لوگو صبا ویزا
کارآفرینی و استارت آپ در کانادا

کارآفرینی یا استارت آپ؟ بهترین راه برای رسیدن به آینده خود را انتخاب کنید

اگر تمایل دارید اطلاعات بیشتری در زمینه کارآفرینی یا استارت آپ؟ و جزئیات آن به دست بیاورید، می‌توانید با موسسه مهاجرتی صبا ویزا تماس بگیرید و به کمک مشاوران باتجربه و حرفه‌ای این موسسه، به پاسخ تمام سوالاتتان دست بیابید.

  مشاوره رایگان

از جمله رایج‌ترین روش‌هایی که امروزه برای مهاجرت به کشور کانادا وجود دارد و بسیاری از افراد از این روش را برای مهاجرت خود انتخاب می‌کنند می‌توان به روش‌های کارآفرینی و استارت آپ اشاره کرد. هریک از این دو روش دارای مزایای مخصوص به خود برای مهاجرت هستند و همین عامل نیز باعث می‌شود تا انتخاب از میان این دو کمی سخت و دشوار باشد. کارآفرینی یا استارت آپ؟ کدام‌یک از این دو روش می‌توانند گزینه مناسبی برای شما باشند؟

برای این‌که بتوانید از بین این دو روش بهترین گزینه را بر اساس شرایطی که دارید انتخاب کنید در اولین قدم باید تلاش کنید تا شرایط هریک از این دو روش را بررسی کرده و مطمئن شوید که کشور کانادا بهترین امکانات را به کدام‌ گروه از افراد ارائه می‌دهد؟ ما در ادامه این مطلب قصد داریم کمی بیشتر درباره ویزای کارآفرینی کانادا و البته ویزای استارت آپ این کشور صحبت کرده و اطلاعات مفید و کاربردی را دراین‌خصوص در اختیار شما قرار دهیم.

پس اگر شما هم علاقه‌مند به مهاجرت به کشور کانادا هستید پیشنهاد ما به شما این است که حتما سعی کنید ادامه این مطلب را بادقت مطالعه کنید.

کارآفرینی و استارت آپ در کشور کانادا

نگاهی کلی به کارآفرینی و استارت آپ در کانادا

کارآفرینی یا استارت آپ؟ برای پاسخ‌دادن به این سوال در اولین قدم شما باید تلاش کنید تا با شرایطی که برای اخذ ویزای کارآفرینی کشور کانادا وجود دارد آشنا شده و اطلاعاتی را در این زمینه به دست بیاورید. کارآفرینی شامل تمامی فعالیت‌های اقتصادی می‌شود که شما در یک کشور انجام می‌دهید تا بتوانید یک سودآوری خاصی را در آن منطقه داشته باشید. کارآفرینی به‌طورکلی می‌تواند موارد متعددی را مدنظر قرار دهد که از جمله آنها می‌توان به خوداشتغالی و بسیاری از فعالیت‌های دیگر اشاره کرد.

در ادامه صحبت درباره کارآفرینی یا استارت آپ؟ اجازه دهید تا کمی بیشتر درباره تاسیس یک استارت آپ در کشور کانادا نیز صحبت کرده و نکاتی را پیرامون این موضوع نیز در اختیار شما قرار دهیم. اولین نکته‌ای که باید به آن دقت داشته باشید این است که ویزای استارت آپ کشور کانادا جز ویزاهای سرمایه‌گذاری در این کشور به شمار می‌آید. پس شما حتما باید قصد سرمایه‌گذاری در این کشور را داشته باشید تا امکان اخذ ویزای استارت آپ به شما داده شود.

مقایسه هزینه‌های کارآفرینی و استارت آپ در کانادا

یکی دیگر از سوالات بسیار مهمی که ممکن است در خصوص انتخاب از میان کارآفرینی یا استارت آپ؟ برای شما هم به وجود بیاید این است که این دو نوع ویزا از نظر هزینه چه تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند و در کدام‌یک ما باید هزینه بیشتری را بپردازیم. به‌طورکلی برای پاسخ‌دادن به این سوال باید دقت داشته باشید که هزینه این دو کاملا به نوع کسب‌وکاری که شما قصد راه‌اندازی آن را دارید بستگی دارد. بااین‌حال کارآفرینی معمولا هزینه بیشتری دارد و هزینه‌های پنهان آن ممکن است برای شما کمی اذیت‌کننده باشد.

این در حالی است که در استارت آپ معمولا شما هزینه خاصی ندارید که در ابتدا اطلاعی نسبت به آن نداشته باشید. دلیل اصلی این موضوع نیز این است که زمانی که شما قصد راه‌اندازی یک استارت آپ جدید در کشور کانادا را دارید باید برآورد دقیقی از هزینه‌های خود در این کشور را به مسئولان مربوطه ارائه دهید تا بتوانید مجوزهای موردنیاز برای تاسیس استارت آپ خود را دریافت کنید.

این برآورد دقیق در خصوص مسائل مالی در نهایت منجر به این می‌شود که شما بتوانید با کمترین مشکل مالی استارت آپ خود را راه‌اندازی کنید و در ادامه در خصوص مسائل مالی سورپرایز نشوید.

مقایسه شرایط کارآفرینی و استارت آپ در کانادا

اولین و یکی از مهم‌ترین شرایطی که برای کارآفرینی در کشور کانادا وجود دارد این است که شما حتما باید سابقه کارآفرینی در کشور خود را داشته باشید تا بتوانید در کشور کانادا مشغول به کارآفرینی شوید. به‌طورکلی می‌توان گفت شما باید در کشور خودتان حتما یک سابقه کاری داشته باشید یا این‌که قصد داشته باشید کسب‌وکار خود را به کشور کانادا منتقل کنید. از طرف دیگر یکی از شرایط بسیار مهمی که برای کارآفرینی در کشور کانادا وجود دارد این است که شما حتما باید بیزینس پلن خود را به سفارت این کشور ارائه دهید.

بدون داشتن بیزینس پلن قوی این امکان برای شما وجود ندارد که بتوانید مجوزهای موردنیاز برای کارآفرینی در کشور کانادا را دریافت کنید و برای این کار با مشکلات زیادی مواجه خواهید شد. آماده‌کردن مدارک نیز جز دیگر اقداماتی است که شما حتما باید برای اخذ ویزای کارآفرینی کانادا انجام دهید. دقت داشته باشید که مدارک شما اولا باید مدارک کاملی باشند و دوما اطلاعاتی که شما در فرم‌های خود وارد کرده‌اید با این مدارک همخوانی لازم را داشته باشند.

پس اگر این سوال برای شما هم به وجود آمده که کارآفرینی یا استارت آپ؟ کدام‌یک می‌توانند گزینه مناسبی برای مهاجرت به کشور کانادا باشند باید بدانید که کارآفرینی چنین شرایطی دارد و ممکن است اخذ اقامت از این طریق کمی سخت و دشوار باشد.

برای اخذ ویزای استارت آپ این کشور شرایط مختلفی وجود دارد که باید به این شرایط دقت و توجه داشته باشید. اولین شرطی که در این زمینه وجود دارد این است که شما حتما باید تمکن مالی لازم را برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار جدید در این کشور داشته باشید. شرط تمکن مالی در کنار بیزینس پلن قوی دو مورد از مهم‌ترین شرایطی هستند که برای اخذ ویزای استارت آپ این کشور به آنها نیاز پیدا خواهید کرد. پس پیشنهاد ما به شما این است که در مرحله اول حتما روی این دو شرط تمرکز داشته باشید.

یکی دیگر از شرایط بسیار مهمی که برای اخذ ویزای کارآفرینی در کشور کانادا وجود دارد و بسیاری از افراد توجه و دقت کافی به این موضوع ندارند این است که حتما باید مجوزهای موردنیاز خود را پیش از ارسال درخواست دریافت کرده باشید و این مجوزها را نیز در لیست مدارک خود قرار داده باشید. بدون داشتن مجوز از موسسات و ادارات کشور کانادا این امکان به شما داده نمی‌شود که ویزای استارت آپ این کشور را دریافت کنید.

حال که با ویزای استارت آپ کشور کانادا نیز آشنا شدید به شکل بهتری می‌توان به این سوال که کارآفرینی یا استارت آپ؟ کدام‌یک گزینه بهتری برای مهاجرت هستند؟ پاسخ داد.

کارآفرینی یا استارت آپ

مقایسه مدارک لازم برای کارآفرینی و استارت آپ در کانادا

در هر دو این روش‌ها شما نیازمند مدارک شخصی و تحصیلی خود خواهید بود و باید مدرک زبان نیز ارائه دهید. با این حال در کارآفرینی شما نیازمند مدارک شغلی و سابقه کاری بیشتری هستید. در کارآفرینی مدارک مربوط به داشتن سابقه مدیریتی از اهمیت زیادی برخوردار است و این در حالی است که در راه‌اندازی استارت آپ چنین مدارکی نیاز نیست. ارائه پیشنویس بیزینس پلن نیز در کارآفرینی موردنیاز است؛ ولی در راه‌اندازی استارت آپ به چنین مدرکی نیاز ندارید.

مقایسه ویزای کارآفرینی و استارت آپ در کانادا

معمولا ویزای خوداشتغالی در کشور کانادا به آن دسته از افرادی اعطا می‌شود کارآفرینان حرفه‌ای باشند و بتوانند کسب‌وکار یا فعالیت اقتصادی جدیدی را در کشور کانادا ایجاد کنند. نکته بسیار مهمی که در خصوص ویزای کارآفرینی وجود دارد این است که معمولا فرایند دریافت آن کمی سخت است و به همین علت نیز معمولا افرادی کمی موفق می‌شوند این نوع ویزا را دریافت کنند.

به‌طورکلی آن دسته از افرادی که قصد دریافت ویزای استارت آپ این کشور را دارند باید دقت داشته باشند که ویزای استارت آپ به این معنی است که شما قصد دارید یک کسب‌وکار جدید را در این کشور راه‌اندازی کنید. پس در اولین قدم باید یک بیزینس پلن و طرح تجاری قوی داشته باشید تا بتوانید کسب‌وکار خود را در این کشور راه‌اندازی کنید.

شرایط بسیار مهم دیگری نیز برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا وجود دارد که در بخش‌های قبلی درباره این موضوع صحبت کردیم.

اقامت از طریق کارآفرینی یا استارتاپ کانادا؟

کارآفرینی یا استارت آپ؟ برای پاسخ‌دادن به این سوال در اولین قدم شما باید تلاش کنید تا درک درستی را از تفاوت میان این دو موضوع به دست بیاورید. اولین تفاوتی که بین کارآفرینی و استارت آپ در کشور کانادا وجود دارد این است که اگر شما موفق شوید ویزای کارآفرینی را در کشور کانادا دریافت کنید اقامت شما از نوع مشروط خواهد بود و این به آن معناست که اگر کسب‌وکار شما با شکست مواجه شود اقامت شما نیز منقضی شده و شما باید به کشور مبدا بازگردید یا این‌که وارد خاک کشور دیگری شوید.

این در حالی است که اگر بتوانید ویزای استارت آپ را در کشور کانادا دریافت کنید حتی اگر کسب‌وکار شما با شکست نیز مواجه شود باز هم این امکان برایتان وجود دارد که بتوانید در این کشور اقامت داشته باشید و در واقع اقامتی که شما دریافت می‌کنید مشروط به موفقیت کسب‌وکارتان نخواهد بود. در کارآفرینی نیازی نیست که شما حتما ایده جدیدی را ارائه دهید و با ایده‌های قدیمی نیز می‌توانید اقامت خود را دریافت کنید؛ ولی این در حالی است که در ویزای استارت آپ شما حتما باید ایده‌ای جدید ارائه دهید.

اگر بخواهیم از منظر پیچیدگی به این سوال که کارآفرینی یا استارت آپ؟ کدام یک گزینه بهتری هستند نگاه کنیم می‌توان گفت که استارت آپ همواره دارای پیچیدگی‌های بیشتری است و همین عامل نیز باعث می‌شود تا بسیاری از افراد به دنبال کارآفرینی در کشور کانادا باشند و ویزای استارت آپ را گزینه مناسبی برای مهاجرت به کانادا ندانند. دلیل این موضوع نیز وجود راهکارهای نوآورانه در راه‌اندازی استارت آپ است.

استانداردهای سرمایه گذاری در کانادا

کشور کانادا از نظر ریسک مصادره اموال یکی از امن‌ترین کشورهای دنیا به شمار می‌آید که فرصت‌های سرمایه‌گذاری بسیار جذابی را در اختیار شما قرار می‌دهد. نرخ فساد مالی در سال‌های اخیر در کشور کانادا نیز به میزان زیادی کاهش پیدا کرده است. نکته مهم دیگر این است که کشور کانادا فرصت‌های سرمایه‌گذاری بسیار جذابی را برای سرمایه‌گذاران فراهم کرده و تسهیلات زیادی را نیز در اختیار آنها قرار داده است.

از طرف دیگر کیفیت نظارت روی مسائل مالی و اقتصادی در کشور کانادا نیز بسیار بالاست.

کارآفرینی یا استارت آپ در کانادا

مزایا و معایب کارآفرینی و استارت آپ در کانادا

اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که قصد مهاجرت به کشور کانادا را دارید و برای این کار این سوال برایتان به وجود آمده که کارآفرینی یا استارت آپ؟ کدام یک روش بهتری برای مهاجرت هستند؟ باید بدانید که بهترین روش برای مهاجرت راه‌اندازی استارت آپ خواهد بود. راه‌اندازی استارت آپ نه‌تنها به شما کمک می‌کند تا با کمترین میزان سرمایه اولیه بتوانید به این کشور مهاجرت کنید؛ بلکه روند مهاجرت شما نیز مشروط نخواهد بود و حتی در صورت عدم موفقیت نیز می‌توانید اقامت این کشور را داشته باشید.

بااین‌حال کارآفرینی نیز دارای مزایای مخصوص به خود است که توجه داشتن به این مزایا به شما کمک خواهد کرد تا انتخاب بهتری داشته باشید. در کارآفرینی شما می‌توانید از برنامه‌های متعددی که در اختیار شما قرار می‌گیرد استفاده کرده و در نتیجه شانس خود را برای اخذ اقامت کشور کانادا به میزان زیادی افزایش دهید. از طرف دیگر امکانات و خدمات بسیار جذابی نیز در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

سوالات متداول

در این بخش قصد داریم به برخی از رایج‌ترین سوالات در خصوص کارآفرینی یا استارت آپ؟ در کشور کانادا پاسخ دهیم.

بهترین روش برای مهاجرت به کانادا کارآفرینی است یا راه‌اندازی استارت آپ؟

برای افرادی که سرمایه زیادی نداشته و در عوض دارای ایده‌های جدیدی هستند راه‌اندازی استارت آپ می‌تواند بهترین گزینه برای مهاجرت به کشور کانادا باشد.

کارآفرینی نیازمند سرمایه بیشتری است یا استارت آپ؟

بدون شک راه‌اندازی استارت آپ نیازمند سرمایه اولیه کمتری نسبت به کارآفرینی خواهد بود و در نتیجه گزینه بهتری برای انتخاب است.

نتیجه گیری کلی درخصوص مقایسه کارآفرینی و استارت آپ کانادا

به‌طورکلی انتخاب از بین کارآفرینی یا استارت آپ؟ همواره می‌تواند انتخاب سخت و دشواری باشد و به همین علت نیز شما باید به موارد متعددی دقت داشته باشید. کارآفرینی یک روش حرفه‌ای برای مهاجرت به شمار می‌آید که شانس پذیرش بالایی دارد؛ ولی این در حالی است که راه‌اندازی استارت آپ روشی کم‌هزینه برای شروع یک کسب‌وکار به شمار می‌آید و علاوه بر این نیازمند ایده‌ای جدید و نو است که حتما باید به آن دقت داشته باشید.

در صورتی که شما هم علاقه‌مند به داشتن اطلاعات بیشتر در این زمینه هستید حتما از خدمات موسسه مهاجرتی صباویزا نیز استفاده کرده و از مزایای آن بهره‌مند شوید.

برای امتیاز دهی به این پست کلیک کنید
[امتیاز: 2 میانگین: 5]

نظر خود را با ما در میان بزارید

لغو پاسخ

برای مشاوره رایگان کلیک کنید