لوگو صبا ویزا
اقامت ازدواج هلند

اقامت ازدواج هلند

اگر تمایل دارید اطلاعات بیشتری در زمینه شرایط و مراحل دریافت ویزای هلند برای ایرانیان و جزئیات آن به دست بیاورید، می‌توانید با موسسه مهاجرتی صبا ویزا تماس بگیرید و به کمک مشاوران باتجربه و حرفه‌ای این موسسه، به پاسخ تمام سوالاتتان دست بیابید. مشاوره رایگان

با توجه به مزایای متعدد زندگی در کشور هلند از جمله: زندگی در کشوری با سطح رفاهی بالا، اقتصادی پایدار و غیره، در سال های اخیر تقاضا برای مهاجرت به این کشور بیش از پیش مورد توجه متقاضیان قرار گرفته است. یکی از انواع روش های مهاجرت، ازدواج است که در این مقاله مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

  1. ازدواج در حالتی که یکی از طرفین خارجی باشد

برای انجام ازدواج در این حالت، نیازی به داشتن مجوز اقامت در هلند و یا اینکه شهروند هلند باشید نیست. با این وجود، باید اجازه اقامت قانونی در کشور هلند را داشته باشید. در این حالت، اقامت قانونی می تواند از طریق ویزای توریستی یا ویزای معتبر برای اقامت فراهم گردد.

علاوه بر این، پارتنر خارجی نیاز به ارائه اظهار نامه شخصی (Personal Declaration) خواهد داشت. معمولاً این کار در شهرداری محل اقامت شخص در کشور هلند انجام می شود. قبل از اینکه بخواهید در هلند برای ازدواج اقدام نمائید، می بایست گواهینامه مربوط به ازدواج را که نشان دهنده صلاحیت شما برای ازدواج در کشور هلند است را دریافت نمایید. به این نکته توجه داشته باشید که فرایند صدور و اخذ این گاهینامه، مدت زمانی به طول خواهد انجامید.

  1. ازدواج در حالتی که طرفین هر دو خارجی باشند

برای انجام ازدواج در این حالت، می بایست مجوز اقامت قانونی در هلند داشته باشید. در این حالت، اقامت قانونی می تواند از طریق ویزای توریستی، اجازه اقامت یا ویزای معتبر برای اقامت فراهم گردد. علاوه بر این، در دو طرف خارجی می بایست اظهار نامه شخصی (Personal Declaration) ارائه نمایند. در این حالت نیز، طرفیت می بایست گواهینامه ازدواج ارائه نمایند.
به این نکته توجه داشته باشید که فرایند صدور و اخذ این گاهینامه، مدت زمانی به طول خواهد انجامید. پس از دریافت این گواهینامه، باید به دفاتر ازدواج ارائه گردد.

 

 

 

marriage

  1. ازدواج در حالتی که طرفین ساکن کشور هلند باشند

چنانچه طرفین ازدواج هر دو ساکن کشور هلند باشند و یکی از آن ها شهروند هلند و دیگری خارجی باشد، پارتنر خارجی می بایست اظهار نامه شخصی (Personal Declaration) ارائه نماید. علاوه بر این، طرف خارجی می بایست دارای اجازه اقامت معتبر در کشور هلند باشد. در این حالت نیز، طرفیت می بایست گواهینامه ازدواج ارائه نمایند. به این نکته توجه داشته باشید که فرایند صدور و اخذ این گاهینامه، مدت زمانی به طول خواهد انجامید. پس از دریافت این گواهینامه، باید به دفاتر ازدواج ارائه گردد.

شرایط ازدواج در کشور هلند

  1. طرفین ازدواج باید حداقل 21 سال سن داشته باشند.

  2. طرفین ازدواج می بایست با خواست قلبی و با اختیار خود ازدواج نمایند.

  3. طرفین ازدواج قصد دارند با یکدیگر در کشور هلند زندگی کنند.

  4. هر دو طرف متقاضی ازدواج نباید در زمان اقدام، ازدواج کرده باشند. طرفین می بایست مدارکی که نشان دهنده مجرد بودن آن ها است ارائه نمایند.

  5. متقاضیان ازدواج، آزمون Civic Integration را با موفقیت گذرانده و یا اینکه از انجام آن معاف هستند. مواردی که متقاضی به واسطه آن ها از انجام این آزمون معاف می شود، عبارتند از:

  • سن متقاضی کمتر از 18 سال است.
  • متقاضی اجازه اقامت معتبر دارد.
  • متقاضی برای حداقل 8 سال در طول دوره تحصیل اجباری (مدرسه) در کشور هلند زندگی کرده است.
  • متقاضی سابقه سکونت طولانی مدت در سایر کشورهای اروپائی را دارد.6.شخص متقاضی ازدواج نباید ممنوعیت ورود به کشور هلند داشته باشد.
    6.یکی از طرفین ازدواج، شهروند کشور هلند بوده و یا اجازه اقامت معتبر در این کشور را دارد.
    7.پارتنری که در کشور هلند اقامت دارد، می بایست درآمد مشخص و کافی برای ساپورت مالی همسر خود را داشته باشد.
    8.پارتنری که در کشور هلند اقامت دارد، می بایست اذعان کند که اسپانسر همسر خود خواهد بود.
    9.فرم درخواست می بایست دریافت و تکمیل شود.

فرایند اقدام برای اخذ اقامت از طریق ازدواج در هلند

مرحله اول:

ارسال درخواست
متقاضی از 2 طریق می تواند برای درخواست اقدام نماید:
حالت اول: پارتنر متقاضی درخواست او را در کشور هلند به اداره مهاجرت ارسال کند
در این حالت، طرفی که در کشور هلند زندگی می کند، فرم درخواست را دریافت، تکمیل و به همراه مدارک مورد نیاز از طریق پست به اراده مهاجرت کشور هلند (IND) ارسال می کند. پس از دریافت درخواست، اداره مهاجرت نامه ای ارسال کرده که در آن نحوه پرداخت هزینه مشخص شده است.

حالت دوم:

متقاضی از طریق سفارت هلند در کشور خود اقدام نماید

در این حالت، متقاضی درخواست خود را از طریق سفارت هلند در کشور خود ارسال می کند. سفارت، درخواست شخص را به اراده مهاجرت کشور هلند (IND) ارسال می کند. پس از دریافت درخواست، اداره مهاجرت نامه ای ارسال کرده که در آن نحوه پرداخت هزینه مشخص شده است.

مرحله سوم:

دریافت رسید و چک کردن وضعیت درخواست

زمانی که درخواست متقاضی توسط اراده مهاجرت کشور هلند دریافت شود، تائیدیه ای برای پارتنر شخص که در هلند زندگی می کند ارسال می شود. در این نامه، اطلاعاتی نظیر تاریخ دریافت درهواست توسط اداره مهاجرت و مدت زمان بررسی درخواست ذکر می شود. چنانچه نقص مدرک وجود داشته باشد، اداره مهاجرت از طریق نامه ای این موضوع را به اطلاع متقاضی مش رساند. متقاضی می بایست کلیه مدارک مورد نیاز را در زمان مقرر ارسال کند.

مرحله چهارم:

تصمیم گیری در رابطه با درخواست

به طور کلی، فرایند بررسی درخواست ها توسط اداره مهاجرت 90 روز به طول می انجامد. اداره مهاجرت بررسی می کند که آیا متقاضی و پارتنر او کلیه شرایط لازم برای دریافت اجازه اقامت کشور هلند را دارند یا خیر. چنانچه متقاضی یا پارتنر او قادر به احراز شرایط مورد نیاز را نباشند، درخواست آن ها مبنی بر دریافت اجازه اقامت رد شده و از طریق نامه ای رسمی به اطلاع آن ها خواهد رسید. البته حق اعتراض محفوظ است. در صورتیکه متقاضی یا پارتنر او شرایط مورد نیاز را احراز نمایند، اجازه اقامت (mvv) برای آن ها صادر خواهد شد.

مرحله پنجم:

دریافت اجازه اقامت (mvv)

متقاضی اجازه اقامت را از طریق سفارت هلند در کشور خود، دریافت خواهد کرد. پس از دریافت اجازه اقامت، شخص می بایست ظرف مدت 3 ماه وارد کشور هلند شود. برای دریافت اجازه اقامت می بایست درخواست قرار ملاقات با سفارت ارسال شود. علاوه بر این، پاسپورت شخص می بایست برای حداقل 6 ماه پس از تاریخ دریافت اجازه اقامت اعتبار داشته باشد. شخصی که اجازه اقامت کشور هلند را داشته باشد، می تواند بدون هیچ محدودیتی به سایر کشورهای عضو شنگن مسافرت کند.

مرحله ششم:

سفر به هلند

زمانیکه شخص اجازه اقامت را دریافت کند، می تواند به کشور هلند سفر کند. همانگونه که در پاراگراف قبلی نیز اشاره شد، شخص می بایست ظرف مدت 3 ماه وارد کشور هلند شود. اجازه اقامت به صورت برچسبی بر روی پاسپورت ارائه می شود که 2 تاریخ در آن وجود دارد:

  1. تاریخ موثر: که از این تاریخ اجازه اقامت اعتبار دارد.
  2. تاریخ انقضا: که پس از این تاریخ، اجازه اقامت دیگر اعتبار ندارد.

نظر خود را با ما در میان بزارید

لغو پاسخ

برای مشاوره رایگان کلیک کنید