لوگو صبا ویزا
اقامت فرانسه
27 آبان 1403

راهنمای جامع شرایط اقامت فرانسه در سال 2024

دریافت اقامت فرانسه، به شما اجازه می‌دهد تا خیلی راحت بتوانید وارد این کشور…

ثبت شرکت در فرانسه | اقامت فرانسه با ثبت شرکت
24 آبان 1403

ثبت شرکت در فرانسه | اقامت فرانسه با ثبت شرکت

ثبت شرکت در فرانسه یکی از بهترین راهکارهایی است که به شما کمک می‌کند تا […]

16 اردیبهشت 1403

تمکن مالی فرانسه (آپدیت 2024)

کشور فرانسه با نام رسمی جمهوری فرانسه، از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و واقع…

سرمایه گذاری در فرانسه
21 بهمن 1402

سرمایه گذاری در فرانسه

یکی از موضوعات مهم این روزها مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری است که هم سود بسیار…

اقامت فرانسه با خرید ملک
30 آبان 1402

اقامت فرانسه با خرید ملک

امروزه بسیاری از افراد به دنبال کسب تابعیت و اقامت در کشورهای پیشرفته‌ای …

سرمایه گذاری در آلمان
25 مهر 1402

سرمایه گذاری در آلمان

آلمان با نام رسمی جمهوری آلمان در قاره اروپا قرار دارد. برلین هم که معرف […]

اعزام دانشجو به آلمان
24 مهر 1402

اقامت آلمان

 آلمان یکی از بهترین کشورهای اروپایی از نظر رفاه و شرایط اجتماعی است. از همین…

17 مهر 1402

اقامت دائم کانادا

کانادا همواره یکی از مقاصد محبوب مهاجران از سراسر دنیا بوده است. این کشور …

اقامت انگلستان
16 مهر 1402

اقامت انگلستان

مهاجرت و اخذ اقامت در کشورهای توسعه یافته همواره یکی از آرزوهای بسیاری از …

ثبت شرکت در کانادا
15 مهر 1402

ثبت شرکت در کانادا

کانادا به دلیل فضای تجاری دوستانه خود در سراسر جهان مشهور است، به همین دلیل…

خرید ملک در ازمیر
18 شهریور 1402

خرید ملک در ازمیر: فرصت طلایی برای سرمایه گذاری در بازار املاک

ترکیه یکی از کشورهایی است که در آن سرمایه‌­گذاری به صورت گسترده انجام می‌­شود.…

خرید ملک در استانبول
14 شهریور 1402

خرید ملک در استانبول: بهترین فرصت برای سرمایه گذاری در ترکیه

خرید ملک در استانبول رویایی است که اکثر افراد در فکر آن هستند. باید توجه […]

خرید ملک در ترکیه
7 شهریور 1402

خرید ملک در ترکیه (قوانین 2024)

ملک به عنوان یکی از سرمایه‌گذاری‌های پرطرفدار، همواره برای سرمایه‌گذاران…

اخذ اقامت با خرید ملک در اسپانیا
6 شهریور 1402

خرید ملک در اسپانیا

همانطور که می‌دانید برای مهاجرت به یک کشور خارجی روش‌های متفاوتی وجود دارد…

سرمایه گذاری در اسپانیا
5 شهریور 1402

سرمایه گذاری در اسپانیا

اسپانیا که در جنوب غربی اروپا واقع شده است، به عنوان یکی از محبوب‌ترین مقاصد…

چشم‌انداز روشن برای آینده یکی از مهم‌ترین دلایلی است که افراد را به فکر مهاجرت می‌اندازد. ثبات اقتصادی، رفاه اجتماعی، شرایط نرمال زندگی، برخورداری از سیستم آموزشی استاندارد، درآمد مناسب، امکانات رفاهی ایده‌آل، پاکیزگی آب و هوا و در نهایت داشتن آینده‌ای درخشان آرزویی است که همه به دنبال آن هستند و تمام تلاش خود را در راستای دستیابی به آن و دریافت مجوز اقامت دائم دارند. با ما همراه باشید تا در این مقاله از مسائل مهم در خصوص اقامت، متداول‌ترین راه‌های مهاجرت اعم از کاری، تحصیلی، مالی، سرمایه‌گذاری، ازدواج، اقامت در کشورهای مهاجرپذیری نظیر کانادا، انگلیس، نروژ، استرالیا، انگلستان با شما در میان بگذاریم. اگر به دریافت اقامت دائم در یکی از این مقاصد فکر می‌کنید پیشنهاد می‌کنم تا پایان ما را همراهی کنید.

روش‌های گرفتن اقامت

داشتن اقامت دائم نیازمند طی کردن پروسه‌های متعددی است که لازمه آن صبوری، همت و هدفمند بودن است. در این میان روش‌های مختلفی پیش روی افراد متقاضی مهاجرت گذاشته شده است که از این طریق پس از طی کردن پروسه‌های مختلف به عنوان شهروند کشورهای مقصد در نظر گرفته می‌شوند. با توجه به شرایط سنی، مالی و برنامه‌ریزی که در نظر دارید می‌توانید از گزینه‌های تحصیلی، سرمایه‌گذاری، کاری و غیره استفاده کنید. البته این نکته را در نظر داشته باشید که قوانین و مقررات مربوط به مهاجرت نیز ممکن است تغییراتی را به همراه داشته باشد و به روز بودن و دریافت مشاوره‌های مطمئن به شما کمک بزرگی می‌کند و شما می‌توانید به صورت بسیار هدفمند در این مسیر گام بردارید.

آشنایی با مزایای مهاجرت به خارج از کشور

مهاجرت شروع یک زندگی جدید در کشور جدید است. فرقی نمی‌کند از کدام روش مهاجرتی استفاده می‌کنید اما همه روش‌ها به نوعی شامل مزیت و معایب است. البته با توجه به دیدگاهی که فرد نسبت به زندگی و آینده خود دارد گاهی مزایای پر رنگ می‌شود و گاهی معایب. در این بخش در خصوص مزیت‌های مهاجرت مطالبی را در اختیارتان قرار می‌دهیم. مهاجرت به یک کشور موفق می‌تواند باعث رشد اقتصادی و کسب شرایط شغلی بهتر برای متقاضی شود، امکان این موضوع را فراهم می‌کند تا در موقعیت تحصیلی ایده‌آلی شرکت کنید و از امکانات تحصیلی بهتر برخوردار شوید. اگر به دنبال آزادی و رفاه اجتماعی بیشتر هستید، این موضوع توسط مهاجرت محقق می‌شود.

تسهیل در مهاجرت با داشتن تخصص یا مهارت

اگر تخصص و مهارت خاصی در زمینه کار، سرمایه‌گذاری یا استارت آپ را داشته باشید، مهاجرت امکان پیشرفت بیشتری را برای شما فراهم می‌کند و اجازه می‌دهد ایده ناب شما بال‌وپر بگیرد و موفقیت بیشتری را در سطح جهانی کسب کنید. کسب تجربه‌های متفاوت در سطح جهانی باعث رشد فردی و اجتماعی شما می‌شود و این رشد به فرزندان شما هم منتقل می‌شود. یکی دیگر از مزایای مهاجرت بهره‌مندی از خدمات درمانی بهتر و امکانات پزشکی پیشرفته‌تر است. کسب درآمد بیشتر، برخورداری از محیط‌زیست استاندارد و سالم و در مجموع یک آینده درخشان را می‌توانید با  مهاجرت به دست آورید.

نگاهی به سوالات متداول در زمینه مهاجرت

بد نیست برای شروع به سوالات رایجی که اغلب متقاضیان در خصوص ویزا، اقامت و تابعیت می‌پرسند، پاسخ دهیم.

برخی از افراد تصور می‌کنند در فرآیند مهاجرت، صدور ویزا، اقامت و تابعیت شرایط یکسانی دارند، در حالی که اینگونه نیست. در واقع انواع روش‌های مهاجرتی در دو فرآیند صدور ویزا (Visa) و اقامت (Residence Permit) قرار می‌گیرند. از نام آن مشخص است که متقاضی یا مشمول صدور ویزا قرار می‌گیرد یا کارت اقامت به او تعلق می‌گیرد. جالب است، بدانید داشتن تابعیت ارتباط مستقیمی با داشتن پاسپورت آن کشور دارد. اگر بخواهیم به تفاوت ویزا، اقامت و تابعیت اشاره‌ای داشته باشیم باید بگوییم ویزا با محدودیت زمانی مواجه است و فرد متقاضی با در دست داشتن ویزا برای مدت مشخصی می‌تواند در کشور خاصی حضور داشته باشد.

شرایط زندگی در کشوری با گرفتن ویزا به چه صورتی است؟

جالب است بدانید در مدت زمانی که در کشور خاصی  حضور پیدا می‌کنید، مانند شهروند عادی با شما برخورد نمی‌شود و به عبارتی از برخی حقوق شهروندی آن کشور محروم خواهید بود به عنوان مثال با داشتن ویزای تحصیلی صرفاً در همان بازه زمانی مشخص شده مجاز به حضور در کشور هستید و پس از فارغ التحصیلی باید خاک آن کشور را ترک کنید و یا در صورت پیدا کردن کار مناسب ویزای تحصیلی را به ویزای کاری تبدیل کنید. با پیدا کردن کار و رضایت طرفین امکان تمدید ویزای کاری وجود دارد و چنانچه این تداوم تمدید بدون وقفه انجام شود، می‌توانید برای اقامت دائم اقدام کنید. توجه داشته باشید که کارت اقامت و شهروندی با سرعت و به راحتی صادر نمی‌شود اما در صورت صدور هم به عنوان اقامت دائمی در نظر گرفته نمی‌شود.

شرایط زندگی با تابعیت چگونه است؟

حال که با مفاهیم ویزا و اقامت آشنا شدیم لازم است از فرآیند تابعیت هم آگاه شویم. زمانی که کارت اقامت را دریافت کردید و به مدت 3 الی 5 سال، از مهلت صدور آن گذشت، می‌توانید برای صدور پاسپورت درخواست بدهید. پاسپورت هم نیازمند شرایط خاص خودش است و متقاضی باید در آزمون تاریخ، زبان، قوانین مدنی و جغرافیایی کشور مقصد شرکت کند و در صورت قبولی، پاسپورت را دریافت کند و البته اگر در آزمون قبول نشد، امکان شرکت مجدد در آزمون برایش وجود دارد.

اگر بخواهیم از نظر هزینه و زمان مقایسه‌ای بین ویزا، اقامت و تابعیت داشته باشیم، می‌توان گفت دریافت ویزا بهترین روش برای افراد واجد شرایط محسوب می‌شود و معمولاً هزینه کمتری دارد و افرادی که از نظر تحصیلات، سن، سابقه کاری و سطح زبان از امتیاز بالایی برخوردار باشند، به راحتی می‌توانند ویزا را دریافت کنند.

نگاهی به اداره مهاجرت

یکی از ارگان‌هایی که در تمامی فرآیند مهاجرت با آن در ارتباط خواهید بود، اداره مهاجرت است. تمام متقاضیان لازم است به اداره مهاجرت کشور مقصد مراجعه کنند. توجه داشته باشید که ویزای مهاجرت توسط اداره مهاجرت صادر می‌شود، همچنین این اداره امنیت بین‌المللی را هم تأمین می‌کند. در نظر داشته باشید که آنچه از اداره مهاجرت در کشور ما انتظار می‌رود، ممکن است با نوع وظایف آن با سایر کشورها متفاوت باشد. این موضوع را در هنجارها و قوانین کشورها می‌توانید، پیدا کنید به عنوان مثال در برخی کشورها موضوع مذهب و حجاب از اهمیت زیادی برخوردار است و متقاضی ملزم به چارچوب و قوانین مربوطه در کشور است در حالی که چنانچه در برخی کشورها این موضوع بی‌اهمیت یا کم‌اهمیت است در نتیجه متقاضی مهاجرت ملزم به رعایت آن نیست. توجه داشته باشید که قوانین مهاجرت هم به صورت ثابت نیست و به صورت سالیانه مورد بررسی و بازبینی قرار داده می‌شود و در صورت لزوم، تغییراتی در آن اعمال می‌شود. در زمان دریافت اقامت نیز نقش اداره مهاجرت بسیار پر رنگ است. در واقع اداره مهاجرت است که در خصوص اقامت و یا عدم اقامت مهاجران تصمیم‌گیری می‌کند بنابراین متقاضیان باید بر اساس قوانین و مقررات این ارگان، عمل کنند در غیر این صورت با مشکل برخورد می‌کنند. در صورتی که فرد تصمیم دارد برای اقامت درخواست بدهد، لازم است شرایط مدارک و رزومه کاری خود را به اداره مهاجرت کشور مقصد ارسال کند تا سطح امتیاز فرد متقاضی بررسی شود و سپس در خصوص پذیرش و یا عدم پذیرش درخواست متقاضی تصمیم‌گیری کند.

اقامت کاری

یکی از بهترین روش‌ها برای مهاجرت و دریافت سیتیزن یا شهروندی استفاده از روش کاری است. در صورت داشتن تخصص و رشته‌های مورد نظر کشورهای مد نظر به راحتی می‌توانید از طریق اقامت کاری اقدام کنید. تخصص شما علاوه بر آنکه امتیازی برای مهاجرت شما محسوب می‌شود باعث رونق بخشی به کسب و کار کشورهای مهاجرپذیر نیز می‌شود و از این جهت شما برخورداری از زندگی ایده‌آل شامل سطح رفاه بالا، پیشرفت کاری، ماجراجویی و اخذ اقامت دائم را تجربه خواهید کرد. برای دستیابی به این هدف کافی است مهارت یا تخصص کافی در رشته‌ای داشته باشید تا بتوانید به یکی از کشورهای کانادا، ایتالیا، استرالیا، آلمان، نروژ، انگلستان و سایر کشورهای مناسب برای مهاجرت اقدام کنید.

توجه داشته باشید که اقامت کاری مستلزم داشتن ویزای کاری است و این ویزا نیز با توجه به شرایط خاصی برای متقاضی صادر می‌شود که در ادامه به بیان توضیحاتی در خصوص هرکدام از فاکتورها و شرایط می‌پردازیم:

سن     

 یکی از شرایط مهم برای دریافت ویزای کاری، سن است. افراد متقاضی اقامت کاری نباید بیش از 40 سال سن داشته باشند به عبارت دیگر افرادی مشمول دریافت ویزای کاری می‌شوند که بین بازه سنی 18 تا 40 سال قرار داشته باشند البته این در مورد تمام کشورهای مهاجرپذیر صدق نمی‌کند و تعدادی از آن‌ها در مورد متقاضیان کمتر از 40 سال هم سختگیری می‌کنند.

پیشنهاد کاری

 یکی دیگر از شروط لازم برای اقامت کاری، داشتن پیشنهاد کاری توسط یکی از کشورهای مقصد است. این موضوع ارتباط مستقیمی با تخصص و مهارت شما دارد. در چنین حالتی یک شرکت معتبر در یکی از کشورهای اروپایی که با کمبود نیروی متخصص مواجه هستند، خواهان استخدام شما می‌شود و بر همین اساس ویزای کاری برای شما صادر می‌شود. جالب است بدانید شرکت‌های مستقر در کشورهای اروپایی در صورت نیاز به نیروی کار در مرحله اول آگهی استخدام در داخل کشور به ثبت می‌رسانند تا از نیروهای بومی استفاده کنند اما اگر پس از مدت زمان تعیین شده که معمولاً دوره 3 ماهه است، در مرحله دوم در صورتی که نیروی مورد نظر جذب نشد، از طریق جذب نیروی بین‌الملل اقدام می‌کنند و به پذیرش نیروهای خارج از کشور درخواست می‌دهند. اگر قرعه به نام شما زده شود بایستی دعوت‌نامه رسمی از سوی شرکت و موسسه معتبری به صورت خصوصی برای شما ارسال شود. در این دعوت‌نامه اطلاعاتی نظیر مشخصات دقیق متقاضی کار، شرکت متقاضی نیرو، سمت شغلی، میزان حقوق دریافتی، مدت زمان اشتغال و غیره باشد. جالب است بدانید از طریق سایت‌های کاریابی هم می‌توانید درخواست کار بدهید. در این میان برخی از کشورها به دلیل کمبود نیروی ماهر و باتجربه، سایت‌های جذب نیرو را با شرایط مختلف استخدام و موقعیت‌های شغلی متنوع، راه‌اندازی کرده‌اند که فرآیند کار را برای مهاجران هم آسان‌تر و روان‌تر می‌کند.

دریافت ویزا

 فرآیند اقامت کاری مانند زنجیره‌ای به هم متصل هستند و یکی از مراحل مهم دریافت ویزا است. در صورتی که متقاضی مهاجرت کاری دارای صلاحیت لازم باشد و از سوی اداره مهاجرت مورد تائید قرار بگیرد، برای او ویزای کاری صادر می‌شود و از زمان ورود به کشور مقصد به مدت 6 ماه فرصت پیدا کردن کاری مناسب و مرتبط با مهارت و تخصصش دارد. در صورت یافتن کار مناسب و مشغول شدن، ویزای کاری او تمدید می‌شود.

عدم داشتن سوءپیشینه

داشتن سوءپیشینه خط قرمز همه کشورها محسوب می‌شود به همین دلیل یکی از شرایط مهم متقاضیان برای مهاجرت به هر کشوری، نداشتن سوءپیشینه است و در صورت مشاهده چنین موضوعی در مدارک متقاضی درخواست او رد می‌شود عدم داشتن سوءپیشینه بایستی توسط تمام کشورهایی که فرد پس از 16 سالگی به مدت حداقل یک سال در آن زندگی کرده باشد، تائید شود.

سلامت جسمی و روحی متقاضی

این فاکتور هم از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که فرد باید توان لازم را برای مهاجرت و شروع زندگی جدید داشته باشد و اگر از فاکتور معاینات پزشکی تأییدیه لازم را دریافت نکند امکان مهاجرت و اقامت در کشوری دیگر برای او مقدور نخواهد بود.

نوع ویزای صادر شده

 از کنار نوع ویزا به سادگی عبور نکنید. در نظر داشته باشید که برخی ویزاها دارای اعتبار موقت هستند و فرد متقاضی بایستی طی بازه زمانی تعیین شده می‌تواند در یکی از کشورهای مهاجرپذیر جویای کار حضور و اقامت داشته باشد و پس از پایان مهلت مقرر باید کشور مقصد را ترک کند.

زبان

یکی از شرایط مهم حضور در کشورهای اروپایی، تسلط به زبان مورد تائید کشور مقصد است و متقاضی باید در آزمون مرتبط شرکت کند و مدارک معتبری را ارائه دهد.

سابقه کار

 توجه داشته باشید که سوابق کاری شما و نوع مهارت و تخصصی که دارید، برای کارفرما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. هرچقدر تجربه و سابقه کاری مناسب و متناسب با تخصص خود داشته باشید از شانس بیشتری برای پیشنهاد کاری برخوردار می‌شوید. در صورتی که نمره خوبی در این بخش کسب کنید، در آینده نه چندان دور نیز می‌توانید برای اقامت دائم اقدام کنید.

اعتبار ویزا

همانطور که عنوان شد ویزای صادر شده برای متقاضی دارای اعتبار موقت است و در صورتی که متقاضی در مدت اقامت خود در یکی از کشورهای اروپایی توانست رضایت کارفرما را جلب کند و طی سنوات مختلف، ویزای کاری تمدید شد، با توجه به نیاز کشور مقصد، می‌تواند برای اقامت دائم درخواست دهد اما عکس این موضوع هم وجود دارد و ممکن است با پایان یافتن اعتبار ویزا، رضایت کارفرما جلب نشده باشد و امکان تمدید نیز وجود نداشته باشد، در چنین حالتی فرد باید کشور را ترک کند.

نگاهی به هزینه‌های دریافت ویزای کاری

یکی از مهم‌ترین مسائل در زمینه مهاجرت، بحث هزینه‌های آن است. توجه داشته باشید که هزینه‌های اعلام شده توسط هر کشوری متفاوت است و با توجه به شرایط خاص آن کشور تعیین می‌شود. برای کسب اطلاعات مقدماتی می‌توانید به سایت سفارت کشور مورد نظر مراجعه کنید. از همین طریق می‌توانید به اسامی کشورهایی که بیشترین تقاضا برای مهاجرت دارند هم دسترسی پیدا کنید. جالب است بدانید کشورهایی مانند کانادا، آلمان، نروژ، ایتالیا، انگلستان، فرانسه و آمریکا در ردیف اول کشورهای متقاضی مهاجرت قرار دارند.

نگاهی به مزایای دریافت ویزای شغلی

بدون شک متقاضیان این نوع مهاجرت به کمیت و کیفیت زندگی در کشور مقصد را با در نظر گرفتن مزایای ویزای شغلی، اقدام کرده‌اند. در این بخش به مهم‌ترین مزیت‌های ویزای شغلی اشاره می‌کنیم. جالب است بدانید در صورت برخورداری از ویزای شغلی، در زمان مشخصی مشغول به کار شوید و زمان سنج درخواست اقامت دائم را از همان بدو شروع کار، روشن کنید. به عبارتی دیگر داشتن ویزای شغلی به درخواست اقامت دائم در کشور مد نظر شما ختم می‌شود. یکی دیگر از امتیازات ویزای کاری این است که امکان مهاجرت همراهان شما را فراهم می‌کند و هیچ خللی در زندگی شخصی شما به وجود نمی‌آورد. درآمد بالا و متناسب با امور زندگی در کشور مقصد یکی دیگر از مزایای مهاجرت شغلی است. بسیاری از افراد که از طریق ویزای کاری نسبت به مهاجرت و اقامت اقدام کردند، ظرف مدت کوتاهی از زمان شروع به کار، به ثبات مالی در زندگی دست پیدا کردند و با برنامه‌ریزی مناسب، زندگی رویایی خود را آغاز کردند. شاید این سوال مطرح باشد که ویزای کاری هزینه‌های متفرقه‌ای را برای متقاضی ایجاد می‌کند اما این طور نیست و با انتخاب این مسیر لزومی ندارد سرمایه‌گذاری خاصی انجام دهید بلکه تنها بایستی به هزینه‌های مربوط به وکیل و تردد توجه کنید. البته فراموش نکنید که این مسیر مهم، نیازمند تهیه و ارائه مدارکی از سوی شما است که در ادامه به آن اشاره می‌کنیم.

برای ویزای کاری به چه مدارکی باید تهیه شود؟

قدم گذاشتن در هرکدام از مسیرهای مهاجرتی نیازمند طی شدن پروسه خاص خودش است و در اولین قدم، هرکدام بایستی مدارک مربوطه گردآوری، ترجمه و ارائه شود. مهاجرت شغلی و دریافت ویزای کاری هم از این موضوع مستثنی نیست و متقاضی باید ظرف مدت مشخصی مدارک مورد نیاز را ارائه دهد. داشتن دعوت‌نامه معتبر، مدارک تحصیلی نظیر گواهی پایان دوره سه ساله راهنمایی، پایان دوره متوسطه، گواهی کارشناسی و یا کارشناسی ارشد که برای همگی این مدارک باید ترجمه رسمی انجام شود. از کنار موضوع مدرک زبان نمی‌توان به سادگی عبور کرد. از هر کدام از روش‌های مهاجرتی تحصیلی، کاری، سرمایه‌گذاری و غیره که استفاده می‌کنید لازم است به زبان رایج در آن کشور مسلط باشید و از عهده زندگی در آن کشور برآیید، در غیر این صورت با درخواست شما مخالفت می‌شود.

رزومه و سابقه کاری فراموش نشود

یکی دیگر از مدارکی که برای اقامت از طریق ویزای کاری باید تهیه کنید، رزومه و سوابق کاری شما است. توجه داشته باشید که هرچقدر پرونده درخشان‌تری در زمینه کاری داشته باشید از شانس بیشتری برای دریافت ویزا، برخوردار خواهید شد. دو قطعه عکس از شما و همراهانتان، اصل و تصویر پاسپورت معتبر، مدارک شناسنامه‌ای و کارت ملی از دیگر مدارکی هستند که باید آن را تهیه و ترجمه کنید. فراموش نکنید فرم درخواست مربوط به کار را تکمیل و بیمه‌نامه را هم ارائه کنید.

داشتن تمکن مالی نیز ضروری است

یکی دیگر از مدارکی که به صورت جدی مورد بررسی قرار می‌گیرد، مدارک مربوط به تمکن مالی است. همانطور که می‌دانید تمکن مالی اثبات می‌کند که شما به مدت 6 ماه و یک سال از عهده مخارج زندگی در کشور مقصد بر خواهید آمد یا خیر و در صورت تائید این گواهی پروسه صدور ویزای شما به جریان می‌افتد و در نهایت اقدام برای رزرو بلیط هواپیما و هتل از موارد تشریفاتی مربوط به اقامت است که باید مد نظر قرار دهید.

کشورهای مهاجرپذیر، پذیرای چه قشری از جامعه هستند؟

یکی از سوالات رایج و مهمی که ذهن متقاضیان مهاجرت را درگیر می‌کند این است که کشورهای اروپایی چه مهاجرانی را در اولویت پذیرش قرار می‌دهند؟ در پاسخ به این سوال باید گفت قوانین مشترک وضع شده در کشورهای عضو اتحادیه اروپا به شهروندان کشورهای خارج از اتحادیه با داشتن شرایط خاصی اجازه می‌دهد به عنوان دانشجو و یا شاغل در آن کشور حضور داشته باشند. این افراد می‌توانند از بین محققان، دانشجویان، کارگران بسیار ماهر، کارگران فصلی، دانش‌آموزان مدارس، کارمندان شرکتی، کارآموزان و غیره انتخاب شوند.

جالب است، بدانید برخی کشورها مانند کشور دانمارک طبق قوانین اتحادیه اروپا عمل نمی‌کنند و در این میان کشور ایرلند هم به صورت گزینه‌ای تابع قوانین و سیاست‌های اتحادیه اروپا خواهد بود.

سوالی دیگری که ممکن است پیش بیاید این است که با توجه به حساسیت موضوع مهاجرت و اقامت برای متقاضیان، کشورهای عضو اتحادیه اروپا بر چه اساسی در مورد قوانین مربوط به مهاجرت و اقامت، به تنهایی تصمیم‌گیری می‌کنند؟ برای پاسخ به این سوال محدودیت‌هایی وجود دارد اما تصمیم‌گیری برای اقدام نهایی در مورد درخواست مهاجران، مهاجران جویای کاری که شرایط پذیرش دارند به عهده اتحادیه اروپا خواهد بود و همچنین و برای شرایط صدور اجازه اقامت و کار در زمانی که هیچ  قانونی در سطح اروپا وضع نشده باشد.

اقامت از طریق تمکن مالی

نمی‌توان انکار کرد که پول، مسیر دستیابی به اهداف را سرعت می‌بخشد و به مراتب این موضوع برای همه ما ثابت شده است البته پول در کنار تلاش و هوش اقتصادی بالا نتایج مطلوبی را برای هر فرد یا مجموعه رقم می‌زند. در صورت برخورداری از تمکن مالی مناسب می‌توانید از روش اقامت از طریق تمکن مالی بهره‌مند شوید. داشتن تمکن مالی خاص و انتقال ارز به کشور مقصد باعث افزایش گردش مالی و رونق آن کشور می‌شود بنابراین افرادی که از پشتوانه مالی بالایی برخوردار هستند لزومی ندارد روش‌های سخت را انجام دهند و به راحتی می‌توانند اقامت از طریق تمکن مالی را امتحان کنند.

در این شیوه متقاضی باید مدارکی را دال بر اثبات تمکن مالی و نوع سرمایه‌گذاری خود ارائه دهد و همچنین مدارکی مانند مدرک زبان و فرم تکمیل شده درخواست ویزا را هم باید ارائه دهد.

اقامت تحصیلی

یکی از کم‌هزینه‌ترین و آینده دارترین روش‌ها، اقامت تحصیلی است؛ چرا که در دانشگاه و مراکز آموزشی آن کشور، دوره‌های آموزشی و رشته‌های مورد نیاز و تعریف شده را در فصول تحصیلی سپری می‌کنید و پس از فارغ‌التحصیلی به راحتی می‌توانید جذب بازار کار شوید و زندگی رویایی خود را شروع کنید. تحصیل و کار در کشور مقصد ارتباط مستقیمی با هم دارند و مجوز اقامت دائم برای شما را صادر می‌کند. بهتر است در انتخاب رشته دقت کافی را داشته باشید تا خروجی مناسبی داشته باشید. شرایط سنی، پیشینه و سابقه تحصیلی و برنامه‌ریزی آموزشی در این زمینه بسیار حائز اهمیت است. استاد مربوطه با بررسی درخواست دانشجو در راستای صدور ویزای تحصیلی یا عدم آن اقدام می‌کند.

اقامت از طریق سرمایه‌گذاری

برای افرادی که در ایران دارای کسب و کار و مشاغل پر درآمد هستند، اقامت از طریق سرمایه‌گذاری می‌تواند گزینه مناسبی باشد. با شناسایی کشور مقصد مورد نظر، نیازسنجی و مخاطبان می‌توانند روش‌های مختلفی را امتحان کنند. ثبت شرکت، دریافت نمایندگی، اقدام در جهت استارتاپ و غیره از مواردی است که در زمینه سرمایه‌گذاری قرار می‌گیرد. در واقع شما با این اقدام باعث ایجاد شغل و در نهایت رونق بخشیدن به کسب و کار و سرمایه در گردش کشور مهاجرپذیر می‌شوید. داشتن رزومه مالی و کسب و کار خوب در ایران امتیاز ویژه‌ای برای متقاضیان محسوب می‌شود، ضمن اینکه گردش مالی نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد. با داشتن شرایط لازم، ویزای سرمایه‌گذاری به متقاضیان تعلق می‌گیرد.

ثبت شرکت ایده خوبی برای سرمایه‌گذاری

توجه داشته باشید که کشورهای مقصد و مهاجرپذیر از ثبت شرکت توسط متقاضیان و افراد خارجی حمایت می‌کنند و در صورت داشتن صلاحیت لازم ظرف مدت زمان کوتاهی، اجازه اقامت به متقاضیان داده می‌شود. بسیاری برای مهاجرت و اقامت از این روش استفاده می‌کنند. از امتیازات ثبت شرکت می‌توان به موضوع هزینه پایین و درصد بالای موفقیت افراد اشاره کرد. با ثبت شرکت در هرکدام از کشورهای اروپایی، به شما اجازه داده می‌شود کسب و کار خود را با در نظرگیری نشان تجاری داشته باشید.

از دیگر مزایایی که شامل متقاضی می‌شود، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: متقاضی نیازی به ارائه مدرک زبان ندارد. خرید و فروش و مالکیت اسناد چه به صورت منقول و چه به صورت غیرمنقول به نام متقاضی صورت می‌گیرد. لزومی ندارد کارمندی را در شرکتی که ثبت کرده‌اید، استخدام کنید، البته استثنائاتی هم وجود دارد به عنوان مثال کشور لیتوانی متقاضی را ملزم به استخدام کارمند می‌کند. یکی دیگر از امتیازات ثبت شرکت برخورداری از انواع حساب‌های بین‌المللی و دریافت ویزا کارت و مستر کارت و دیگر کارت‌های معتبری که شامل شهروندان آن کشور می‌شود، است. اگر بتوانید اقامت اروپا را کسب کنید، می‌توانید ویزای کشورهای دیگری مانند کانادا، استرالیا و آمریکا را هم از آن کنید. همچنین در صورت ثبت شرکت علاوه بر اخذ اقامت، می‌توانید از کلیه حقوق شهروندی حوزه شنگن بهره‌مند شوید. این حقوق شامل تحصیل، کار، استفاده از خدمات رفاهی، اجتماعی و درمانی است.

اقامت توریستی

ویزای توریستی در مقایسه با سایر روش‌ها کمی متفاوت است و در هنگام ورود به کشور فرد اجازه تحصیل در دانشگاه یا کالج و یا اقدام برای کار را ندارد. این ویزا کوتاه مدت است و در این بین فرد تنها می‌تواند در دوره‌های آموزشی متفرقه که بازه زمانی آن کمتر از 6 ماه است شرکت کند. البته فرد متقاضی می‌تواند شانس خود را برای تحصیل و یا کار هم امتحان کند اما هیچ ضمانتی برای اقامت دائم وجود ندارد و صرفاً به صورت موقت انجام می‌شود. البته برای این روش برای تبدیل ویزای توریستی به ویزای اقامت دائم استثنائاتی هم وجود دارد، به عنوان مثال در صورتی که فرد با فردی مقیم دائم آن کشور ازدواج کند به گونه‌ای که آن فرد اسپانسر متقاضی شود، امکان‌پذیر است و یا اینکه متقاضی قبل از دریافت ویزای توریستی برای مهاجرت، اقدام کرده باشد و در این بین با درخواست مهاجرت او موافقت شده باشد.

اقامت از طریق ازدواج

یکی از روش‌های مهاجرت ازدواج است. شاید در نگاه اول پیدا کردن کیس ازدواج کار آسانی به نظر برسد اما نکته مهمی که باید مد نظر قرار دهید این است که در صورتی که صرفاً برای اخذ اقامت یک کشور، به ازدواج صوری فکر می‌کنید کاملاً انتخاب اشتباهی خواهید داشت. این نوع روش مهاجرتی هم نیازمند رعایت قوانین و شرایط خاص خودش است. ازدواج باید به صورت رسمی و قانونی صورت گیرد و متقاضی قبل از انجام هر اقدامی باید آثار عقد نکاح در کشور مبدأ و کشور مقصد را مطالعه کنید و از قوانین آن آگاهی کامل داشته باشد. سفارت هر دو کشور در موضوع ازدواج و درخواست ویزای آن، سختگیری و حساسیت زیادی نشان می‌دهند. از آنجا که برخی متقاضیان از مدارک صوری و جعلی استفاده می‌کنند، این موضوع به سرعت توسط افسر سفارت مشخص می‌شود. بنابراین رابطه و ازدواج باید کاملاً به صورت قانونی و حقیقی صورت گرفته باشد در غیر این صورت توسط افسر رد می‌شود.

از دیگر فاکتورهایی که برای مهاجرت از طریق ازدواج باید مد نظر قرار دهید این است که طرفین باید به سن قانونی ازدواج رسیده باشند، یکی از طرفین باید تابعیت کشور مقصد را داشته باشد، عقد نکاح و ازدواج بایستی به صورت رسمی و قانونی صورت گرفته باشد، تمکن مالی در بخش مهاجرت از طریق ازدواج هم اهمیت دارد و طرفین باید از نظر مالی در سطح مناسبی قرار داشته باشند. در صورت نبود یکی از این فاکتورها با درخواست متقاضی مخالفت می‌شود. همچنین نباید فراموش کنید که اقامت از طریق ازدواج از ابتدا صورت نمی‌گیرد و در واقع به عنوان اقامت موقت در نظر گرفته می‌شود و باید دارای ثبات و تداوم ازدواج و زندگی مشترک باشد. در صورت تداوم زندگی زناشویی پس از سپری شدن چند سال، متقاضیان می‌توانند برای دریافت اقامت دائم اقدام کنند.

مهاجرت از طریق تولد فرزند

یکی از روش‌های مهاجرت، تولد فرزند است که علی‌رغم آسان بودن، دارای شرایط و ضوابط خاص خودش است. توجه داشته باشید که کشورهای مقصد هرکدام از روش خاصی تبعیت می‌کنند برخی تابع قوانین خاک هستند و برخی تابع قوانین خون و این موضوع می‌تواند دلیلی بر تغییر و تفاوت عملکرد کشورهای مختلف داشته باشد در این میان روابط سیاسی، معنوی و حقوقی یک کشور با کشور متبوع هم مؤثر است.

شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید بر اساس ماده 976 قانون مدنی کشور، مسئله تابعیت بر مبنای اصل خون است به این معنا که نوزادی از یک پدر ایرانی در یک منطقه از دنیا متولد شود، از آنجا که تابعیت پدری او در نظر گرفته می‌شود، دارای تابعیت ایرانی است. این موضوع در صورتی که مادر نوزاد غیر ایرانی باشد هم تغییری نمی‌کند و تابعیت پدری در نظر گرفته می‌شود. به عبارتی دیگر تابعیت از پدر به نوزاد منتقل می‌شود. از طرفی دیگر برخی کشورها بر اساس خاک و اصل خاک عمل می‌کنند به این معنا که نوزادی که در خاک یک کشور چه از مرز هوایی، چه دریایی و چه از طریق مرز دریایی متولد شود، تابعیت آن کشور به او تعلق می‌گیرد. استفاده از سیستم تابعیت خاک در کشورهایی مانند ایالات متحده، کانادا، برزیل و آرژانتین اجرا می‌شود. بد نیست بدانید موضوع اقامت در این روش بسیار بهتر و مشخص‌تر انجام می‌شود و فرزندانی که در کشورهای خارجی متولد می‌شوند تابعیت کشور مقصد را دریافت می‌کنند و با توجه به دلیل تولد در خاک آن کشور، از اقامت دائم برخوردار می‌شوند. سوالی که برای اغلب افراد پیش می‌آید این است که آیا والدین هم از این تابعیت برخوردار می‌شوند؟ در پاسخ به این سوال باید گفت امکان‌پذیر نیست و تنها فرزند مشمول تابعیت قرار می‌گیرد و پس از دریافت تابعیت، از حق اقامت دائم برخوردار می‌شود اما پدر و مادر هرکدام باید به صورت جداگانه برای اقامت اقدام کنند.

اقامت از طریق اکسپرس انتری

اکسپرس انتری سیستم جامعی است که با توجه به معیارهای مختلفی به متقاضیان اقامت، امتیاز می‌دهد. در این بین متقاضیان در این سیستم و هر دوره قرعه‌کشی اکسپرس انتری شرکت می‌کنند و در صورت دریافت بیشترین امتیاز می‌توانند اقامت دائم یک کشور را از آن خود کنند. از این شیوه به عنوان روشی سریع هم یاد می‌شود و جالب است بدانید این روش در سال 2015 راه‌اندازی شد. سن، میزان تحصیل و سابقه کار در معیارهای سنجش اکسپرس انتری نقش مهمی دارند. داشتن شرایط سنی مناسب، تسلط به زبان کشور مقصد و داشتن پیشنهاد کاری میزان امتیازها را تعیین می‌کند و فرد شانس خود را محک می‌زند.

بد نیست، بدانید در کشورهایی مانند کانادا و استرالیا که با کمبود نیروی کار متخصص مواجه هستند، از سیستمی به منظور امتیاز دهی استفاده می‌شود تا بر اساس آن ارزیابی متقاضیان صورت گیرد. در سیستم امتیازبندی فاکتورهایی مانند سطح تحصیلات، سن، میزان تحصیلات همسر، مدرک و سوابق شغلی، مدرک و سطح زبان، برخورداری از دعوت نامه استانی برای متقاضی و همسرش و غیره در نظر گرفته می‌شود و مجموع هرکدام از این فاکتورها، نمره‌ای را برای متقاضی در نظر می‌گیرد و چنانچه به نمره مناسب دست پیدا کنید می‌توانید برای اقامت دائم هم درخواست دهید و برنامه‌ریزی کنید. یکی از مواردی که در این سیستم در نظر گرفته می‌شود، صداقت متقاضی است که در زمان تکمیل فرم ارزیابی امتیازبندی از هر جهت بایستی اصل صداقت و راستگویی را رعایت کنید.

اقامت از طریق جاب آفر

جاب آفر به معنای پیشنهاد کاری است که از طرف کارفرما به متقاضی کار داده می‌شود و در صورت رضایت کارفرما مدت اقامت تمدید می‌شود و در نهایت به اقامت از طریق جاب آفر منتهی می‌شود. جاب آفر نیازمند طی شدن مراحل مختلفی است و باید شامل اطلاعاتی مانند نام و آدرس کارفرما، عنوان شغلی کارفرما، نام شرکت، نام متقاضی، عنوان شغل پیشنهادی، شرح وظایف شغلی، تاریخ شروع کار، میزان پرداختی‌ها و کسورات، مزایای شغلی، شرایط کار، زمان کار، تعهدات کارفرما و متقاضی کار  و غیره باشد. همچنین جاب آفر نیازمند رعایت شرایط و ضوابطی مانند فصلی نبودن کار، داشتن حداقل بازه زمانی یکساله، تمام وقت بودن به این معنا که حداقل 30 ساعت در هفته باشد، معافیت از LMIA، داشتن تأثیر مثبت بر بازار کار و برخورداری از تأییدیه از سوی نهادهای مربوطه است.

اقامت کانادا، رویایی افرادی که درخواست مهاجرت دارند

یکی از امتیازات مهاجرت به کانادا این است که روش‌‌های مهاجرتی متنوعی دارد و صدور ویزا در هر روش ظرف مدت کوتاهی انجام می‌شود. چه دانشجو باشید و چه سرمایه‌گذار و یا شاغل می‌توانید برای دریافت اقامت کانادا اقدام کنید. اگر تخصص و مهارت کافی داشته باشید با داشتن جاب آفر کانادا، شرایط اقامت برایتان سرعت می‌یابد، اگر دانشجو هستید و رزومه قوی دارید، به راحتی می‌توانید در یکی از بهترین دانشگاه‌های کانادا ثبت نام کنید و حتی از امتیاز بورسیه شدن نیز بهره‌مند شوید. در صورتی که نوزاد شما در خاک کانادا متولد شود از امتیاز شهروندی کانادا برخوردار می‌شود. شاید این سوال ذهن شما را درگیر کرده باشد که ویزای کاری کانادا به چه صورت است؟ در پاسخ به این سوال باید گفت ویزای کاری کشور کانادا تحت داشتن شرایط خاصی صادر می‌شود. در صورتی که قصد دریافت اقامت از طریق ویزای کاری کانادا را دارید باید از سطح مناسب زبان برخوردار باشید اگر زبان فرانسه را انتخاب کرده‌اید باید حداقل به سطح B2 برسید و اگر زبان انگلیسی را انتخاب کرده‌اید باید حداقل نمره 5/6  را در آزمون آیلتس کسب کرده باشید. پس از جمع‌آوری و تکمیل مدارک لازم و ارائه آن به مراجع مربوطه، ممکن است بین بازه زمانی 1 تا 9 ماه پس از ارسال درخواست شما، پاسخ داده شود.

کانادا؛ مقصد مورد علاقه متقاضی مهاجرت

کانادا یکی از بهترین کشورها از دید متقاضیان برای شروع زندگی دوباره محسوب می‌شود. تنوع در روش‌های مهاجرتی کشور کانادا باعث می‌شود که دست رد به سینه متقاضیان زده نشود. متقاضیان می‌توانند از روش تحصیلی گرفته تا کاری و ازدواج و تولد فرزند و یا سرمایه‌گذاری و ثبت شرکت را امتحان می‌کنند. در این میان آغوش باز این کشور نیز برای نیروهای کاری زبده، محصلان و سرمایه‌گذاران ممتاز باز است. در ادامه به تعدادی از این روش‌های مهاجرتی کانادا و شرایط اقامت در این کشور اشاره می‌کنیم.

امتیازات تحصیل در کانادا

 اگر محصل هستید و تصمیم دارید زندگی تحصیلی، کاری و آینده خود را در کانادا تشکیل دهید، می‌توانید استارت کار را با دریافت ویزای تحصیلی کانادا بزنید. این کشور برای محصلان ممتاز و افراد مشتاق با علم و دانش سکوی پرتاب به شمار می‌رود چرا که هم در بهترین دانشگاه‌های دنیا تحصیل خواهید کرد و هم از نظر سطح علمی و تخصصی ارتقاء پیدا خواهید کرد و هم آینده زندگی ایده‌آلی را برای خود رقم می‌زنید البته لازم است شرایط مقدماتی و تخصصی رشته مورد نظر خود را فراهم کنید. لازم است در آزمون‌هایی مانند آیلتس، تافل، جی مت و گری و یا مشابه آن شرکت کنید و نمره قابل قبول را دریافت کنید.

هزینه تحصیل در کانادا

توجه داشته باشید که هزینه تحصیل در کانادا متغیر است و با توجه به مقطع تحصیلی، شهر انتخابی، دانشگاه، رشته مورد نظر و تعیین می‌شود. به عنوان مثال هزینه تحصیل در رشته‌های پزشکی و فنی در مقایسه با رشته‌های هنری، بیشتر است. بد نیست بدانید به طور میانگین شهریه دانشگاه در کانادا به طور سالیانه بین 7 هزار تا 35 هزار دلار کانادا متغیر است.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای دانشجویی

 بدون شک برای اقدام در جهت ویزای تحصیلی باید مدارکی را جمع‌آوری کنید و ارائه دهید. ریزنمرات مقاطع قبل، پاسپورت معتبر، انگیزه نامه، ترجمه رسمی مدرک، نامه پذیرش از دانشگاه، گواهی نامه‌های دریافتی، سند پرداخت شهریه، مدارک مربوط به اثبات تمکن مالی،  مجوز تحصیل، مجوز ویزا، مدرک زبان انگلیسی، عکس و غیره ازجمله مدارک مورد نیاز برای درخواست اقامت در کانادا از طریق تحصیل است.

بهترین رشته‌های تحصیلی در دانشگاه

با توجه به نیاز بازار کار، رشته‌های مهندسی، پزشکی و برخی رشته‌های دیگر، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند به عنوان مثال در  رشته مهندسی: در بخش مهندسی، معماری، عمران، هوش مصنوعی، مهندسی کامپیوتر، مهندسی مکانیک و مهندسی محیط‌ زیست  به عنوان رشته‌های موفق و آینده دار محسوب می‌شوند. از طرف دیگر برای رشته پزشکی: در بخش پزشکی، رشته‌های پرستاری، داروسازی، پزشکی، روانشناسی، مامایی و دندانپزشکی به عنوان بهترین رشته‌های پزشکی در نظر گرفته می‌شوند و با توجه به استقبال عمومی، متقاضیان بی‌شماری در این بخش دارند و البته سایر رشته‌ها هم امتیاز خوبی دریافت می‌کنند و به نوعی این بخش هم طیف وسیعی از انواع رشته‌ها را در برمی‌گیرد و شامل رشته‌های محبوب جامعه شناسی، مدیریت پروژه، حقوق بین‌الملل، ام بی ای (MBA)، طراحی لباس، روابط عمومی، حسابداری، مدیریت بازرگانی، هنر، زبان شناسی، حقوق و تربیت بدنی می‌شود. این رشته‌ها نه تنها شانس شما را برای حضور در دانشگاه بیشتر می‌کند بلکه با اشتغال می‌توانید به اقامت دائم برسید.

آیا امکان دریافت ویزای همراه در مهاجرت تحصیلی به کانادا وجود دارد؟

یکی از سوالات متداول در زمینه مهاجرت تحصیلی به کانادا ویزای همراه برای خانواده دانشجویان است. مانند سایر ویزاها، از طریق مهاجرت تحصیلی هم متقاضیان می‌توانند خانواده درجه یک مانند همسر و فرزندان را با خود ببرند. در این میان همسر دانشجو می‌تواند مجوز کار را داشته باشد و کسب درآمد کند، البته در صورتی که همسر دانشجو هم قصد تحصیل داشته باشد می‌تواند به صورت جداگانه برای دریافت ویزای دانشجویی اقدام کند در این زمینه فرزندان هم بی‌بهره نمی‌مانند و امکان تحصیل در مدارس کانادا برای آن‌ها فراهم است.

شرایط ویزای کاری کانادا

دریافت ویزای کاری کانادا هم از استقبال بی‌نظیری برخوردار بوده است. این کشور به عنوان یکی از قطب‌های اقتصادی جهان، نیروهای ماهر و متخصص را از اقصی نقاط دنیا جذب می‌کند. بسیاری از اقشار مانند فارغ‌التحصیلان، کارگران موقت، کارگران دائمی، پزشکان، پرستاران، فعلان حوزه فنی، بازرگانان و غیره می‌توانند از ویزای کاری استفاده کنند و پس از مدتی برای اقامت دائم کانادا هم اقدام کنند.

اگر در گروه متقاضیان کار به کانادا قرار دارید باید مدارکی را ارائه دهید تا به درخواست شما جواب مثبت داده شود. این مدارک شامل دو قطعه عکس پاسپورتی، گذرنامه‌ای که حداقل دارای 6 ماه اعتبار باشد، سابقه کار، مدارک دال بر مهارت و تخصص شما در رشته‌های فنی یا مهارتی دیگر،  مدارک تحصیلی و گواهینامه‌های صلاحیت آموزشی مرتبط با آن، تمکن مالی به این معنا که اثبات کنید دارای منابع مالی کافی هستید و از عهده زندگی خود برای حداقل 6 ماه تا یک سال برمی‌آیید. علاوه بر مدارکی که عنوان شد باید مدرک معاینه پزشکی که سلامت جسم و روان شما را تایید کند نیز تهیه کنید و ارائه دهید.

انواع روش‌های مهاجرت کاری به کانادا

همانطور که متوجه شده‌اید مهاجرت به کانادا شیوه‌های مختلفی مانند برنامه اقامت استانی کانادا، مهاجرت سرمایه‌گذاری، مهاجرت استارت آپ  را به متقاضیان ارائه می‌دهد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

برنامه اقامت استانی کانادا

بر اساس برنامه اقامت استانی کانادا متقاضی باید دارای شرایط یکی از برنامه‌های فدرال باشد و از طرف یکی از استان‌های کانادا کاندید شود. جالب است بدانید در این روش متقاضی ابتدا باید استان مورد نظر خود را انتخاب کند و پس از تصمیم‌گیری در این زمینه باید از طریق  Express Entry در مراحل درخواست خود را پیش ببرد. در هنگام انتخاب استان دقت کافی را داشته باشید چون برخی استان‌ها به مهارت و تخصص شما نیاز ندارند. در این مرحله اگر همه چیز به خوبی پیش برود و با تخصص و رشته شما مورد تائید قرار بگیرد، می‌توانید برای اقامت دائم هم اقدام کنید. اگر زمان برایتان مهم است بد نیست بدانید که استان‌ها طی بازه زمانی 15 الی 19ماهه پذیرش مدارک متقاضیان را انجام می‌دهند که مبلغ هزینه دریافت ویزا برای اقامت استانی که شامل بررسی برنامه، ارائه مدارک و بیومتریک می‌شود، هم حدود 1294 دلار کانادا محاسبه می‌شود.

مهاجرت سرمایه‌گذاری به کانادا

کانادا یکی از بهترین مقاصد برای سرمایه‌گذاری به شمار می‌رود. جالب است بدانید که این کشور رویایی از نظر تجارت، رتبه هفتم جهانی را به خود اختصاص داده است و از این امتیاز مشخص است که در زمینه سرمایه‌گذاری چقدر موفق عمل می‌کند. در این میان دولت کانادا از کارآفرینان و سرمایه‌گذاران خارجی به منظور ارزآوری حمایت می‌کند. اگر قصد دارید از طریق سرمایه‌گذاری و کارآفرینی به اقامت دائم کانادا دست پیدا کنید لازم است در آزمون زبان انگلیسی و یا فرانسوی امتیاز قبل قبولی را کسب کنید. علاوه بر آن باید در زمینه کسب و کار و کارآفرینی نیز دارای طرح و ایده نابی باشید. البته شرایط استان‌ها برای صدور ویزای سرمایه‌گذاری یا استارت آپ یکسان نیست و می‌تواند به صورت متفاوت از یکدیگر عمل کنند.

مزایای سرمایه‌گذاری در کشور کانادا

کانادا یکی از بهترین مقاصد برای مهاجرت و دریافت اقامت به شمار می‌رود. این کشور دارای توجیه اقتصادی بالایی در مقایسه با دیگر برنامه‌های مهاجرتی موجود است، برخی از برنامه‌های آن مانند سرمایه‌گذاری نیازی به ارائه مدرک زبان ندارد. برای سرمایه‌گذاری در کشور کانادا لزومی ندارد تحصیلات دانشگاهی داشته باشید. در صورتی که قصد انتقال سرمایه را داشته باشید این موضوع به صورت قانونی انجام می‌شود.

اگر نگران سرمایه هستید باید بدانید که روش سرمایه‌گذاری به حداقل میزان دارایی نیاز دارد و با سرمایه به مراتب کمتری در مقایسه با کارآفرینی و استارت آپ می‌توانید آن را به مرحله اجرایی درآورید. شاید یکی از دغدغه‌های شما این باشد که برای شروع باید برای دریافت ویزای توریستی اقدام کنید در حالی که این دغدغه‌ها پوچ می‌شود چرا که برخورداری از ویزای توریستی کانادا لازم نیست.

شرایط سرمایه‌گذاری در کانادا

 برخلاف برخی روش‌های مهاجرتی اقتصادی، در روش سرمایه‌گذاری اهمیتی ندارد که شما سابقه سفر به کشورهای حوزه شینگن را داشته باشید یا خیر. اگر به دنبال تغییر کسب و کار یا خرید بیزینس دیگری هستید، با ورود به کانادا برای شما فراهم است. یکی دیگر از امتیازات سرمایه‌گذاری در کانادا و دریافت اقامت این است که محدود به انتخاب استان تعیین شده نیستید بلکه خودتان می‌توانید شهر خود را انتخاب کنید و این اختیار را پس از راه‌اندازی بیزینس هم دارید و می‌توانید شهر یا استان مورد نظر خود را انتخاب کنید. ممکن است بین سابقه تحصیلی و سوابق کاری شما ناهماهنگی وجود داشته باشد، اما این ناهماهنگی خللی در فرآیند سرمایه‌گذاری ایجاد نمی‌کند. لزومی ندارد با نگرانی‌های چگونگی مالکیت ذهن خود را درگیر کنید چرا که مالک صد درصد کسب و کار شخص شما خواهد بود و امکان شراکت و یا انتقال درصد به صفر می‌رسد مگر اینکه خودتان این قصد را داشته باشید. در این میان اعضای خانواده شما هم از امتیازاتی برخوردار می‌شوند به عنوان مثال همسر می‌تواند از ویزای کار استفاده کند و در جایی مشغول به کار شود و امکان تحصیل رایگان برای فرزندان شما تا سن 18 سالگی فراهم می‌شود. یکی دیگر از مزایای مهاجرت سرمایه‌گذاری استفاده از بیمه درمانی تکمیلی است که کل خانواده از آن برخوردار خواهند شد و در نهایت اقامت دائم کانادا ظرف مدت کوتاه و به بهترین شکل دریافت خواهد کرد.

ویزای استارت آپ کانادا

 ویزای استارت آپ امروزه یکی از روش‌های محبوب در بین متقاضیان مهاجرت به‌حساب می‌آید. افرادی که دارای طرح و ایده کاربردی هستند می‌توانند به عنوان کارآفرین اقدام کنند. شرط پذیرش این افراد، قابلیت اجرایی طرح و ایده و رشد و ایجاد رونق کسب و کار در کانادا است. بد نیست بدانید که هر یک از مؤسسین 10 درصد از سهام شرکت را دارند، متقاضیان و سازمان منتخب بیش از 50 درصد سهم شرکت به آن‌ها تعلق می‌گیرد و از طرفی دیگر می‌توانید از حمایت و پشتیبانی یکی از سرمایه‌گذاران تعیین شده توسط دولت کانادا برخوردار باشید. شرایط لازم برای دریافت اقامت از روش استارت آپ به همین جا ختم نمی‌شود بلکه در آزمون زبان به سطح CLB5+ دست پیدا کنید و همچنین از تمکن مالی به میزان 10148 دلار کانادا به ازای هر نفر برخوردار باشید. یکی از نکات مهم در زمان اقامت دائم این است که تجارت مورد نظر باید ثبت شود و عمده فعالیت خود را در کشور کانادا انجام دهد در غیر این صورت با مشکل مواجه می‌شود.

اقامت آلمان به چه صورتی است؟

آلمان شامل دو نوع اقامت موقت و دائم است که هرکدام به نوبه خود دارای شرایط خاصی هستند و متقاضی بایستی آن را رعایت کند. بدون شک دریافت ویزای اقامت دائم با سختگیری بیشتری همراه است. برای دستیابی به اقامت آلمان بایستی اقامت موقت 5 ساله را در کارنامه خود داشته باشید، از عهده امورات روزمره و روتین خود و خانواده‌تان برآیید، به زبان آلمانی مسلط باشید و مدرک سطح A2 را ارائه دهید، توانایی مالی پرداخت 60 ماه بیمه بازنشستگی آلمان را داشته باشید، دوره آموزشی زبان و فرهنگ آلمان را گذرانده باشید، سابقه ارتکاب به جرم و کیفری را نیز در پرونده خود در آلمان نداشته باشید. اگر تصمیم داشته باشید از طریق ویزای کاری کشور آلمان اقدام کنید باید علاوه بر داشتن مدرک زبان سطح A2 و یا مدرک آیلتس، سابقه کاری هم داشته باشید. با داشتن سابقه کاری مناسب، داشتن مدرک تحصیلی حداقل لیسانس و پیشنهادهای کاری بیشتری به شما ارائه می‌شود و می‌توانید به راحتی از دریافت دعوت‌نامه کاری برخوردار شوید. در صورتی که کلیه مدارک شما کامل باشد و از شرایط لازم برخوردار باشید، به درخواست شما پس از یک سال پاسخ داده خواهد شد و ویزای کاری را که اعتباری 4 ساله دارد، دریافت می‌کنید.

امتیاز خوب آلمان به مهاجران کاری

نیاز فوری آلمان به نیروی کار در رشته‌های مختلف شانس پذیرش آن‌ها دو چندان می‌کند. توجه داشته باشید آلمان به دلیل کمبود نیروی کار در امر پذیرش مهاجران سختگیر نیست و شما هم می‌توانید شانس خودتان را امتحان کنید. همانطور که عنوان شد آلمان به منظور رونق کسب و کار در زمینه‌های مختلف به نیروهایی در رشته‌های مهندسی، پزشکی، فناوری اطلاعات، کشاورزی، پرستاری و غیره نیاز دارد. اگر قصد انجام مهاجرت کاری را دارید باید قبل از انجام هر کاری برای دریافت ویزای کار و کارت آبی اتحادیه اروپا درخواست بدهند و پیشنهاد کار داشته باشند و میزان حداقل درآمد هم مشخص باشد که در حال حاضر باید به میزان 56400 یورو باشد.

اگر تصمیم دارید از  این روش استفاده کنید باید با مراحل صدور ویزای کاری هم آشنا باشد. داشتن مهارت و تخصص برای متقاضی الزامی است که بایستی از لیست مشاغل مورد نیاز آلمان یکی را انتخاب کنید. بر اساس شرایط و ضوابط به روز آلمان، مراحل مورد نیاز برای صدور ویزای کار را انجام دهید و در صورت ورود به آلمان پس از طی شدن پروسه کار، می‌توانید برای اقامت آلمان اقدام کنید.

شرایط شغلی در آلمان

بر اساس ویزای کاری صادر شده، کارفرما و کارمند موظف به انجام تعهداتی هستند. در واقع کارمند موظف است با توجه به تخصص و مهارت نیاز کارفرما را برآورده کنید و در این راستا تمام شرایط شغلی و تحصیلی مربوط به موقعیت شغلی را داشته باشد. در مقابل کارفرما هم متعهد است کارمند را از نظر حقوق و محیط کاری مناسب و به دور از هرگونه نژاد پرستی و تبعیضی با مهاجر برخورد کند.

سقف سرمایه گذاری

 یکی دیگر از روش‌هایی که متقاضی برای مهاجرت و اقامت می‌تواند به کار گیرد، سرمایه‌گذاری و کارآفرینی است و کشور آلمان این فرصت را به افراد واجد شرایط می‌دهد. یکی از این شرایط مربوط به سقف سرمایه‌گذاری است. در واقع افراد متقاضی باید سرمایه‌گذاری با سقف مشخصی را در این کشور داشته باشند که این مبلغ به میزان 250 هزار یورو تعیین شده است. پس از پشت سر گذاشتن این مرحله سرمایه‌گذار وارد مرحله بعدی می‌شود و می‌تواند با درخواست ویزای خوداشتغالی را  برای اقامت دائم اقدام کند. توجه داشته باشید که برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید بودجه مورد نیاز برای سرمایه‌گذاری در کشور مقصد را برآورد و محاسبه کنید در واقع برآورد بودجه به اجرای پلن و برنامه‌ریزی شما سرعت می‌دهد. داشتن بودجه مورد نظر کافی نیست و باید نوع فعالیت و سرمایه‌گذاری شما در جهت منافع کشور آلمان و در آن کشور باشد و آن را هم به اثبات برسانید. فراموش نکنید مدت زمان سرمایه‌گذاری در کشور آلمان نباید محدود باشد و متقاضی بایستی تحت هر شرایطی سرمایه‌گذاری و کارآفرینی خود را ادامه دهد، در صورت ایجاد هرگونه وقفه‌ای از امتیاز برای دریافت شانس اقامت دائم محروم می‌ماند.

تمکن مالی

 یکی از سوالات رایجی که در خصوص مهاجرت به آلمان برای متقاضیان پیش می‌آید، میزان تمکن مالی این کشور است. از هرکدام از روش‌های مهاجرتی که استفاده می‌کنید، یکی از شروط لازم داشتن تمکن مالی است. تمکن مالی به این معنا است که به کشور آلمان تعهد دهید برای بازه زمانی مشخصی از عهده زندگی و امرارمعاش در آن کشور برمی‌آیید. تمکن مالی شامل همه افراد می‌شود حتی آنان که موفق به دریافت ویزای کار شده‌اند و مشغول به کار هستند باز هم باید ثابت کنند که از عهده مخارج زندگی خود برمی‌آیند. افرادی که تصمیم دارند از طریق مهاجرت تحصیلی اقدام کنند، قبل از بررسی درخواستشان توسط سفارت، باید اسناد و مدارک و پرینت تمکن مالی به میزان 10236 یورو موجود در یک حساب بانکی را تهیه کنند و ارائه دهند.

بیمه درمانی

 یکی دیگر از شرایط مهم و اساسی برای مهاجرت برخورداری از پوشش مناسب بیمه درمانی است. در واقع به متقاضیان بدون داشتن بیمه اجازه حضور در کشور آلمان داده نمی‌شود. شاید این سوال ذهن شما را درگیر کند که از چه نوع بیمه‌ای باید استفاده کرد؟ آیا بیمه خارجی هم توسط دولت آلمان قابل قبول است یا خیر؟ در پاسخ به این سوال باید گفت از آنجا که نمی‌توان مطمئن بود مقامات کشور آلمان بیمه خارجی را می‌پذیرند و یا خیر، بهترین راهکار این است که از خود کشور آلمان بیمه درمانی را دریافت کنید.

مدرک زبان آلمانی

یکی از شرایط مهم که توسط مقامات کشور آلمان در ادامه مهاجرت مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد، سطح  زبان متقاضیان مهاجرت است. داشتن تسلط به زبان آلمانی لازمه زندگی در این کشور است. بر اساس چارچوبی که به عنوان مرجع مشترک اروپا برای زبان در نظر گرفته می‌شود، سه سطح مهارت زبان در حالت کلی به صورت A، B و C و در مجموع برای هر بخش به صورت A1 و A2، B1 و B2 وC1 و C2، است. توجه داشته باشید که برای موفقیت در هرکدام از روش‌های مهاجرتی به کشور آلمان، به مدارک زبان با سطح A1 تا B2 نیاز پیدا می‌کنید چرا که این سطح مورد قبول است. بد نیست بدانید مدرک زبان C1 و C2 زمانی مورد نیاز است که قصد دریافت اقامت دائم این کشور را دارید.

با اقامت نروژ آشنا شوید

در سال‌های اخیر نروژ به عنوان کشور مقصد بسیاری از ایرانیان انتخاب شده است. در واقع نرخ پایین بیکاری، داشتن مراکز آموزشی و دانشگاهی سطح بالا، شرایط اقتصادی مساعد، امنیت و رفاه اجتماعی ازجمله مزایای مهاجرت به این کشور محسوب می‌شود و باعث محبوبیت آن شده است، به همین دلیل افراد با توجه به شرایط و امتیازاتی که دارند می‌توانند برای دریافت ویزای تحصیلی، کاری، سرمایه‌گذاری، ازدواج، تولد فرزند و حتی پناهندگی در این کشور رو به رشد و در نهایت اقامت دائم در آن اقدام کنند.

با اقامت انگلستان آشنا شوید

انگلستان از کشورهای مطرح و موفق جهان است که سالیانه مهاجران زیادی خواهان گرفتن اقامت آن می‌شوند. در حال حاضر اخذ اقامت در انگلستان از طریق روش‌های سرمایه‌گذاری، داشتن تمکن مالی، تحصیلی، کاری، تولد، ازدواج و پناهندگی امکان‌پذیر است و افراد می‌توانند از طریق هر یک از این روش‌ها، انگلستان را به عنوان مقصد نهایی خود انتخاب کنند، البته هرکدام دارای ضوابط و شرایط مختص خود هستند و لازم است متقاضیان با اشراف کامل نسبت به آن اقدام کنند.

فراموش نکنید داشتن مشاوره خوب شما را از مزایا و معایب کار آگاه می‌سازد و از اتلاف انرژی و هزینه برای شما جلوگیری می‌کند و در نهایت اقامت دائم را برای شما به ارمغان می‌آورد.

با اقامت استرالیا آشنا شوید

به دلیل مزایای بی‌شماری که استرالیا دارد، بسیاری از ایرانیان از آن به عنوان خانه دوم یاد می‌کنند و در تلاش هستند که هر چه سریع‌تر به این جزیره پا بگذارند و زندگی جدید خود را شروع کنند. شرایط اقتصادی مناسب، آب‌وهوای بی‌نظیر، وجود بازار کار و شغل‌های متعدد، ارزش قائل شدن برای مهاجرپذیران، سطح زندگی و رفاهی فوق‌العاده باعث شده افراد زیادی در مسیر سخت مهاجرت و رسیدن به استرالیا قدم بر دارند. این کشور به عنوان میزبان، ویزاهای متعددی را در زمینه‌های تحصیلی، کاری، سرمایه‌گذاری، استارتاپ و غیره در اختیار واجدین شرایط قرار می‌دهد، که در صورت سپری شدن شرایط و مدت قانونی به مرحله اقامت دائم در استرالیا می‌رسد.

انواع روش‌های مهاجرتی استرالیا

شاید تنوع روش‌های مهاجرتی استرالیا متقاضیان را گمراه کند که کدام روش را انتخاب کنند و از چیستی و چگونگی راه اطلاع ندارند. مهاجرت به استرالیا روش‌های متعددی دارد که نیازمند مراحل متفاوتی است. دریافت ویزای استرالیا این امتیاز را به شما می‌دهد که به صورت آنلاین و غیر حضوری اقدام کنید و تنها  برای اینکه داده‌های بیومتریک را به سفارت استرالیا ارسال کنید، باید مراجعه حضوری داشته باشید.

آشنایی با ویزای تحصیلی به استرالیا

 یکی از انواع روش‌های مهاجرتی به استرالیا اقدام برای دریافت ویزای تحصیلی است. دانشجویان در هر مقطعی می‌توانند برای ادامه تحصیل و پس از آن برای اقامت دائم، اقدام کنند. از امتیازاتی که پس از فارغ التحصیلی عاید شما می‌شود این است که می‌توانید بلافاصله برای پیدا کردن شغل مناسب اقدام کنید و پس از آن برای اقامت دائم اقدام کنید. روش کار به این صورت است که ابتدا باید از یکی از موسسات آموزشی کشور استرالیا که از اعتبار لازم برخوردار است، پذیرش دریافت کنید و در صورت اخذ ویزا، می‌توانید به استرالیا وارد شوید و تحصیل خود را در هر مقطعی آغاز کنید البته شرایط و ضوابط و مدارک هر مقطعی متفاوت خواهد بود و فرآیند خاص خودش را دارد.

صدور ویزای تحصیلی برای ایرانیان

در نظر داشته باشید که صدور ویزای تحصیلی به‌خصوص برای ایرانیان در مقایسه با سابکلس‌های ویزای دیگر، از نرخ بالاتری برخوردار است البته این موضوع ارتباط مستقیمی با سیاست‌های اقتصادی کشور استرالیا دارد. تحصیل در کشور به منزله ورود ارز به استرالیا است برخلاف ویزای کاری که از تخصص و مهارت شخص استفاده می‌شود و باعث رونق اقتصادی و گردش سرمایه در کشور می‌شود و به تبع آن پول و درآمدی نیز کسب می‌کند. توجه داشته باشید که متقاضیان در روش‌های مختلف مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و قطعاً آن گروه از افرادی که در رونق و تقسیم پول و ثروت یک کشور مؤثر بوده‌اند، در اولویت قرار می‌گیرند و برای دادن اقامت دائم، از امتیاز ویژه‌ای برخوردار هستند و در این میان دانشجویان ایرانی هم به دلیل توانایی و قابلیت‌هایشان، سهم بزرگی دارند. جالب است بدانید هزینه ویزای دانشجویی استرالیا از مبلغ 429 دلار شروع می‌شود و به فاکتورهایی مانند سطح آموزش، استان، دانشگاه مورد نظر و غیره بستگی دارد.

مهاجرت تحصیلی به استرالیا از این جهت مورد استقبال قرار گرفته است که یکی از بهترین سیستم‌های آموزش جهانی را دارد و می‌توانید به زبان انگلیسی صحبت کنید و با مردم در ارتباط باشید، با ورود به خاک استرالیا استاندارد بالای زندگی در این کشور را مشاهده خواهید کرد و خودتان نیز از این سطح از زندگی ایده‌آل برخوردار خواهید شد، فرقی نمی‌کند در کدام مقطع تحصیلی هستید با این وجود امکان دریافت ویزای تحصیلی برای کلیه مقاطع وجود دارد، اگر دانش‌آموز زیر 18 سال متقاضی باشد، خانواده او نیز می‌توانند او را در طول بازه زمانی تحصیلی همراهی کنند، در صورت متأهل بودن، به همسر متقاضی اجازه کار داده می‌شود، وجود فرصت‌های زیاد شغلی این امکان را به فرد می‌دهد تا به محض فارغ‌التحصیلی جذب بازار کار شود و ضمن کسب تجارب کاری، به درآمد مناسبی دست پیدا کند، متقاضی برای ادامه تحصیل با توجه به نوع رشته، برای هر کدام از شهرهای استرالیا می‌تواند اقدام کند اما شهرهای سیدنی و ملبورن از نظر امنیت برای دانشجویان مناسب‌تر هستند. پس از پایان تحصیل امکان دریافت شهروندی و تابعیت کشور استرالیا برای متقاضی فراهم می‌شود.

نگاهی به مدارک مورد نیاز برای پذیرش تحصیلی در دانشگاه های استرالیا

برای اقدام در زمینه مهاجرت تحصیلی باید مدارک خاصی را ارائه دهید، یکی از این مدارک پاسپورت است که باید از اعتبار لازم برخوردار باشد، مدرک تحصیلی یکی دیگر از مدارک مورد نیاز است که بایستی به صورت جامع و کامل گردآوری شود و سپس ترجمه شود، گردآوری و ترجمه ریزنمرات از دیگر مدارکی است که باید تهیه کنید. نمره زبان را دست کم نگیرید این فاکتور بسیار اهمیت دارد و در آزمون آیلتس و یا معادل آن نمره قابل قبولی را دریافت کنید.  داشتن انگیزه نامه و رزومه تحصیلی یکی دیگر مواردی است که باید با جدیت تهیه و تنظیم کنید. فراموش نکنید انگیزه نامه توسط مسئولان با جدیت بررسی می‌شود و لازم است آن‌ها را متقاعد کنید.

تهیه و گردآوری مدارک به همین‌جا ختم نمی‌شود بلکه باید فرم پذیرش دانشگاه را هم تکمیل و آن را ارسال کنید. مراجعه به اپلیکیشن فی که از آن با عنوان هزینه ثبت نام هم نام برده می‌شود یکی از مراحل کار است که باید هزینه مورد نظر را پرداخت کنید و فیش واریزی را ارائه دهید، همچنین رزومه و سوابق کاری و بیمه شما هم از دیگر مدارکی است که باید ارائه دهید. اگر برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا اقدام می‌کنید لازم است 2 الی 3 توصیه‌نامه ارائه دهید. داشتن مقاله برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا امتیاز شما را بالا می‌برد بنابراین بایستی حداقل 2 مقاله isi را برای این دو مقطع ارائه دهید و در صورتی که مقاله‌ها و کتاب‌ها و مجله‌های چاپی و اسناد پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی را ارائه دهید، امتیاز بیشتری دریافت می‌کنید که در زمان اقامت دائم نیز کمک می‌کند.

احتساب هزینه تحصیل در مقاطع مختلف

یکی از مهم‌ترین بخش‌های مهاجرت تحصیلی آگاهی از شرایط محاسبه شهریه است در این بخش قصد داریم از میزان شهریه در مقاطع مختلف اطلاعاتی در اختیارتان قرار دهیم. همانطور که پیش از این نیز عنوان شد نوع رشته، مقطع تحصیلی، شهر و ایالت در تعیین هزینه شهریه نقش دارد که در ادامه موضوع برایتان ملموس‌تر خواهد شد. به طور کلی می‌توان گفت مبلغ شهریه دانشگاه‌های استرالیا برای دوره کارشناسی به صورت سالانه بین 20 تا 45 هزار دلار استرالیا و برای دوره‌های کارشناسی ارشد و دکترا به صورت سالانه بین 22 تا 50 هزار دلار استرالیا در نظر گرفته می‌شود.

نگاهی به دانشگاه‌های استرالیا

بد نیست با اسامی دانشگاه‌های مناسب و گران این کشور هم آشنا شوید. تحصیل در دانشگاه‌های فیندرز، ولونگونگ، نیو انگلند، ویکتوریا، کسب و کار IPAG از نظر اقتصادی به‌صرفه‌تر است و برای تحصیل در دانشگاه‌های سیدنی، ملبورن، موناش، کوئینزلند و دانشگاه ملی استرالیا باید هزینه بیشتری را پرداخت کنید. در این میان اگر بخواهیم مراکز آموزشی دولتی و خصوصی را در نظر بگیریم به این مبالغ شهریه می‌رسیم:

نگاهی به شهریه‌های تحصیلی در استرالیا

متوسط شهریه تحصیل در مقطع مدرسه خصوصی به صورت سالانه بین 9 هزار تا 30 هزار دلار استرالیا، متوسط شهریه برای کالج‌ها به صورت سالانه بین 15 هزار تا 39 هزار استرالیا، شهریه مورد نیاز برای مقطع کارشناسی ارشد بین 17 هزار تا 40 هزار دلار استرالیا، شهریه مورد نیاز برای مقطع کارشناسی ارشد به صورت سالانه بین 20 تا 37 هزار دلار استرالیا، میزان شهریه مورد نیاز برای مقطع دکترا به صورت سالانه بین 14 تا 40 هزار دلار استرالیا محاسبه می‌شود البته نوع رشته هم بی‌تأثیر نیست به عنوان مثال برای رشته‌های پزشکی شهریه‌ای معادل 83 تا 158 هزار دلار استرالیا در نظر گرفته می‌شود، این در حالی است که میزان شهریه برای رشته‌های مهندسی بین 20 تا 60 هزار دلار استرالیا تعیین می‌شود و برای رشته‌های MBA مبلغ شهریه به میزان 50 تا 115 هزار دلار استرالیا در نظر گرفته می‌شود.

هزینه زندگی در کشور استرالیا

 بد نیست بدانید شهریه کلاس زبان در استرالیا به صورت هفتگی بین 200 تا 300 دلار استرالیا و متوسط بیمه دانشجویی هم از میزان 480 دلار استرالیا محاسبه می‌شود. البته در نظر داشته باشید که مهاجرت هزینه‌های جانبی را نیز با خودش به همراه دارد و به طور متوسط هزینه زندگی به عنوان فرد عادی در استرالیا مبلغی معادل 1400 دلار در ماه خواهد بود و اگر دانشجو باشید این مبلغ به میزان 900 تا 1100 دلار در ماه می‌رسد. اگر قصد اجاره یک خانه یک خوابه را در مرکز شهر داشته باشید باید رقمی معادل 2 هزار دلار کنار بگذارید و این مبلغ برای اجاره یک خانه یک خوابه دور از مرکز شهر به مبلغ 1575 دلار در ماه می‌رسد. برای رزرو خوابگاه دانشجویی به صورت سالانه بین 5 هزار تا 13 هزار دلار استرالیا در نظر گرفته می‌شود، توجه داشته باشید که هزینه اینترنت هم جز روتین زندگی فرد متقاضی محسوب می‌شود و به میزان 78 دلار استرالیا می‌رسد. از مبلغ تردد هم نمی‌توانید چشم‌پوشی کنید و بایستی حدود 150 دلار کنار بگذارید و برای انشعاباتی مانند برق، آب و گاز هم مبلغی حدود 230 دلار باید در نظر بگیرید. برای هزینه پوشاک هم چیزی معادل 310 دلار باید کنار بگذارید.

آشنایی با ویزای کاری استرالیا

 همانطور که عنوان شد تحصیل و کار لازم و ملزم یکدیگر هستند، در واقع چه به صورت دانشجو در استرالیا حضور پیدا کنید و به صورت نیروی کار، نیازمند داشتن مهارت و تخصص هستید. استرالیا ازجمله کشورهای پیشرفته‌ای محسوب می‌شود که به نیروی کار زیادی نیاز دارد و همه‌ساله از سراسر دنیا، میزبان متخصصان بسیاری است. اگر از تخصص و مهارت لازم در هر رشته‌ای برخوردار باشید، شانس شما برای پذیرش کاری بالا می‌رود البته باید در مورد رشته‌های مورد نیاز و بازار کار شهرهای مختلف استرالیا تحقیق کنید و خودتان را با شرایط آن وفق دهید.

افرادی که از تخصص و مهارت ویژه‌ای برخوردار هستند می‌توانند برای ویزای مستقل که از آن با کد 189 هم نام برده می‌شود استفاده کنند. این روش به صورت جداگانه توسط دولت استرالیا به متقاضیان ارائه می‌شود. برخلاف ویزای کارگری در این نوع ویزا، متقاضی نیازی به پیشنهاد شغلی ثابت ندارد.

ویزای مهارت استرالیا با کد 190 به افرادی تعلق می‌گیرد که از ارزیابی اداره مهاجرت استرالیا که شامل ابراز علاقه و نوع تخصص و مهارت است، نمره مناسبی را دریافت کنند و تائید شوند. توجه داشته باشید که در صورتی می‌توانید واجد شرایط ویزای مهارت استرالیا شوید که به حداقل امتیاز 65 در آزمون 189 و یا 190 استرالیا دست پیدا کنید. نمره زبان انگلیسی شما به سطح B2 برسد، موارد تخلف و سوءپیشینه در پرونده خود نداشته باشید و گواهی عدم سوءپیشینه را دریافت کرده باشید، سلامت جسمی و روحی شما از سوی مراکز پزشکی مورد تائید قرار گرفته باشد و همچنین مدارک و سابقه کاری مرتبط خود را که تائید شده باشد، گردآوری کرده و ارائه دهید.

ویزای سرمایه‌گذاری در استرالیا

سرمایه‌گذاران و کارآفرینان مشمول ویزای سرمایه‌گذاری می‌شوند آن‌ها می‌توانند از یک طرف با ایجاد جریان سرمایه علاوه بر رونق بخشیدن به کسب و کارهای استرالیا، شغل ایجاد کنند و نیاز بازار را تأمین کنند و از سوی دیگر به فرآیند اقامت خود نیز سرعت بدهند. یکی از مراحل مهم برای متقاضی این است که بازار محلی نقاط مختلف استرالیا را تجزیه و تحلیل کند و بر اساس آن با افرادی که صلاحیت و قابلیت دارند وارد مذاکره شود و در نهایت طرح تجاری قابل قبولی را ارائه دهد.

این روش نیز نیازمند داشتن شرایط ویژه‌ای است که در ادامه به آن اشاره می‌کنیم. سن، تجربه، مدرک زبان، هدف و سرمایه ازجمله فاکتورهای مهمی است که باید توسط متقاضی مهاجرت مد نظر قرار گیرد. به عبارت دیگر افرادی که قصد استفاده از ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا را دارند باید کمتر از 55 سال سن داشته باشند، داشتن تجربه کاری حرفه‌ای و تجاری که مورد تائید قرار گرفته باشد، از الزامات دیگر است. برای دریافت ویزای 188 باید به امتیاز حداقل 65 دست پیدا کنید. هدف جدی برای راه‌اندازی شغل در استرالیا داشته باشید و آن را با پلن مشخص ارائه دهید. یکی دیگر از شرایط آن است که یک کسب و کار داشته باشید و یا برای مدت 4 سال آن را مدیریت کنید. سرمایه هم یکی دیگر از فاکتورهای مهم مورد نیاز برای دستیابی به ویزای سرمایه‌گذاری است جالب است بدانید این سرمایه باید حداقل 745493 دلار باشد که در صورت ارائه یک برنامه تجاری دقیق می‌توانید برای دریافت اقامت هم برنامه‌ریزی کنید.

مهاجرت از طریق ازدواج

 اگر شرایط ازدواج از همه لحاظ کامل باشد، می‌توان گفت دریافت ویزا از طریق این روش، آسان‌ترین راه مهاجرت به استرالیا محسوب می‌شود. این روش از آن جهت ساده به نظر می‌رسد که لزومی ندارد مدرک زبان و یا تخصص خاصی داشته باشید و یا ادامه تحصیل دهید تنها شرط آن ازدواج با یک شهروند مقیم استرالیا است و پس از آن می‌توانید برای دریافت اقامت دائم کشور مقصد اقدام کنید.

برای دستیابی به این نوع ویزا می‌بایست بیش از 18 سال سن داشته باشید، همسر و یا شریک زندگی‌تان هزینه زندگی شما را تقبل کند و تمایل خود را برای حمایت مالی نشان دهد، سلامت جسم و روح شما مورد تائید استانداردهای کشور استرالیا قرار گرفته باشد و ریجکت ویزا هم در پرونده مهاجرتی خود نداشته باشید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای از طریق ازدواج

مانند سایر روش‌های مهاجرتی، برای ازدواج هم باید اسناد و مدارکی ارائه دهید که شامل دو قطعه عکس 45*35 میلی‌متری با پس زمینه سفید، اطلاعات مربوط به افراد درجه یک مانند فرزندان و اعضای خانواده، کپی صفحه اطلاعات گذرنامه مانند عکس، اطلاعات شخصی، مدت اعتبار گذرنامه، شناسنامه، گواهی عدم سوءپیشینه، در صورتی که متقاضی بیش از یک سال طی 10 سال گذشته در استرالیا زندگی کرده باشد، بایستی گواهی مورد درخواست پلیس از استرالیا تهیه شود، گواهی سلامت جسمی و روحی شامل آزمایش HIV و فتوفلوئوروگرافی، در صورت تأهل مدارک و اسنادی دال بر وجود روابط گذشته نظیر گواهی ازدواج و یا گواهی طلاق، تکمیل فرم ارزیابی شخصیت،  در صورت عدم ازدواج بایستی مدارکی که نشان‌دهنده تصمیم به ازدواج دارید را ارائه دهید و دیگر اسناد مورد نیاز مورد درخواستی است و متقاضی باید ظرف مدت مشخص آن را تهیه و ارائه دهد.

چطور اقامت ایتالیا را بگیریم؟

دریافت اقامت دائم ایتالیا به این موضوع بستگی دارد که از کدام روش برای مهاجرت استفاده کنید و چه پروسه‌ای را پشت سر بگذارید. به عنوان مثال اگر از روش سرمایه‌گذاری استفاده کرده باشید این موضوع را در نظر داشته باشید که در ابتدا ویزای دو ساله به شما داده می‌شود و پس از طی شدن دوره دو ساله اقامت به صورت 3 ساله تمدید می‌شود. همچنین اگر از طریق تحصیلی اقدام کرده باشید پس از پایان تحصیل بایستی بلافاصله جذب بازار کار شوید و مدت زمان اشتغال را نیز بگذرانید تا بتوانید به اقامت دائم دست پیدا کنید. شرایط و ضوابط دیگری برای روش‌های ازدواج، کاری و پناهندگی وجود دارد که نیازمند کسب اطلاعات دقیق و دریافت مشاوره تخصصی است.

جالب است، بدانید با توجه به کیفیت بالای نظام و سیستم آموزشی ایتالیا و به دلیل اینکه اکثر دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی دولتی هستند، این کشور در لیست کشورهای مقرون‌به‌صرفه برای تحصیل قرار دارد و به نوعی هزینه تحصیل در این کشور کاملاً مقرون‌به‌صرفه است. به عنوان مثال شهریه دانشگاه‌های دولتی در این کشور به طور میانگین و به صورت سالانه 900 یورو و به صورت ماهیانه 90 یورو در نظر گرفته می‌شود. تحصیل برای شهروندان ایتالیایی رایگان در نظر گرفته می‌شود اما برای دانشجویان بین‌المللی نیز میزان شهریه پایینی لحاظ می‌شود.

رشته‌های تحصیلی مناسب با بازار کار ایتالیا

در این میان رشته‌های آموزشی در دانشگاه‌ها و سایر مراکز آموزشی، رشته‌های سلامت و پزشکی، بیزینس، تجارت، هنر، طراحی، تکنولوژی، علوم ارتباطات، مطالعات اجتماعی، علوم انسانی، جامعه‌شناسی، مهندسی و غیره تدریس می‌شود که این رشته‌ها مورد نیاز بازار کار این کشور هم است. در مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد می‌توانید در رشته‌های اقتصاد، مطالعات فرهنگی و منطقه‌ای، معماری، روابط بین‌المللی، طراحی مد و فشن و مدیریت کسب و کار می‌توانید انتخاب رشته داشته باشید.

نکته جالب توجه دیگر در مورد کشور ایتالیا این است که آزمون‌های ورودی آن در مقایسه با سایر کشورهای مطرح مانند آلمان، انگلیس، استرالیا و غیره آسان‌تر است. در هنگام ارائه درس‌ها امکان انتخاب دو زبان انگلیسی و ایتالیایی به شما داده می‌شود و در صورت انتخاب زبان انگلیسی نیازی نیست برای یادگیری زبان ایتالیایی وقت صرف کنید و با ارائه مدارک مربوط به زبان انگلیسی کارتان انجام می‌شود اما در هر صورت برای سپری کردن امور زندگی به زبان ایتالیایی هم نیاز پیدا می‌کنید. اگر تصمیم دارید تحصیل را با زبان ایتالیایی انجام دهید، لازم است سطح زبان خود را به B2 ارتقاء دهید. جالب است بدانید در صورت پذیرفته شدن، اجازه کار هم به شما داده می‌شود و برای تأمین مخارج زندگی می‌توانید تا سقف 20 ساعت در هفته کار کنید. کار کردن باعث افزایش تجربه کاری و ارتقاء سواد اجتماعی شما می‌شود و در نهایت کار را برای دریافت اقامت دائم ساده‌تر می‌کند. در ادامه به سایر روش‌های مهاجرت به ایتالیا اشاره می‌کنیم.

مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری به ایتالیا

 از ویزای سرمایه‌گذاری با نام ویزای طلایی هم یاد می‌شود و از طرف دولت 4 برنامه به سرمایه‌گذاران ارائه می‌شود. این برنامه‌ها شامل استارت آپ یا کارآفرینی است که به نیازمند مبلغی معادل 500 هزار یورو است، برنامه دیگر که متقاضی می‌تواند از آن استفاده کند، سرمایه‌گذاری در یک شرکت ایتالیایی است که در این روش هم سرمایه‌گذار بایستی حداقل یک میلیون یورو هزینه کند. یکی دیگر از برنامه‌های پیشنهادی دولت به متقاضیان خرید اوراق قرضه دولتی به مبلغ 2 میلیون یورو است و روش آخر مشارکت در برنامه کمک‌های خیرخواهانه است که این مبلغ بایستی به ارزش یک میلیون یورو باشد. شاید این سوال ذهن شما را درگیر کرده باشد که آیا از طریق خرید ملک هم می‌توان به اقامت دائم این کشور دست پیدا کرد یا خیر؟ پاسخ این سوال خیر است و برخلاف بسیاری از شایعات مطرح شده در خصوص خرید ملک، دریافت اقامت از این روش امکان‌پذیر نیست. جالب است بدانید برنامه‌های مهاجرتی از طریق تمکن مالی برخلاف کشورهایی مانند فرانسه، اسپانیا، یونان، پرتغال، اتریش، سوئیس و غیره در ایتالیا رواج ندارد.

مهاجرت از طریق ازدواج

یکی از راه‌های آسان برای دریافت ویزا و اقامت کشور ایتالیا، ازدواج است، بر اساس قانون 91 اساسنامه شهروندی ایتالیا که در سال 1992 میلادی به تصویب رسید، هر شخصی که دارای ملیت خارجی است، چنانچه با فردی که مقیم ایتالیا است یا تابعیت این کشور را دارد ازدواج کند، بعد از گذشت 3 سال می‌تواند برای دریافت شهروندی این کشور اقدام کند. یکی دیگر از شرایطی که باید مد نظر قرار گیرد، این است که چنانچه فرد فرزند کمتر از 18 سال را داشته باشد و یا فرزندی که به سرپرستی قبول کرده باشد که کمتر از 18 سال داشته باشد، این مدت زمان به یک سال و نیم کاهش پیدا خواهد کرد.

مهاجرت از طریق تولد فرزند

 جالب است، بدانید کشور ایتالیا از اصل خون و تولد در خاک کشور تبعیت می‌کند با این حال قانونی در کشور ایتالیا وجود دارد که در راستای دریافت تابعیت ایتالیا حداقل یکی از والدین باید تابعیت این کشور را داشته باشند. حال اگر برعکس این اتفاق رخ دهد و هر دو طرف دارای تابعیت کشور دیگری باشند در صورتی که نوزاد در خاک ایتالیا متولد شود، باید تا رسیدن به سن 18 سالگی  منتظر بمانند و پس از سپری شدن 2 سال قبل از رسیدن کودک به 18 سالگی، درخواست خود را ارائه دهند.

مهاجرت به ایتالیا از طریق خانواده

 در میان روش‌های متنوع مهاجرت به ایتالیا، مهاجرت از طریق خانواده هم یکی از گزینه‌های محبوب است، از این ویزا با نام ویزای خانوادگی نام برده می‌شود و به عبارتی پیوستن به خانواده و در ایتالیا با نام D-Visa شناخته می‌شود. بر اساس این روش اقدام بایستی توسط فردی صورت گیرد که دارای اقامت ایتالیا است. این فرد می‌تواند برای دریافت ویزا برای برخی اعضای خانواده که قصد دارند بیش از 3 ماه در ایتالیا یا به عبارتی دیگر برای اقامت دائمی برنامه دارند، اقدام کند. پس از دریافت ویزا و ورود به خاک این کشور می‌تواند برای دریافت اقامت دائم اقدام کند. شاید این سوال مطرح باشد که این ویزا شامل چه افرادی از خانواده می‌شود؟ در پاسخ به این سوال باید گفت همسر، فرزند کمتر از 18 سال، فرزند بالای 18 سال در صورت وجود مشکلات جسمی و روحی، والدین بیش از 65 سال که فرزند دیگری برای مراقبت از خود ندارند می‌توانند از این ویزا استفاده کنند. طی شدن پروسه این نوع ویزا بسیار کوتاه است و از زمان اقدام بین 3 هفته تا 2 ماه طول می‌کشد.

مهاجرت به ایتالیا از طریق پناهندگی

 پناهندگی و دریافت اقامت در ایتالیا یکی دیگر از شیوه‌های مهاجرتی به این کشور محسوب می‌شود البته مشکلات و سختی‌های خاص خود را دارد و برای افرادی که شرایط و صلاحیت روش‌های دیگر را دارند، استفاده از این روش توصیه نمی‌شود. جالب است بدانید این کشور عضوی از کنوانسیون بین‌المللی ژنو محسوب می‌شود که مفاد حقوق بین‌المللی بشر دوستانه در زمینه پناهندگی را تصویب کرده است به همین دلیل مهاجرت به ایتالیا هم امکان‌پذیر است. همانطور که عنوان شد مهاجرت از طریق پناهندگی یکی از سخت‌ترین و پرخطرترین روش‌ها به شمار می‌رود و فرد از نظر جانی و مالی با خطرات بسیاری مواجه می‌شود. با توجه به اینکه متقاضی از نظر مذهبی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به کشور دیگری پناه می‌برد، اجازه اقامت به او داده نمی‌شود و به عبارتی دیگر، نگاه خوبی به این فرد صورت نمی‌گیرد، و همین موضوع می‌تواند باعث شود در مسیر اشتباه قرار بگیرید و در صورت ورود به خاک ایتالیا در کمپ‌های متعدد اسکان داشته باشید تا دولت برای زندگی شما تصمیم بگیرد. در این میان به دلیل وجود درخواست‌های مکرر احتمال ریجکت شدن بسیاری از درخواست‌ها وجود دارد.

طبق نظر متخصصان، از روش‌های دیگر استفاده کنید و با وجود خطرات جانی و مالی فراوان از روش پناهندگی منصرف شوید.

سوالات متداول

هزینه اقامت در خارج از کشور چقدر است؟
در کنار سایر فاکتورها و شرایط، می‌توان گفت موتور محرک فرآیند مهاجرت از هر روشی، پول است. در واقع متقاضیان باید توانایی تأمین هزینه اقامت در خارج از کشور را داشته باشند. لازم است دید وسیع‌تری نسبت به هزینه‌های مهاجرت و اقامت داشته باشید. هزینه‌ها تنها محدود به اقامت نمی‌شود بلکه مقدمه و موخره کار نیز نیازمند پرداخت هزینه‌هایی دیگر است. استخدام وکیل زبده و باتجربه، هزینه‌های مربوط به دریافت ویزا، گردآوری و ترجمه مدارک، تهیه بلیط، هزینه مربوط به ترددهای جانبی، هزینه رزرو مکانی برای اسکان و غیره ازجمله مواردی است که باید در لیست هزینه‌ها یادداشت کنید. در نظر داشته باشید که مهاجرت بر اساس هر روشی می‌تواند میزان هزینه متفاوتی را برای متقاضی به همراه داشته باشد و نمی‌توان رقم ثابتی را تعیین کرد. به عنوان مثال هزینه دریافت ویزای تحصیلی معادل 150 تا 200 دلار محاسبه و تعیین می‌شود در حالی که اگر قصد سرمایه‌گذاری در یکی از کشورهای اروپایی را داشته باشید، لازم است حدود 12 هزار الی 15 هزار دلار هزینه کنید.
نگاهی به خطرات ناشی از مهاجرت
مهاجرت در کنار مزیت‌هایی که به همراه دارد، منجر به بروز خطراتی برای مهاجران نیز می‌شود، این خطرات در خصوص روش‌های غیرقانونی بیشتر می‌شود. در صورتی که قصد انجام مهاجرت به روش غیرقانونی را دارید در معرض خطرات جانی و مالی قرار می‌گیرید. یکی از شیوه‌های پر ریسک و پرخطر، پناهندگی است. در این روش پر ریسک افراد باید به مدت نامشخصی در کمپ‌های مهاجرتی حضور داشته باشند تا تکلیف آن‌ها مشخص شود. در نظر داشته باشید که پناهندگان از وضعیت مطلوبی برخوردار نیستند و حتی ممکن است در معرض خطر قاچاقچیان انسان قرار بگیرند. البته سایر روش‌ها هم بی‌خطر نیست و بدون شک مشکلاتی را به همراه دارد. به عنوان مثال برخی کشورها دید مثبتی نسبت به مهاجران ندارند و آن‌ها را به عنوان تهدیدی برای امنیت فرهنگی و اقتصادی در نظر می‌گیرند و شرایط اقامت را برای آنان سخت می‌کنند.
اقامت شینگن به چه صورت است؟
یکی از معروف‌ترین ویزاها برای سفر به کشورهای اروپایی، ویزای شینگن است. اگر تردد به کشورهای اروپایی در برنامه زندگی شخصی و کاری شما وجود دارد، به این نوع ویزا نیاز پیدا می‌کنید. این نوع ویزا تنها برای اقامت موقت مورد استفاده قرار نمی‌گیرد بلکه از آن به عنوان یکی از روش‌های اخذ اقامت نام برده می‌شود. با توجه به نیاز متفاوت متقاضیان، انواع مختلفی برای این نوع ویزا تعریف شده است که متقاضی بر اساس آن می‌تواند به یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا وارد شود. این نوع ویزا کاربردهای متعددی دارد که در ادامه به تعدادی از آن اشاره می‌کنیم: اگر یکی از اعضای خانواده‌تان در خارج از کشور زندگی می‌کند می‌توانید از ویزای شینگن استفاده کنید. در صورتی به درمان و معالجات پزشکی نیاز داشته باشید هم این ویزا برای شما کاربردی خواهد بود. علاوه بر مواردی که عنوان شد، در زمینه کاری، فرهنگی، هنری و ورزشی هم می‌توانید از ویزای شینگن استفاده کنید. موضوع مهم در مورد این ویزا این است که باید کشور مقصد به صورت دقیق مشخص باشد. اگر به دنبال سرمایه‌گذاری و دریافت اقامت با هم هستید می‌توانید با خرید ملک در یکی از کشورهای اروپایی، ویزای شینگن را دریافت کنید.
آیا مهاجرت تحصیلی بدون گذراندن دوره سربازی امکان‌پذیر است؟
یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های آقایان برای مهاجرت، گذراندن دوره سربازی یا عدم آن است. در صورتی که خدمت سربازی را سپری نکرده باشید نمی‌توانید از هر نمونه از مهاجرتی برخوردار باشید مگر اینکه وثیقه‌ای را ارائه دهید. مبلغ این وثیقه بایستی 40 میلیون تومان باشد. به عبارتی دیگر اگر خدمت سربازی را نگذرانده باشید با ارائه وثیقه می‌توانید برای خروج از کشور اقدام کنید.
به طور کلی برای مهاجرت چه مبلغی باید در نظر گرفت؟
هزینه مهاجرت متفاوت است و این تغییر و تفاوت بر اساس فاکتورهای متفاوتی است که در نظر گرفته می‌شود. اگر بخواهیم برای فاکتورها مروری داشته باشیم به این نتیجه می‌رسیم که برای ترجمه مدارکی نظیر مدارک مربوط به کار، وکالت‌نامه، گواهی‌نامه و رزومه، مدارک تحصیلی و غیره مبلغی معادل 500 هزار تومان تا 5 میلیون تومان در نظر بگیرید که البته این موضوع با توجه به تعداد صفحات تعیین می‌شود. در این میان نیاز به دریافت برخی تأییدیه‌ها از سوی برخی مراجع هستید به عنوان مثال برای دریافت تأییدیه وزارت امور خارجه و دادگستری به ازای هر مدرک لازم است 110 هزار تومان هزینه کنید. توجه داشته باشید که مدارک بر اساس نوع نیاز و صلاحدید ارگان‌ها مشخص می‌شود. اگر به عنوان دانشجو اقدام می‌کنید، یکی از مراحل آزادسازی مدارک است که این اقدام برای دانشجویان دوره روزانه دانشگاه‌های سراسری و برای برخی رشته‌ها در نظر گرفته می‌شود. این مرحله نیز به هزینه‌ای بین 4 میلیون تومان تا 30 میلیون تومان برآورد و محاسبه می‌شود. اگر خدمت سربازی را سپری نکرده باشید با ارائه وثیقه‌ای معادل 3 الی 40 میلیون تومان ادامه فرآیند مهاجرت برایتان امکان‌پذیر خواهد بود. هزینه تردد نظیر بلیط هواپیما و اسکان هم در لیست هزینه‌های مهاجرتی قرار می‌گیرد که این مبلغ هم از 6 میلیون تومان تا 30 میلیون تومان می‌تواند متغیر باشد. هزینه بیمه، آزمایشگاه، ریجستری کردن گوشی و غیره هم در لیست هزینه‌های جانبی قرار دارد که باید مد نظر قرار دهید.
از چه روش‌هایی می‌توان برای دریافت اقامت اقدام کرد؟
داشتن شرایط لازم در این زمینه بسیار حائز اهمیت است و برگ برنده شما در انواع روش‌های مهاجرتی محسوب می‌شود. البته مهاجرت در مراحل اول به صورت موقت صورت می‌گیرد اما اگر قصد دریافت اقامت دائم برای هر یک از کشورهای مقصد را دارید می‌توانید از طرق پذیرش دانشگاه، خرید ملک، ازدواج، ثبت شرکت، راه‌اندازی استارت آپ، تولد فرزند و غیره اقدام کنید. در واقع همه این روش‌ها نیازمند طی شدن پروسه و فرآیند خاص خودشان هستند. به عنوان مثال مهاجرت تحصیلی به صورت موقت و ظرف بازه زمانی مشخصی صورت می‌گیرد و با تبدیل آن به ویزای کاری و طی شدن سنوات مشخص و تعیین شده توسط کشور مقصد امکان دریافت اقامت میسر می‌شود. در مورد ثبت شرکت هم باید تابع شرایط و قوانین کشور مهاجرپذیر باشید به عبارتی، باید همسو با سیاست‌های اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی آن حرکت کنید و باعث رونق اقتصادی شوید و این اقدام باید به صورت مستمر و سودآوری در همان کشور انجام شود سپس می‌توانید برای دریافت اقامت دائم درخواست دهید.
برای دریافت اقامت چه مراحلی باید طی شود؟
برای پاسخ به این سوال باید دید که متقاضی دارای وکیل است یا خیر؟ در صورتی که دارای وکیل باشد، فرآیند کاری سریع‌تر انجام می‌شود و در کل طی انجام 4 مرحله به نتیجه می‌رسد. دریافت اقامت با افتتاح حساب بانکی در یکی از بانک‌های کشور مقصد شروع می‌شود پس از آن باید به اداره ثبت مراجعه کنید و به منظور ثبت سند مالکیت ملک اقدام کنید. پس از طی شدن این مرحله نیاز به تأییدیه اداره مهاجرت پیدا می‌کنید و این اداره باید هویت شما را احراز کند. انجام آزمایش خون هم یکی دیگر از مراحل مهم برای دریافت اقامت محسوب می‌شود. البته مراحل متفرقه دیگری هم وجود دارد که توسط خود وکیل انجام می‌شود و نیازی به حضور متقاضی نیست. در صورتی که وکیل نداشته باشید تمامی این فرآیندها توسط شخص شما باید صورت گیرد که قطعاً پروسه کاری را افزایش می‌دهد.
آیا اقامت هم نیاز به تمدید دارد؟
شاید این سوال عجیب به نظر برسد اما پاسخ آن مثبت است. اگر از طریق تحصیلی اقدام می‌کنید ممکن است بازه زمانی تحصیلی شما تمام شده باشد، اگر از طریق کاری پیگیری می‌کنید ممکن است کارتان را از دست داده باشید، اگر از طریق ازدواج اقدام می‌کنید ممکن است روابط زناشویی شما از تداوم لازم برخوردار نباشد و اگر از طریق خرید ملک اقدام می‌کنید ممکن است ملک خود را فروخته باشید. با توجه به وجود تمام این احتمالات، اقامت هم نیاز به تمدید دارد و پیش از تمدید، شرایط متقاضی بررسی و ارزیابی می‌شود.
برای انتخاب یک موسسه مهاجرتی خبره و متعهد چه فاکتورهایی را در نظر بگیریم؟
همانطور که تا این لحظه برایتان مشخص شده پروسه مهاجرت یک شبه انجام نمی‌شود و نیازمند صبوری، دقت، پیگیری، تلاش و نظم و دقت فراوان است. اگر شخصی تصمیم نهایی خود را در امر مهاجرت گرفته باشد، در این شکی نیست که با تلاش فراوان برای رسیدن به آن تلاش می‌کند اما داشتن یک مشاور و وکیل خبره او را از هر جهت جلو می‌اندازد و در زمان و هزینه او صرفه‌جویی می‌کند. اگر قصد دارید از همکاری موسسه مهاجرتی کمک بگیرید فاکتورهایی مانند پاسخگویی شبانه‌روزی، برقراری ارتباط آنلاین، برخورداری از مشاوران و وکلای خبره و باتجربه، پیشگیری از بروز مشکلات حقوقی و توان مدیریت مشکلات، استفاده بهینه از زمان، ارائه مشاوره و راهنمایی دقیق به متقاضی، نظارت بر عملکرد کادر زیر مجموعه، شناخت کشور مقصد و قوانین و مقررات مرتبط با آن، همراهی متقاضی از ابتدای درخواست تا حصول نتیجه و غیره ازجمله فاکتورهایی است که باید مد نظر قرار دهید.
کدام نوع سوءپیشینه موجب رد درخواست مهاجرت می‌شود؟
به این سوال به صورت دقیق و شفاف نمی‌توان پاسخ داد و قوانین وضع شده در کشورهای مقصد برای ورود به کشور آن را تعیین می‌کند. با استفاده از کمک و راهنمایی وکیل آگاه در زمینه مهاجرت می‌توانید اطلاعات دقیق‌تری کسب کنید و حتی مشکل شما برطرف می‌شود.
مهاجرت از طریق ازدواج به چه صورت است؟
شرایط مربوط به ازدواج برای هرکدام از کشورهای مقصد مشخص است و فرد باید با در نظر گرفتن سن، قانونی و رسمی بودن ازدواج، ثبات و استمرار در آن و ارائه مدارک دقیق در این زمینه اقدام کند در غیر این صورت درخواست وی رد خواهد شد. فرد باید اثبات کند که تمایل دارد هزینه‌های شریک زندگی خود را تقبل کند و با ارائه مدارکی نشان دهد از توان مالی خوبی برخوردار است. پس از طی شدن این مراحل، باید حداقل سه سال از ازدواج گذشته باشد. در صورتی که تمام شرایط شما مثبت باشد می‌توانید برای اقامت دائم هم درخواست دهید.

نتیجه گیری

امروزه مهاجرت امری دست نیافتنی تلقی نمی‌شود بلکه به دلیل رقابت بالایی که بین متقاضیان به وجود آمده دشواری کار را بیشتر می‌کند. همه افراد زندگی بدون دغدغه و سالم و همراه با رفاه اجتماعی و اقتصادی برای خود تصور می‌کنند و همین امر باعث شده که در مسیر مهاجرت گام بر دارند. البته فراموش نکنید مهاجرت و اخذ اقامت دائم پروسه خاصی دارد و قوانین و مقررات در این زمینه و برای هر کشور می‌تواند متفاوت باشد بنابراین با انتخاب مرکز و موسسه مهاجرتی مناسب، از انجام آزمون و خطا خودداری کنید و از ابتدای کار به صورت اصولی اقدام کنید.

همکاری با موسسه مهاجرتی نیازمند رعایت نیازهای متقاضی است. فاکتورهایی مانند تعهد و دلسوزی، پاسخگویی شبانه‌روزی، پیگیری مستمر، اطلاع رسانی صحیح و اصولی، جدیت در کار، آگاهی به قوانین و مقررات کشور مقصد، شناخت توانایی مخاطب و ارائه راهنمایی درست برای او ازجمله مواردی هستند که متقاضیان در مسیر مهاجرت به دنبال آن هستند. در نظر داشته باشید که اگر نیاز مخاطب را نشناسد و یا به اندازه کافی دلسوزی و جدیت از خود نشان ندهد، نمی‌تواند در پروسه مهاجرت، متقاضی را هدایت کند. صبوری و تعهد کاری باعث می‌شود که متقاضی مهاجرت نسبت به مسئولیت‌پذیری مشاور امنیت خاطر داشته باشد و از این حیث میزان استرس و اضطراب او کاهش پیدا می‌کند. اگر مشاور به تمام قوانین و مقررات در زمینه تحصیلی، کاری، سرمایه‌گذاری، راه اندازی استارت آپ، تولد فرزند، ازدواج و پناهندگی آگاهی داشته باشد بدون نیاز به آزمون و خطا می‌تواند بهترین راه را ظرف مدت کوتاه و با کمترین هزینه طی کند.

مهاجرت و اقامت یکی از مهم‌ترین تصمیماتی است که هر فردی در طول زندگی خود می‌تواند داشته باشد و قدم برداشتن در یک مسیر اشتباه ممکن است تمام سرمایه و آینده شما را از بین ببرد اما داشتن مشاور امین و دلسوز شما را تا رسیدن به مقصد ایده‌آل همراهی می‌کند.

 جهت کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران متخصص، باتجربه و متعهد ما در تماس باشید تا آینده‌ای درخشان را برای خود و عزیزانتان رقم بزنید.

برای مشاوره رایگان کلیک کنید