی امکانپذیر است؟u003c/strongu003e
خیر کار در این کشور نیاز به دریافت مجوز کار داشته و با ویزای توریستی نمیتوان به صورت قانونی در این کشور کار کرد.
u003cstrongu003eبا داشتن ویزای کار ترکیه چند ساعت در هفته اجازه کار کردن وجود دارد؟u003c/strongu003e
در کشور ترکیه 45 ساعت در هفته میشود به صورت قانونی کار کرد.
سلام خسته نباشید من چند ساله که ترکیه هستم توریستی و الا یک ماه هست که تمدید نکردن اقامتمو و خروج کردم و دوباره آمدم با پاسپورت و اینکه صاحب کارم نمیدونه چیجوری برام اقدام کنه که اقامت کاری بگیره برام میشه راهنماییم کنید که بهم بگم تو چه سایتی بره ویا چیکار کنه چه مدارکی اوکی کنه که بتونه اقدام کنه برام البته من 5سالی هست که پیشش کار میکنم چاتی کار هستم جوشکاری میکنم ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام، وقت بخیر
لطفا جهت ارتباط با مشاوران مجموعه با شماره 58416-021 تماس بگیرید.
جویای کار خودم و همسرم
سلام، وقت بخیر
لطفا جهت ارتباط با مشاوران مجموعه با شماره 58416-021 تماس بگیرید.