لوگو صبا ویزا
هزینه‌های زندگی در تورنتو کانادا

کشوری مدرن به نام کانادا

اگر تمایل دارید اطلاعات بیشتری در زمینه کشور کانادا و جزئیات آن به دست بیاورید، می‌توانید با موسسه مهاجرتی صبا ویزا تماس بگیرید و به کمک مشاوران باتجربه و حرفه‌ای این موسسه، به پاسخ تمام سوالاتتان دست بیابید.
مشاوره رایگان

کشور کانادا یکی از مدرن‌ترین و زیباترین کشورهای جهان است. مجموعه‌ای از عناصر از مناظر طبیعی بسیار زیبا و سیستم آموزشی قدرتمند گرفته تا اقتصاد رو به رشد و سیاست‌های بی‌طرفانه‌، کانادا را به یکی از بهترین گزینه‌‌های زندگی در جهان تبدیل کرده است. در این مقاله قصد داریم این کشور را به طور کامل مورد بررسی قرار داده تا بتوانید دید کامل و بهتری از آن بدست آورید.

آشنایی کلی با کانادا

کشور کانادا بزرگترین کشور قاره‌ی آمریکا و دومین کشور بزرگ جهان است که در شمال این قاره واقع شده است. پایتخت آن، شهر اوتاوا است و مجموعاً از ده استان تشکیل شده است که اسامی آنها در ادامه آمده است. به دلیل نزدیکی زیاد کشور کانادا به قطب شمال، بسیاری از قسمت‌های آن خالی از سکنه هستند. اما تمرکز مردم در مناطق خوش‌ آب و هوای جنوبی آن بسیار بالا است.

این کشور با آمریکا مرز مشترک دارد و در نتیجه با هم روابط اقتصادی زیادی دارند به طوری که هیچ دو کشوری، حجم معاملات آنها را ندارند. کشور کانادا کشوری با تمدن قدیمی، فرهنگی غنی و امکانات و رفاه اجتماعی بسیار بالا است که آن را به یکی از بهترین کشورهای جهان تبدیل کرده است.

میزان جرم و جنایت و نرخ بیکاری در این کشور بسیار پایین است و تناسب هزینه‌های زندگی با درآمدِ شهروندان، شرایط بسیار ایده‌آلی برای آنها ایجاد کرده است. در آخرین آمار منتشر شده، جمعیت این کشور در حدود 37 میلیون نفر تخمین زده شده است. واحد پول آن دلار کانادا است و زبان رسمی آن، دو زبان فرانسوی و انگلیسی هستند. اقتصاد این کشور نیز بسیار پیشرفته است و جزو ده اقتصاد برتر جهان محسوب می‌شود. منابع طبیعی زیادی در این کشور وجود دارد که از جمله‌ی آن می‌توان به نفت، گاز، طلا، زغال سنگ، مس، سنگ آهن، نیکل، پتاس، اورانیوم و روی به همراه چوب و آب اشاره کرد.

استان‌های کشور کانادا

اسامی ده استان کانادا به شرح زیر است:

آلبرتا: مرکز این استان، شهر ادمنتون و مهم‌ترین شهر آن، کلگری است. مساحت آلبرتا حدودا ۶۶۱٫۸۴۸ کیلومتر مربع و در حدود 7 درصد از مساحت کل کاناداست.

انتاریو: بزرگترین و فعالترین استان کانادا از نظر اقتصادی است که مرکز آن تورنتو است و پایتخت کانادا نیز در این استان قرار دارد. مساحت آن ۱٬۰۷۶٬۳۹۵ کیلومتر مربع و ده درصد از مساحت کل کشور است.

بریتیش کلمبیا: این استان غربی‌ترین استان در کشور کانادا است و معروفترین مناظر طبیعی این کشور در آن قرار دارد. مرکز این استان شهر ویکتوریا است که در جزیره‌ی ونکوور قرار دارد.

پرینس ادوارد آیلند: این استان کانادا متشکل از چندین جزیره است که نسبت به سایر استان‌های آن مساحت و جمعیت کمی دارد و مرکز آن شارلوت تاون است.

ساسکچوان: این استان آفتابی‌ترین استان کانادا ست و مرکز آن شهر رجینا و بزرگترین شهر آن ساسکاتون است. یکی از قوی‌ترین برنامه‌‌های مهاجرتی کشور کانادا به همین استان تعلق دارند.

کبک: یکی از استان‌های فرانسوی زبان کانادا با مرکز کبک است. بزرگترین شهر این استان مونترال است و جمعیت بسیار زیادی در این استان زندگی می‌کنند.

منیتوبا: یکی دیگر از سرسبزترین استان‌های کانادا است که مرکز آن شهر وینیپگ و بزرگترین شهر آن، شهر براندون است. شغل ساکنین این استان ماهیگیری و کشاورزی است.

نوا اسکوشیا: مرکز این استان شهر هالیفاکس و یکی از چهار استان آتلانتیک کاناداست. استان نوا اسکوشیا یکی از بندرهای اصلی دریایی کانادا و محل دسترسی به اقیانوس اطلس است.

نیوبرانزوئیک: این استان هم یکی از چهار استان آتلانتیک کاناداست و تا 85 درصد از مناطق جنگلی پوشیده شده است. مرکز آن شهر فردریکتون و بزرگترین شهر آن سنت جان است.

نیوفاندلند و لابرادور: این استان، در شمال کشور کانادا است و مرکز آن شهر انسینت جانز است و صنعت اصلی آن ماهیگیری است.

کشوری مدرن به نام کانادا

قلمرو‌های کانادا

علاوه بر این ده استان‌، کشور کانادا سه قلمرو نیز دارد. تفاوت استان و قلمرو در آن است که استان‌ها قدرت و اختیارات خود را از قانون اساسی این کشور دریافت می‌کنند، اما قلمروها، زیر نظر پارلمان کانادا اداره می‌شوند. به طور کلی کشور کانادا سه قلمرو دارد:

  • قلمروهای شمال غرب (NWT): این قلمرو پرجمعیت‌ترین قلمرو کانادا است و مرکز آن شهر یلونایف است. مساحت آن حدود ۱٬۳۵۰٬۰۰۰ کیلومتر مربع است و شمال غربی این کشور را تحت پوشش خود قرار داده است.
  • قلمروی نوناووت: بزرگترین و جدیدترین قلمروی کشور کانادا که مرکز آن شهر ایکالویت است و در بخش‌های شمالی این کشور قرار دارد.
  • قلمروی یوکان: کوچکترین و کم جمعیت‌ترین قلمرو در کانادا است که در غرب این کشور واقع شده و مرکز آن وایت هورس است.

جغرافیا

کشور کانادا یک کشور بسیار پهناور در شمال قاره‌ی آمریکا است و تنها همسایه‌ی آن کشور آمریکا است که در جنوب آن قرار دارد. مرز این دو کشور، طولانی‌ترین مرز بین کشوری در جهان است و در باقی قسمت‌ها توسط آب احاطه شده و از شرق به اقیانوس اطلس، از غرب به اقیانوس آرام و از شمال به اقیانوس منجمد شمالی می‌رسد. مساحت این کشور ۹٬۹۸۴٬۰۰۰ کیلومتر مربع است که آن را در جایگاه سوم بزرگترین کشورهای جهان قرار داده است.

از نظر پوششی منطقه‌ی شمال این کشور یک منطقه‌ی سنگی است که غنی از مواد معدنی و خاک‌های سست است. که دارای رود و دریاچه است. در غرب این کشور رشته کوه‌های راکی مکتزی و سنت الاپاس قرار دارند. البته شرایط در جنوب غربی، کمی متفاوت است و این منطقه آب و هوای بسیار معتدلی دارند. بیشتر بخش‌های کشور کانادا شامل تابستان‌های معتدل و زمستان‌های سرد و طولانی همراه با بارش برف‌های سنگین است.

 پوشش گیاهی این کشور هم شامل جنگل‌های انبوه از چوب سخت و چوب نرم است. به طور کلی کانادا از نظر جغرافیایی به 5 منطقه تقسیم می‌شود:

  1. منطقه آتلانتیک: که شامل استان‌‌های نوآ اسکوشیا، نیوبرانزویک، پرنس ادوارد آیلند و نیوفاندلند و لابرادور است و مهمترین صنعت آن ماهیگیری، کشاورزی، معدن و جنگلداری است.
  2. کانادای مرکزی: این بخش شامل دو استان انتاریو و کبک و پرجمعیت‌ترین منطقه‌ی کانادا است.
  3. منطقه پریری: شامل استان‌های مانیتوبا، ساسکاچوان و آلبرتا است که بهترین بخش کشور کانادا برای کشاورزی است.
  4. سواحل غربی: این بخش شامل استان بریتیش کلمبیا است و صنعت آن حول ماهیگیری و کشاورزی می‌چرخد.
  5. منطقه‌ی شمال: این بخش نیز از سه قلمروی کانادا یعنی نورت وست تریتوریز، یوکان و نوناووت تشکیل شده است. این بخش منابع طبیعی زیادی نظیر نفت و گاز و طلا دارد.

شهرهای مهم کشور کانادا

کشور کانادا، کشور بسیار پهناوری است و شهر‌های زیادی را در خود جای داده است، اما مهمترین این شهرها به شرح زیراند:

  1. شهر اتاوا

اتاوا، مهمترین شهر کانادا و پایتخت این کشور است که از نظر وسعت، چهارمین شهر کانادا محسوب می‌شود. این شهر در استان کبک و در کنار رودخانه‌ای به نان سن لوران قرار دارد و اولین سکونتگاه اروپایی‌ها در این کشور بوده است.

  1. شهر هالیفاکس

این شهر بزرگترین شهر آتلانتیک است که پرترددترین بنادر کشور کانادا در آن قرار دارند. در اصل این شهر حول لنگرگاه هالیفاکس ساخته شده است که دومین لنگرگاه طبیعی بزرگ جهان است. در سال 1917، یک انفجار اتمی عظیم در این شهر رخ داد که بخش‌های بسیار زیادی از آن را ویران کرد.

  1. شهر سنت جان

شهر سنت جان یک شهر دو زبانه و دومین شهر بزرگ در منطقه‌ی آتلانتیک است که بزرگترین شهر استان نیوبرانزویک نیز هست.

  1. شهر کبک

این شهر یکی از بزرگترین و قدیمی‌ترین شهرهای کشور کانادا است که بیشتر به زبان فرانسوی در آن صحبت می‌شود. کبک به واسطه‌ی مناطق طبیعی دیدنی در لیست ده شهر مهم گردشگری در قاره‌ی آمریکای شمالی قرار دارد.

  1. شهر تورنتو

این شهر بزرگترین شهر کانادا و چهارمین شهر پرجمعیت قاره‌ی آمریکای شمالی است.

  1. شهر مونترال

این شهر یک شهر جزیره‌ای و دومین شهر بزرگ کانادا است.

  1. شهر ونکوور

شهر ونکوور یک شهر بندری در کانادا است که تنوع قومی و زبانی در آن از همه‌ی شهرهای کشور کانادا بیشتر است.

  1. شهر رجینا

این شهر که در استان ساسکاچوان قرار دارد مرکز تجاری و فرهنگی این استان است.

سایر شهرهای مهم کانادا عبارتند از: شهر کلگری، شهر ادمونتون، شهر ساسکاتون ، شهر شارلوت تاون، شهر ویکتوریا و شهر وینیپگ.

زبان مردم کشور کانادا

خوشبختانه در حدود ۶۰ درصد از مردم این کشور به زبان انگلیسی صحبت می کنند و این موضوع سبب شده است که تحصیل در کانادا برای ایرانیان یک گزینه بسیار جالب محسوب شود، به میزان ۲۰ درصد از مردم این کشور فرانسوی زبان هستند و اینطور که مشخص است در تعاملات روزمره ارتباط گیری از طریق زبان انگلیسی در بین مردم بیشتر است.واحد پول در کشور کانادا دلار کانادا است و البته مردم این کشور بسیار علاقمند به پول نقد هستند.

جشن های مشهور کشور کانادا

فستیوال های مشهور و شگفت انگیز در کانادا هر ساله هزاران گردشگر را به سمت خود می کشاند. یکی از مشهورترین فستیوال هایی این کشور مربوط به شهر مونترال است که بیش از ۹۰ نوع برنامه را پوشش می دهد. کنسرت های خیابانی و همینطور فضای شهری مدرن و بی نظیر آن شهر موجب محبوبیت بیش از حد در میان مردم ایران و جهان شده است.

یکی از فستیوال های مهم کانادا، فستیوال بین المللی جاز مونترال است که در ۱۰ روز آخر ماه ژوئن برگزار می شود. این جشنواره بسیار وسیع بوده و بخش های مشخصی از آن به عنوان سینمای کمدی شناخته شده است.اگر شما قصد سفر به کشور کانادا را دارید مسابقات رانندگی فرمول یک مونترال را از یاد نخواهید برد. این مسابقه بسیار پرطرفدار است.

 

شهر مدرن کانادا

فستیوال اشیگا از دیگر دیدنی های شگفت انگیز در سفر به کانادا محسوب می شود که بیش از ۱۰۰ هزار نفر از طرفداران موسیقی در این فستیوال جمع می شوند. هنرمندان شهیر جهان را می توانید در فستیوال اشیگا بازدید نمایید.

تاریخ کشور کانادا

کانادا یک کلمه‌ی سرخپوستی به معنای دهکده است که در سال 1535، ساکنان آن که اکنون در کبک زندگی می‌کنند، این نام را برایش انتخاب کردند. قبل از ورود اروپایی‌ها به این کشور، سرخپوستان بومی ساکن آن بودند. آنها در مناطق سرد و قطبی این کشور زندگی می‌کردند. بعد از ورود اروپاییان به این کشور، بومیان از آنها بیماری گرفتند و بسیاری از آنها جانشان را از دست دادند. باقی آنها با اروپایی‌ها روابط اقتصادی و نظامی برقرار کردند و کانادای امروز را شکل دادند.

ورود اروپایی‌ها و تاسیس شهرها

اولین گروه اروپایی‌هایی که به کانادا وارد شدند، وایکینگ‌ها بودند که بین آنها و بومیان جنگ و درگیری‌های زیادی درگرفت و درنهایت آنها این کشور را ترک کردند. با خروج وایکینگ‌ها تا قرن پانزدهم، اتفاق تاریخی خاصی در این کشور رخ نداد. تا بلاخره در این قرن هنری هفتم پادشاه انگلیس، فردی به نام جان کابو را به این کشور فرستاد که اطلاعات زیادی از آن بدست آورد. بعد از او ژاک کارتیه‌ی فرانسوی به کشور کانادا رفت و او اولین کسی بود که اسم کانادا را از بومیان شنید.

در اوایل قرن هفدهم؛ دریانورد فرانسوی دیگری به نام ساموئل دو شامپلن به این کشور آمد و پورت رویال را در منطقه آکادیا یا همان نووا اسکوشیای امروزی تاسیس و شهر کبک را بنا کرد. بعد از آن شهر مونترال توسط فرانسوی‌ها تاسیس و به دیگر مستمره‌ی کانادایی‌ها تبدیل شد.

در سال 1610 شهر هادسون بی توسط انگلیسی‌ها تاسیس شد و سپس شهر جیمز بی تاسیس شد. این تاسیس شهرها ادامه داشت تا در سال 1629، انگلیسی‌ها کبک را اِشغال کردند و جنگ‌های سنگینی بین انگلیسی‌ها و فرانسوی‌ها در گرفت. و در نهایت در سال 1713، انگلیسی‌ها کنترل اوضاع را بدست گرفتند. جنگ‌های این دو کشور تا سال 1763 بر سر سایر مستعمره‌ها ادامه داشت و نهایتاً فرانسوی‌ها طی عهدنامه‌ی پاریس، مستعمره‌های خود را به انگلیس واگذار کردند و تنها شهر کبک برایشان باقی ماند.

انقلاب آمریکا

تا سال 1775 کشور کانادا در راستای رونق و پیشرفت بود، اما در این سال با شروع انقلاب آمریکا، آمریکایی‌ها از فرانسوی‌های این کشور کمک خواستند اما آنها امتناع کردند. درنتیجه ارتش آمریکا هم به این کشور حمله و شهر مونترال را فتح کرد و بعد از آن به قصد اِشغال کبک لشکرکشی کردند که با شکست روبه رو شده و عقب نشینی کردند. در سال‌های بعد، کشف کانادا ادامه داشت و شهرهای بیشتری توسط انگلیسی‌ها کشف شد و کانادا دوباره در راستای رونق قرار گرفت.

تشکیل کشور کانادا

از اواخر قرن نوزده مردمان شهرهای مختلف به دنبال دستیابی به حکومت دموکرات دست به شورش‌های زیادی زدند اما مدام سرکوب می‌شدند. در نهایت در سال 1867 سه مستعمره‌ی بزرگ انگلیس یعنی کانادا، نووا اسکوشیا و نیوبرانزویک به هم پیوسته و کانادا را شکل دادند و یک دولت دموکرات برای خود برگزیدند. در سال‌های بعد، استان‌های دیگر نیز کم کم به این جمعیت پیوستند.

تاثیر جنگ جهانی اول و دوم

در جنگ جهانی اول کشور کانادا حامی انگلیس بود و بیش از 60 هزار کانادایی در این جنگ جان باختند. با این حال بین فرانسوی‌ها و انگلیس‌ها در کانادا شکاف زیادی افتاد و رکود اقتصادی بسیار شدیدی در این کشور ایجاد شد. در جنگ جهانی دوم ارتش کانادا علیه آلمان نازی اعلام جنگ کرد که به وجهه‌ی سیاسی این کشور کمک زیادی کرد.

کانادای معاصر

کانادای امروزی کشوری با حکومت فدرال دموکراتیک است و ملکه تصمیم گیرنده‌ی آن است. این کشور یک نخست وزیر نیز دارد که اختیارات سیاسی اقتصادی دارد. سیاست‌های این کشور بر اساس مهاجرپذیری به جهت تامین نیروی کار مورد نیاز برای چرخیدن چرخ اقتصاد است.

زبان مردم کانادا

کشور کانادا دو زبان رسمی دارد: انگلیسی و فرانسوی. بیشتر مردم این کشور به زبان انگلیسی صحبت می‌کنند ( در حدود 59.7 درصد). با این حال زبان فرانسوی نیز از اهمیت بالایی در آن برخوردار است به طوری که در دولت فدرال از هر دو زبان به یک اندازه استفاده می‌شود. بنابراین این کشور مانند بسیاری از کشورهای دیگر جهان رسماً یک کشور دو زبانه است. بنابراین مردم آن نیز این شانس را دارند که خدمات دولت فدرال را در هر دو زبان دریافت کنند. در زمان بررسی درخواست‌های سیتیزن شیپ برای این کشور نیز تسلط به هر دو زبان در افراد مورد بررسی قرار می‌گیرد.

از نظر درصدی 98 درصد از کانادایی‌ها به یک یا هر دو زبان صحبت می‌کنند که از این میزان 67.5 درصد تنها به زبان انگلیسی، 13.3 درصد از آنها به زبان فرانسوی و 17.8 درصد به هر دو زبان صحبت می‌کنند. فرانسوی زبان‌ها در کشور کانادا بیشتر در شهر کبک ( 85 درصد) مستقر هستند اما در سایر شهرهای کانادا نیز پراکندگی دارند. به طور کلی بخش‌های شمالی نیوبرانزویک، بخش‌های شمالی، شرقی و جنوب غربی انتاریو و بخش‌های جنوبی مانیتوبا فرانسوی زبان هستند.

نیوبرانزویک تنها استان کانادا است که به صورت قانونی و رسمی به هر دو زبان در آن صحبت می‌شود. با این حال استان‌های دیگری مانند مانیتوبا، انتاریو و کبک نیز دو زبانه هستند اما این موضوع در آنها رسمی نیست. در انتاریو، زبان فرانسه تا حدی جایگاه قانونی دارد، اما به طور کامل در مراکز رسمی استفاده نمی‌شود. به جز این دو زبان رسمی، سایر زبان‌ها نیز در کشور کانادا صحبت می‌شوند که بعضی از مهمترین آنها به شرح زیر است: زبان چینی، زبان ایتالیایی، زبان آلمانی و زبان پنجابی.

کشوری مدرن به نام کانادا

سیاست، دولت و قانون

کشور کانادا بر پایه‌ی دموکراسی پارلمانی فدرال و پادشاه مشروطه است. در حال حاضر ملکه‌ی این کشور الیزابت دوم است که همان ملکه‌ی کشور انگلستان است. به طور کلی ساختار حکومتی کانادا شامل این بخش‌ها است:

  • پادشاه و ملکه
  • دولت فدرال
  • نخست وزیر
  • مجلس سنا و مجلس عوام
  • دولت‌های ایالتی
  • فرماندار ( رئیس مملک به صورت تشریفاتی)

دولت‌های کوچک و مستقل از هم، بخش‌های مختلف این کشور را اداره می‌کنند که همگی زیر نظر دولت فدرال قرار دارند. قوانین این کشور باید به امضای ملکه برسند و در غیر این صورت رسمیت نخواهند داشت. پایتخت سیاسی کانادا شهر اتاوا است و مجلس و خانه‌ی فرماندار هر دو در این شهر قرار دارند.

شخص اول کشور کانادا همان ملکه است با این حال از سال 1947 یک فرماندار کل به این سیستم اضافه شد که درصد قابل توجهی از وظایف ملکه را انجام می‌دهد. این فرد توسط خود ملکه انتخاب می‌شود نه رای گیری. در حال حاضر جولی پایت فرماندار این کشور است. مورد بعدی نخست وزیر است که توسط فرماندار انتخاب می‌شود و باید رای اعتماد مجلس عوام را بگیرد. از سال2015، جاستین ترودو نخست وزیر این کشور است. او کابینه‌ی خود را از بین نمایندگان سنا انتخاب می‌کند.

مجلس قانون گذاری کانادا هم شامل ملکه، مجلس سنا و عوام است. مجلس عوام توسط مردم انتخاب می‌شود و در نتیجه مردم عادی می‌توانند از طریق آنها در قانون‌گذاری نقش داشته باشند. تعداد احزاب سیاسی در این کشور نیز به دلیل آزادی سیاسی بسیار زیاد است. اما رقابت اصلی بین دو حزب لیبرال و محافظه کار است.

نظام آموزشی کانادا

کشور کانادا یکی از بهترین سیستم‌های آموزشی در سراسر جهان را دارد. بعضی از بهترین دانشگاه‌‌های جهان در این کشور قرار دارند که سالانه دانشجویان زیادی را به رقابت برای ورود به آنها وادار می‌کند. اما این سیستم قوی از مدارس آغاز شده است و تنها مختص به بخش آموزش عالی نیست. در ادامه این سیستم آموزشی را در دو بخش مدارس کانادا و دانشگاه‌های کانادا بررسی می‌کنیم.

مدارس کانادا

تحصیل در مدارس کشور کانادا از 6 سالگی آغاز می‌شود و به طور کلی یک دوره‌ی 12 ساله است. در سال آخر دوره‌ای مانند پیش دانشگاهی وجود دارد. تحصیل در این مدارس به دو زبان فرانسوی و انگلیسی انجام می‌شود و کلاس‌ها مختلط هستند. مدارس این کشور در دو دوره تقسیم می‌شوند:

  • دوره‌ی دبستان در کشور کانادا که یک دوره‌ی 5 ساله است و برنامه‌های درسی در آن در استان‌های مختلف متفاوت است. بعد از پایان این دوره از دانش آموز امتحان گرفته می‌شود تا ورودش به دبیرستان تایید شود. برای دانش آموزان مستعد امکان تحصیل جهشی در این دوره وجود دارد. در مقابل دانش‌ آموزانی که شرایط تحصیلی خوبی ندارند نیز ممکن است رفوزه شوند و یک سال تحصیلی را دوباره بخوانند.
  • دوره‌ی دبیرستان که در آن دو گروه از دروس، یعنی دروس اختیاری و اجباری تدریس می‌شود. همه‌ی دانش آموزان باید دروس اجباری را بخوانند اما دروس اختیاری به انتخاب خود دانش آموز است و از دروسی انتخاب می‌شود که به رشته‌ی تحصیلی او در دانشگاه کمک کند. تحصیل در دبیرستان به دو دوره تقسیم می‌شود. دوره‌ی جونیور یا پایه که از 12 تا 14 سالگی دانش آموز طول می‌کشد و دوره‌ی سینیور که از 15 تا 18 سالگی است.

به طور کلی سه گروه مدرسه در کشور کانادا وجود دارد:

مدارس دولتی: که تحصیل در آنها برای همه‌ی دانش‌آموزان حتی دانش‌آموزان خارجی رایگان است.

مدارس خصوصی: که تحصیل در آنها مستلزم پرداخت شهریه است که بسته به امکانات دانشگاه می‌تواند متفاوت باشد.

مدارس بین المللی: که بهترین گزینه برای دانش‌آموزان خارجی هستند و مانند دانشگاه دارای خوابگاه هستند.

دانشگاه‌‌های کانادا

دانشگاه‌های کشور کانادا یکی از بزرگترین دانشگاه‌‌های دنیا هستند و هر ساله گروه زیادی از افراد تنها با اهداف تحصیلی به این کشور می‌آیند. این دوره از سه مقطع شامل لیسانس (یک دوره‌ی 3 تا 4 ساله)، فوق لیسانس (یک دوره‌ی 1.5 تا 2 ساله) و دکترا (یک دوره‌ی 2 تا 6 ساله که به رشته‌ی تحصیلی بستگی دارد) تشکیل شده است.

دانشجویان کانادا تنها با اجازه‌ی دانشگاه اجازه‌ی کار دانشجویی در این دوران را دارند. ساعت‌های مجاز بسته به مقطع تحصیلی و رشته‌ی افراد می‌تواند متفاوت باشد. نکته‌ی مهم این است که این ساعت‌ها به نحوی تنظیم شده‌اند که به درس او لطمه نزنند.برای ورود به دانشگاه‌های کشور کانادا نه تنها باید در آزمون‌های مربوطه‌ شرکت کنید (که بسته به نوع دانشگاه می‌تواند متفاوت باشد اما بیشتر آنها نتیجه‌ی آزمون SAT را مدنظر قرار می‌دهند) بلکه باید مدرک معتبر زبان و شرایط سنی آن را نیز رعایت کنند.

بهترین دانشگاه‌‌های کانادا

مجموعه‌ای از بهترین دانشگاه‌های دنیا در این کشور وجود دارد که اسامی ده دانشگاه برتر آن عبارت است از:

  1. دانشگاه تورنتو: اولین دانشگاه کانادا و دانشگاه بیست و پنجم جهان با 62 هزار دانشجو
  2. دانشگاه مک گیل: دومین دانشگاه کانادا و دانشگاه سی‌ام جهان که در شهر مونترال قرار دارد و 12 برنده‌ی جایزه‌ی نوبل را در کارنامه‌ی خود دارد. هم اکنون در حدود 40 هزار دانشجو در آن در حال تحصیل هستند.
  3. دانشگاه بریتیش کلمبیا: سومین دانشگاه کشور کانادا و چهل و پنجمین دانشگاه جهان با بیش از 66 هزار دانشجو است که در همین شهر قرار دارد و یکی از تحقیقاتی‌ترین دانشگاه‌های کانادا است.
  4. دانشگاه مونترال: چهارمین دانشگاه کانادا که در جایگاه 118 جهان قرار دارد و یک دانشگاه دولتی فرانسوی زبان است. در حال حاضر 67 هزار دانشجو در این دانشگاه در حال تحصیل هستند.
  5. دانشگاه آلبرتا: این دانشگاه دانشگاه پنجم و 119 در جهان است که دقیقاً یک پله از دانشگاه مونترال عقب‌تر است و در حال حاضر بیش از 40 هزار دانشجو در آن در حال تحصیل هستند.
  6. دانشگاه مک مستر: دانشگاه ششم کانادا و 144 جهان که در شهر همیلتون قرار دارد و بیشتر به خاطر دانشگاه پزشکی خود معروف است.
  7. دانشگاه واترلو: دانشگاه هفتم کانادا و 166 جهان که عضو گروه تحقیقاتی معتبر U15 است.
  8. دانشگاه وسترن: دانشگاه وسترن در شهر انتاریو قرار دارد که هشتمین دانشگاه کشور کانادا است و در جایگاه 203 جهان نیز قرار دارد. در حال حاضر در حدود 38 هزار دانشجو در این شهر مشغول به تحصیل هستند.
  9. دانشگاه کوئینز: نهمین دانشگاه کانادا که در جایگاه 224 جهان قرار دارد که در حال حاضر بیش از 24 هزار دانشجو در آن در حال تحصیل هستند.
  10. دانشگاه کلگری: دهمین دانشگاه کانادا که در جایگاه 246 جهان قرار دارد.

جاهای دیدنی کانادا

کشور کانادا نه تنها از نظر مناظر طبیعی بسیار زیبا در تمام جهان معروف است، بلکه برخی آثار تاریخی و سازه‌ای زیبا نیز در این کشور وجود دارد. مهمترین اماکن دیدنی کانادا به شرح زیراند:

پارک ملی فوندی: این پارک که به خلیج فوندی نزدیک است، یکی از زیباترین بخش‌های کانادا است. از نکات شگفت انگیز آن این است که بالاترین قدرت جذر و مدی در جهان را دارد. این منطقه شامل 25 آبشار بزرگ و کوچک و یک مسیر پیاده روی بسیار زیبا است.

پارک ملی گروس مورن: این پارک که در فهرست آثار یونسکو نیز به ثبت رسیده است یکی از فوق‌العاده‌ترین مناطق طبیعی جهان است و در اثر حرکت یخچال‌های طبیعی و جابه‌جایی قاره‌ها شکل گرفته است.

مسیر کابوت: این مسیر یک جاده‌ی ماشین رو در دل طبیعت بکر کشور کانادا است که در حدود 300 کیلومتر است و در نقطه به نقطه‌ی آن مناطق بسیار زیبای طبیعی قرار دارد.

پارک ایالتی سواحل آرگیل: این پارک نیز یک ساحل با شن‌های قرمز است که منطقه‌ی بسیار زیبایی برای گردشگری در فصل تابستان است.

برج سی.‌ان: یا برج ملی کانادا یکی از بناهای بسیار مهم  و دومین برج بزرگ جهان است که در این کشور قرار دارد و در واقع یکی از سمبل‌‌های کشور کانادا است.

آبشار نیاگارا: معروفترین جاذبه‌ی طبیعی کانادا، آبشار نیاگارا است. که خود از سه آبشار تشکیل شده است. و در نزدیکی شهر تورنتو قرار دارد. این آبشار بزرگترین آبشار جهان است.

ساختمان پارلمان کانادا: یک ساختمان بسیار قدیمی و بلند در شهر اتاوا است که یکی از اصلی‌ترین آثار باستانی این کشور محسوب می‌شود.

کانال Rideau Canal: این کانال یک کانادا آبی 200 کیلومتری است که در خلال جنگ با آمریکا ایجاد شد و از مونترال تا دریاچه‌ی انتاریو ادامه دارد.

آب و هوای کانادا

به طور کلی آب و هوای کشور کانادا را می‌توان در چهار دسته تقسیم کرد:

  1. معتدل و مرطوب که بیشتر در بخش جنوب غربی این کشور و بویژه در ایالت بریتیش کلمبیا حاکم است.
  2. سرد و مرطوب با تابستا‌ن‌های خنک که بیشتر در جنوب مرکزی و جنوب شرقی این کشور وجود دارد.
  3. سرد و خشک قطبی که مخصوص عرض‌های ۵۵ تا ۶۵ شمالی است و استان‌‌های شمالی این کشور را در برمی‌گیرد.
  4. یخبندان قطبی که از عرض ۶۵ به بالا حاکم است و نزدیکترین استان‌ها به قطب شمال را در برمی‌گیرد.

بیشتر افراد، کشور کانادا را یک کشور با طبیعت سرد و قطبی می‌دانند که احتمالاً به دلیل فیلم‌های مختلفی است که بیشتر این مناطق کانادا را تحت پوشش قرار داده‌اند. حال آنکه این آب و هوا تنها در بخش‌های شمالی کشور حاکم است و استان‌های جنوبی‌تر، آب و هوای معتدل‌تری دارند. این کشور به حدی پهناور است که نمی‌توان یک آب و هوای خاص را برای آن درنظر گرفت. آب و هوای شمالی این کشور به دلیل نزدیکی به قطب بسیار سرد و برفی است و حتی به زیر صفر می‌رسد اما هرچقدر به سمت جنوب حرکت می‌کنیم آب و هوای آن معتدل‌تر می‌شود.

https://sabavisa.com/landing/آداب و رسوم مردم کانادا

کشور کانادا یکی از مودبترین و خوش‌برخوردترین مردمان دنیا را دارد که آن را به یکی از بهترین کشورهای جهان برای مهاجرت تبدیل می‌کند. مردم این کشور به خوش رویی در سراسر جهان معروف‌اند. دین اصلی این کشور مسیحیت است با این حال به دلیل آزادی دینی، انواعی از ادیان دیگر نیز در آن وجود دارد. این کشور یک کشور غربی متمدن است و مردم آن از سطح فرهنگ بسیار بالایی برخوردارند و زندگی اجتماعی در آن از استانداردهای بالایی برخوردار است.

برخلاف بسیاری از کشورهای غربی مردم کشور کانادا به شدت صمیمی و گرم هستند و به راحتی در مورد زندگی خصوصی و عواطف خود صحبت می‌کنند. بیشتر جشن‌های این کشور جشن‌های مذهبی مانند کریسمس و شکرگزاری و جشن‌های سیاسی هستند. به قوانین مربوط به حقوق برابر در این کشور اهمیت زیادی داده می‌شود و شما می‌توانید از هر جنسیتی، گرایشات سیاسی و دینی و حتی جنسی در این کشور زندگی بسیار صلح‌آمیزی داشته باشید و تا زمانی که به قوانین این کشور احترام بگذارید، کسی معترض شما نخواهد شد.

موسسه مهاجرتی صبا ویزا و مهاجرتی ایمن به کانادا

اگر قصد مهاجرت به کشور کانادا و هر کشور دیگری را دارید، ما در موسسه‌ی مهاجرتی صبا ویزا می‌توانیم یک مهاجرت ایمن و سریع را برایتان تضمین کنیم. کارشناسان باتجربه‌ی ما در کنار شما هستند و از همان ابتدا انواع ویزا برای کشور مربوطه را به شما توضیح می‌دهند تا بتوانید تصمیم بگیرید که کدام روش برای مهاجرت شما مناسب‌تر است. بعد از آن نوبت به اخذ ویزا می‌رسد.

برای این کار شما به مدارک خاصی نیاز دارید و باید مراحلی را طی کنید که ما آنها را به طور کامل به شما توضیح می‌دهیم و کاری می‌کنیم که بتوانید ویزای مدنظر را در سریعترین زمان ممکن بدست آورید. قبل از اینکه برای مهاجرت تصمیم گیری کنید حتماً با مشاورین ما تماس بگیرید.

برای امتیاز دهی به این پست کلیک کنید
[امتیاز: 2 میانگین: 5]

نظر خود را با ما در میان بزارید

لغو پاسخ

  1. AMin
    3 تیر 1400
    پاسخ

    دمت گرم خداوکیل کاملا اطلاعاتم برای مهاجرت زباد شد

برای مشاوره رایگان کلیک کنید