برای دریافت ویزای کشورهای خارجی خصوصاً کشورهای حوزه شینگن باید با شرایط اخذ ویزا به روشهای مختلف آشنا باشیم تا بتوانیم با توجه به شرایط و بودجه خود بهترین روش را انتخاب کنیم. ما در این مقاله به صورت اختصاصی به معرفی روشهای دریافت ویزای دانمارک میپردازیم و امیدواریم پس از مطالعه بتوانید بهترین روش مهاجرتی را انتخاب کنید. همانطور که در ادامه خواهید دید ویزای دانمارک به دو دسته تقسیم میشود که هر دسته دارای شرایط، قوانین و مدت اقامت متفاوتی است و ممکن است همه روشها به دریافت اقامت دائم و پاسپورت این کشور ختم نشود.
انواع ویزای دانمارک
ویزای دانمارک با توجه به هدف شما از سفر میتواند شرایط، زمان اقامت و قوانین کاملاً متفاوتی داشته باشد. به طور کلی ویزای دانمارک به دو دسته بلند مدت و کوتاه مدت تقسیم میشود که در ادامه به هر کدام اشاره میکنیم.
-
ویزای بلند مدت دانمارک:
ویزای کار، ویزای تحصیلی، ویزای ازدواج و ویزای سرمایه گذاری دانمارک
-
ویزای کوتاه مدت دانمارک:
دیدن خانواده، گردشگری، کسب و کار، ماموریت کاری و دیدار دوستان
لازم به ذکر است که تمامی متقاضیان خارجی به غیر از اتباع کشورهای حوزه شینگن باید برای سفر به دانمارک، ویزا دریافت کنند. اتباع حوزه شینگن برای سفر به مدت 90 روز در طول 6 ماه نیازی به دریافت ویزا ندارند. سایر متقاضیان نیز باید درخواست دریافت ویزای خود را حداکثر 90 روز قبل از تاریخ سفر ارائه دهند. در غیر این صورت درخواست آنها پذیرفته نخواهد شد.
ویزای شینگن در 4 تیپ ویزای زیر خلاصه میشود:
-
ویزای تیپ A:
ویزای تیپ A تنها به متقاضیانی اعطا میشود که در مسیر سفرشان به کشوری دیگر قصد چند ساعت توقف در فرودگاه دانمارک را دارند و پس از آن با هواپیمایی دیگر به سفر خود ادامه میدهند. فقط توجه کنید که با داشتن این ویزا تنها میتوانید در محدوده فرودگاه دانمارک بوده و نباید از این محدوده خارج شوید. به عبارت دیگر هدف از این ویزا تنها تعویض پرواز در خاک دانمارک است.
-
ویزای تیپ B
: متقاضی با داشتن ویزای تیپ B مانند ویزای تیپ A تنها اجازه دارد به منظور تعویض پرواز به سمت مقصد نهایی خود، در فرودگاه دانمارک توقف داشته باشد. اما در ویزای تیپ B متقاضی میتواند به مدت حداکثر 5 روز اجازه دارد از فرودگاه دانمارک خارج شود و یا به مدت حداکثر 5 روز فرصت دارد تا پرواز خود به سمت مقصد را تعویض کند.
-
ویزای تیپ C:
ویزای تیپ C یک ویزای گردشگری یا توریستی است که متقاضی میتواند به مدت 30 روز در کشور دانمارک حضور داشته باشد. اگر برای اولین بار اقدام به دریافت ویزای دانمارک کنید به شما ویزای یکبار ورود با مدت اعتبار 90 روز اعطا میشود که در این مدت 90 روز اجازه دارید 30 روز را در دانمارک اقامت داشته باشید. اگر برای بار دوم اقدام به دریافت ویزای تیپ C کنید میتوانید ویزا با اعتبار 6 ماهه و برای بار سوم نیز ویزا با مدت اعتبار 1 ساله دریافت کنید، برای بار چهارم نیز میتوانید ویزای مولتی دریافت کنید.
-
ویزای تیپ D:
ویزای تیپ D نیز به عبارتی همان ویزای بلند مدت است که برای کار، تحصیل، ازدواج و سرمایهگذاری اعطا شده و میتواند به اخذ اقامت دائم ختم شود.
نحوه اخذ ویزای بلند مدت دانمارک
در ادامه به معرفی انواع روشهای اخذ ویزای بلند مدت دانمارک و شرایط آن میپردازیم:
ویزای کاری دانمارک
برای اخذ ویزای کاری دانمارک باید ابتدا دعوتنامه کاری یا پیشنهاد کاری از یک کارفرمای دانمارکی دریافت کنید. این روش ممکن است کمی زمانبر باشد چرا که بر طبق قوانین اتحادیه اروپا، کارفرمای دانمارکی ابتدا باید درخواست استخدام شرکت خود را به مدت 3 ماه در دانمارک و سپس به مدت 3 ماه دیگر در کشورهای حوزه اتحادیه اروپا آگهی کند. اگر در طی این مدت هیچ فردی تخصص یا توانایی تصدی آن شغل را نداشت، کارفرما میتواند برای شما دعوتنامه یا پیشنهاد کاری ارسال کند.
بنابراین اگر تخصص یا مهارت و دانش خاصی دارید که کمتر فردی از آن برخوردار است، به راحتی میتوانید پیشنهاد کاری دریافت کنید. ویزای کاری دانمارک دارای چندین حالت است که در هر کدام از آنها مدت اعتبار ویزا متفاوت خواهد بود:
ویزای کاری کوتاه مدت 3 ماهه:
این ویزا دارای اعتبار یک ساله است اما تنها میتوانید به مدت 3 ماه مستمر از آن استفاده کنید، بنابراین تنها یکبار اجازه ورود به خاک دانمارک را دارید.
ویزای کاری بلند مدت 4 ساله:
این ویزا به متقاضیانی تعلق میگیرد که مدت اعتبار قرارداد کاری آنها بیشتر از 3 ماه و کمتر از 4 سال است. بنابراین ویزای کاری تنها برای مدت قرارداد شما دارای اعتبار بوده و پس این این مدت باید برای تمدید قرارداد کاری و سپس تمدید ویزا و اجازه اقامت اقدام کنید.
ویزای کاری بلند مدت بیشتر از 4 سال:
اگر مدت زمان قرارداد کاری شما بیشتر از 4 سال باشد، میتوانید این ویزا را دریافت کنید. پس از 4 سال نیز میتوانید با تمدید قرارداد کاری نسبت به تمدید ویزا و اجازه اقامت خود اقدام کنید.
مدارک لازم برای دریافت ویزای کار دانمارک به شرح زیر است:
- پاسپورت با حداقل 3 ماه اعتبار
- 2 قطعه عکس پاسپورتی جدید
- ارائه دعوتنامه کاری یا پیشنهاد کاری از جانب کارفرمای دانمارکی
- رزومه کاری مرتبط با شغل پذیرش شده و تخصص متقاضی
- انگیزه نامه سفر
- بیمه مسافرتی
- فرم تکمیل شده درخواست ویزای کاری دانمارک
- ارائه مدارک تمکن مالی شامل پرینت حساب بانکی
- مدارک تحصیلی مرتبط با زمینه کاری انتخابی
- ارائه مدارک محل اقامت در دانمارک شامل رسید رزرو هتل یا اجارهنامه خانه
ویزای تحصیلی دانمارک
دانشگاههای دانمارک در سطح جهانی از اعتبار بالایی برخوردار هستند و امکانات آموزشی مدرن آن باعث شده تا متقاضیان بسیاری این کشور را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند. برای دریافت ویزای تحصیلی دانمارک باید ابتدا پذیرش تحصیلی از یکی از دانشگاههای این کشور دریافت کنید. پس از دریافت پذیرش تحصیلی با در دست داشتن مدارک زیر میتواند برای اخذ ویزای تحصیلی دانمارک اقدام کنید.
- گواهی پذیرش تحصیلی
- آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات و ترجمه رسمی
- مدرک زبان انگلیسی
- پاسپورت با حداقل 18 ماه اعتبار
- فرم تکمیل شده درخواست ویزای تحصیلی
- عکس پاسپورتی جدید
- مدراک اثبات تمکن مالی شامل پرینت حساب بانکی
- رسید پرداخت هزینه اخذ ویزا
- انگیزهنامه
- انجام آزمایشات بیومتریک
ویزای سرمایه گذاری دانمارک
به دلیل عدم فساد اداری، اقتصاد پویا با رشد مثبت، استانداردهای بالای زندگی، نرخ تورم و نرخ بیکاری پایین، کشور دانمارک بستر بسیار مناسبی برای سرمایه گذاری خارجی است. سرمایهگذاری در این کشور میتواند در حوزههای زیر انجام شود:
- املاک و مستغلات
- ثبت شرکت و کارآفرینی
- ماشین آلات
- کشتی سازی
- صنایع غذایی
- بهداشت و درمان
- علوم زیستی
- تکنولوژی، تحقیق و فناوری
با حداقل 100 هزار یورو میتوانید در دانمارک سرمایه گذاری کرده و ویزا دریافت کنید. لازم به ذکر است که متقاضی پس از 5 سال میتواند نسبت به اخذ اقامت دائم دانمارک اقدام کرده و پس از 9 سال نیز تابعیت و پاسپورت دانمارکی دریافت کند.
ویزای ازدواج دانمارک
یکی از بهترین و سادهترین راههای مهاجرت به دانمارک دریافت ویزای ازدواج این کشور است. اما برای دریافت این ویزا باید مدارک و شواهدی ارائه دهید که یکی از مهمترین این مدارک این است که همسر متقاضی باید ثابت کند توانایی مالی کافی برای پرداخت هزینههای زندگی مشترک را دارد. از طرفی، همسر متقاضی باید ثابت کند که شهروند یا سیتی زن کشور دانمارک است. اما اگر همسر شما شهروند دانمارک نباشد باید ثابت کنید که در چند سال گذشته با هم در ارتباط بودهاید.
برای دریافت ویزای ازدواج دانمارک ابتدا باید درخواست خود را به سفارت این کشور ارائه کنید. لازم به ذکر است که دریافت ویزای ازدواج دانمارک مطمئناً به اخذ اقامت دائم و تابعیت این کشور ختم خواهد شد. برای ارائه درخواست و دریافت ویزا باید مدارکی ارائه دهید که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.
مدارک لازم برای اخذ ویزای ازدواج دانمارک:
- مدارک هویتی مانند شناسنامه و پاسپورت معتبر
- گواهی طلاق در صورت وجود
- گواهی فوت در صورت فوت همسر قبلی متقاضی
- سن بیشتر از 24 سال برای زوجین
- فرم تکمیل شده درخواست ویزای ازدواج
- مدارک اثبات تمکن مالی برای پرداخت هزینههای زندگی مشترک در دانمارک
اگر متقاضی دریافت ویزای دانمارک یا همسرش یکی از شرایط زیر را داشته باشند اجازه دریافت ویزای ازدواج دانمارک را ندارند:
- سوءپیشینه کیفری بیش از 18 ماه حبس یا بازداشت
- متهم به ارتکاب جرم علیه امنیت با بیش از 60 روز حبس
- داشتن بدهی معوق دولتی بدون مجوز
- فعال سیاسی با دریافت کمک در کمتر از 3 سال گذشته
- عدم قبولی در امتحانات زبان دانمارکی
سخن پایانی
ما در این مقاله به معرفی انواع روشهای کوتاه مدت و بلند مدت دریافت ویزای دانمارک پرداختیم. همانطور که مطالعه کردید همه روشهای مهاجرتی دانمارک به اخذ اقامت دائم منجر نمیشود بنابراین اگر قصد شما از مهاجرت، اقامت دائم و سپس اخذ پاسپورت این کشور است باید روشهای دریافت ویزای بلند مدت دانمارک را انتخاب کنید. با استفاده از این اطلاعات و با در نظر گرفتن هدفتان برای ورود به خاک دانمارک به راحتی میتوانید یکی از روشهای مهاجرتی را انتخاب کرده و برای دریافت ویزای دانمارک اقدام کنید. شما از بین روشهای دریافت ویزا که به آنها اشاره شد کدامیک را انتخاب میکنید؟
نظر خود را با ما در میان بزارید